Sari la conținut

moartea...nasterea unui alt "monstru"?!?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Plecand de la idea ca ne nastem sa murim...oare multi din noi se intreaba:'dar totusi ce traim...si cat,si cum...?'...oare fiind mai "blanzi" cu ce se intampla in jurul nostru putem crea "o stare de spirit de bine"?Oare fiind mereu cu ura in suflet,mai mereu,cu fapul ca nu acceptam si altceva,ceva mai frunos poate,nu creem decat "monstruozitati"?

Ma gandesc daca multi din voi au teama aia,ca nu vor mai fi la un moment dat...ca nu vor mai putea sa schimbe nimic,ceva ce trebuia schimbat poate...oare ce lasati in urma voastra?Debusolare?Nesiguranta?Placere?Satisfactie?Idei?NIMIC?

Scuze ca am deschis un alt topic!...am descoperit internetul,am observat ca imi "controleaza viata" si incerc sa ma adaptez...de multe ori e trist ce vad dar eu zambesc in continuare! :)

si cum zicea prostu' ala..."si nici macar nu sunt spart"!!! :)

http://m.youtube.com/watch?v=yv-Fk1PwVeU

• Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
Postat

esti baiat inteligent

sfatul meu....nu mai trage pe nas

lasa prafurile

de ce ?

nu iti fac bine....:)

• Like 1
  • Telefon: amada.dulcica
Postat
De ce, esti cam neinteles, dar e mai bine spus neacceptat de unii... pentru ca filozofezi subtil de multe ori cu oameni care vor doar sa-si bage pula...  :laugh2

Legat de ce ai spus, ura in suflet m-ar chinui pe mine, nu pe cel pe care il urasc, asa ca nu vreau sa urasc pe nimeni, poate fi optional... :)

Indiferent cat ai incerca sa faci un lucru, s-ar putea sa nu-ti iasa niciodata.  :slap2

Nu pentru nu esti inteligent, perseverent, etc, ci pentru ca viata de multe ori ne tine numai cu fundul in sus si pompeaza...  :laugh2

Si asta e trist, dar dupa fiecare ejaculare a ei, e bine sa mai si zambim! :D

:hug1

Postat

esti baiat inteligent

sfatul meu....nu mai trage pe nas

lasa prafurile

de ce ?

nu iti fac bine.... :)

De ce nu ai ales Doctor Stomatolog? :)...asta cu psihiatri nu mai merge demult,,,mergea odata poate,cand erau fabricile de conserve in floare! :)

Postat

De ce, esti cam neinteles, dar e mai bine spus neacceptat de unii... pentru ca filozofezi subtil de multe ori cu oameni care vor doar sa-si bage pula...  :laugh2
Legat de ce ai spus, ura in suflet m-ar chinui pe mine, nu pe cel pe care il urasc, asa ca nu vreau sa urasc pe nimeni, poate fi optional... :)
Indiferent cat ai incerca sa faci un lucru, s-ar putea sa nu-ti iasa niciodata.  :slap2
Nu pentru nu esti inteligent, perseverent, etc, ci pentru ca viata de multe ori ne tine numai cu fundul in sus si pompeaza...  :laugh2
Si asta e trist, dar dupa fiecare ejaculare a ei, e bine sa mai si zambim! :D
:hug1

Eu zambesc mereu dar cateodata ma doare maxilarul! :)

Postat

Eu zambesc mereu dar cateodata ma doare maxilarul! :)

:laugh2

Esti un fericit!

Eu trebuie sa ma mai abtin, altfel fac riduri!  :laugh2

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Lasa-ma frate in plm cu Parazitii tai! :)...cumpara-le albumul si suge-le pula,mai ales lui Chello(nu o lua ca pe o insulta,asta zic ei mereu despre `fanii` lor!) :)

post-113739-0-01874000-1397220733_thumb.jpg

de ce esti ca o pizda rasfatata, parerea mea.  ;)

http://youtu.be/UPSePDheBFk

• Oras:a place between here and there
Postat

. pentru ca filozofezi subtil 

Sa fii subtil e una,sa fii incoerent e alta ;)

A reusit sa facă totuși un lucru cu brio,vă las sa-l descoperiți care e  :laugh2

Postat

iesi ma in pula mea, rujatule!

O arzi cu `subtilitati`? :)

Postat

Sa fii subtil e una,sa fii incoerent e alta ;)

A reusit sa facă totuși un lucru cu brio,vă las sa-l descoperiți care e :laugh2

Aoleu...Luminatule! o arzi ca o pizda rasfatata! :)

editare un pic tarzie: si invidioasa! :)

Postat

Lay off the weed for a couple of days!!

P.S : S-a retras oly? @_@

Asta am si facut!  :)

Postat

Nu e prima dată când ma gratulezi cu invective cand nu ai replică,nu-i nimic,la un post din 100 reușești și tu sa zici ceva inteligibil.

Postat

Nu e prima dată când ma gratulezi cu invective cand nu ai replică,nu-i nimic,la un post din 100 reușești și tu sa zici ceva inteligibil.

Am inteles!...ce zici sa nu imi mai dai ocazia sa nu iti zic absolut nimic inteligibil?...nu voi mai deschide topic-uri de genu`,promit,voi privi cu `mare inters`,cum postezi tu pe topicuri gen `sunt gina(cine ma fute gratis),care e marimea pulii tale?(a mea nu e asa mare,13,14 parca,da nu se scoala de tot! :) ),`ti-ai inselat nevasta(acolo intervii tu sa spui cat de ok este sa inseli,si ca e absolut necesar!). :)

Postat

Am inteles!...ce zici sa nu imi mai dai ocazia sa nu iti zic absolut nimic inteligibil?...nu voi mai deschide topic-uri de genu`,promit,voi privi cu `mare inters`,cum postezi tu pe topicuri gen `sunt gina(cine ma fute gratis),care e marimea pulii tale?(a mea nu e asa mare,13,14 parca,da nu se scoala de tot! :) ),`ti-ai inselat nevasta(acolo intervii tu sa spui cat de ok este sa inseli,si ca e absolut necesar!). :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

"Povestea vietii fiecarui om, este finalmente povestea unui esec".  (Jean-Paul SARTRE)

Postat

Xoxo :),bagati-ai pula-n gat(de azi inainte asa o sa vorbesc cu tine :) )!

Vom vorbi pe limba ta,sa ne intelegem si noi 2! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...