Sari la conținut

0757775267 Oana

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Am fost eu la ea acum 3 luni. Nimic spectaculos. Un masaj mediocru cu o laba la final. 250 ora. Fără atingeri, sta cu sutien și în chiloți. Locația pe Gh lazar

• Mersi 1
Postat

E de multi ani in domeniul masajului erotic, am fost la ea de mai multe ori, e meseriasa daca stii sa ii spui cam ce vrei de la sesiune, face si masaj la prostata, si daca mergi de mai multe ori, de fiecare data devine mai interesant, face alte lucruri si poti sa ceri si alte cele pe langa masaj si finalizare simpla, asta, daca ii castigi increderea si ii place de tine.

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 6207
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
La 06.06.2026 la 16:14, daddylov3 a spus:

* si daca mergi de mai multe ori, de fiecare data devine mai interesant...

Asa imi amintesc ca mi a propus si mie, dar am crezut ca ma abureste si m am rezumat la o singura intalnire😁😆

dag dal gas!

• Membru Premium
Reputație: 9339
Postat
6 hours ago, farafiltre said:

Asa imi amintesc ca mi a propus si mie

Sa inmoi biscuitele? Sau doar il mesteca? :) 

Am tot vrut sa aflu , i-am tot scris cand imi mai aminteam , dar nu a vrut sa imi raspunda de nici o culoare. Se lasa (cam) greu...😂

BFE

• Membru Premium
Reputație: 6207
Postat
Acum 1 oră, altmarz a spus:

Sa inmoi biscuitele? Sau doar il mesteca? :) 

Am tot vrut sa aflu , i-am tot scris cand imi mai aminteam , dar nu a vrut sa imi raspunda de nici o culoare. Se lasa (cam) greu...😂

Au yrecut ceva ani de atunci, DOAR detaliul pe care l a lasat colegul m a facut sa imi amintesc cazul Oana.😁 Dupa ce m a uleiat si m a facut sa stropesc (din incheietura),  mi am aratat interesul si pentru alti pasi (nu de moonwakăr)...mi a raspuns ca in baza la cat de multa confidenta o sa avem la urmatoarele intalniri, poate putem discuta de un 69...sau poate doar sa imi permita niste cunni😆(ceva de genu', dar nu imi amintesc cu precizie). Asta a fost tot, cert e' ca dupa ce am iesit din scara, aveam convingerea ca daca faceam dreapta si continuam drept pentru cca 200m...si, zaboveam la ultima scara pe dreapta, ieseam mai castigat din orice punct de vedere. 🤣

Iar referitor la ultimul paragraf ce l ai scris: sta' (solo) calmo!

*dar a fost corecta si a oferit exact ce ne am inteles.

*are si topic vechi ca istoria

• Like 1
  • Mersi 1

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare