de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2014 Plecand de la idea ca ne nastem sa murim...oare multi din noi se intreaba:'dar totusi ce traim...si cat,si cum...?'...oare fiind mai "blanzi" cu ce se intampla in jurul nostru putem crea "o stare de spirit de bine"?Oare fiind mereu cu ura in suflet,mai mereu,cu fapul ca nu acceptam si altceva,ceva mai frunos poate,nu creem decat "monstruozitati"?Ma gandesc daca multi din voi au teama aia,ca nu vor mai fi la un moment dat...ca nu vor mai putea sa schimbe nimic,ceva ce trebuia schimbat poate...oare ce lasati in urma voastra?Debusolare?Nesiguranta?Placere?Satisfactie?Idei?NIMIC? Scuze ca am deschis un alt topic!...am descoperit internetul,am observat ca imi "controleaza viata" si incerc sa ma adaptez...de multe ori e trist ce vad dar eu zambesc in continuare! si cum zicea prostu' ala..."si nici macar nu sunt spart"!!! http://m.youtube.com/watch?v=yv-Fk1PwVeU
doctor zhivago Reputație: 69 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Postat Aprilie 11, 2014 esti baiat inteligentsfatul meu....nu mai trage pe naslasa prafurilede ce ?nu iti fac bine.... 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2014 De ce, esti cam neinteles, dar e mai bine spus neacceptat de unii... pentru ca filozofezi subtil de multe ori cu oameni care vor doar sa-si bage pula... Legat de ce ai spus, ura in suflet m-ar chinui pe mine, nu pe cel pe care il urasc, asa ca nu vreau sa urasc pe nimeni, poate fi optional... Indiferent cat ai incerca sa faci un lucru, s-ar putea sa nu-ti iasa niciodata. Nu pentru nu esti inteligent, perseverent, etc, ci pentru ca viata de multe ori ne tine numai cu fundul in sus si pompeaza... Si asta e trist, dar dupa fiecare ejaculare a ei, e bine sa mai si zambim!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 11, 2014 ba esti prost, ia cu iarba, si nu uita sa asculti versurile: http://youtu.be/zdiR_DoPLm0 1
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 esti baiat inteligentsfatul meu....nu mai trage pe naslasa prafurilede ce ?nu iti fac bine.... De ce nu ai ales Doctor Stomatolog? ...asta cu psihiatri nu mai merge demult,,,mergea odata poate,cand erau fabricile de conserve in floare!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 De ce, esti cam neinteles, dar e mai bine spus neacceptat de unii... pentru ca filozofezi subtil de multe ori cu oameni care vor doar sa-si bage pula... Legat de ce ai spus, ura in suflet m-ar chinui pe mine, nu pe cel pe care il urasc, asa ca nu vreau sa urasc pe nimeni, poate fi optional... Indiferent cat ai incerca sa faci un lucru, s-ar putea sa nu-ti iasa niciodata. Nu pentru nu esti inteligent, perseverent, etc, ci pentru ca viata de multe ori ne tine numai cu fundul in sus si pompeaza... Si asta e trist, dar dupa fiecare ejaculare a ei, e bine sa mai si zambim! Eu zambesc mereu dar cateodata ma doare maxilarul!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 ba esti prost, ia cu iarba, si nu uita sa asculti versurile: http://youtu.be/zdiR_DoPLm0 Lasa-ma frate in plm cu Parazitii tai! ...cumpara-le albumul si suge-le pula,mai ales lui Chello(nu o lua ca pe o insulta,asta zic ei mereu despre `fanii` lor!) http://www.youtube.com/watch?v=RNxxbwJbKI4
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 11, 2014 iesi ma in pula mea, rujatule!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2014 Eu zambesc mereu dar cateodata ma doare maxilarul! Esti un fericit!Eu trebuie sa ma mai abtin, altfel fac riduri!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 11, 2014 Lasa-ma frate in plm cu Parazitii tai! ...cumpara-le albumul si suge-le pula,mai ales lui Chello(nu o lua ca pe o insulta,asta zic ei mereu despre `fanii` lor!) de ce esti ca o pizda rasfatata, parerea mea. http://youtu.be/UPSePDheBFk
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 11, 2014 . pentru ca filozofezi subtil Indiferent cat ai incerca sa faci un lucru, s-ar putea sa nu-ti iasa niciodata. Sa fii subtil e una,sa fii incoerent e alta A reusit sa facă totuși un lucru cu brio,vă las sa-l descoperiți care e
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 iesi ma in pula mea, rujatule! O arzi cu `subtilitati`?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 Sa fii subtil e una,sa fii incoerent e alta A reusit sa facă totuși un lucru cu brio,vă las sa-l descoperiți care e Aoleu...Luminatule! o arzi ca o pizda rasfatata! editare un pic tarzie: si invidioasa!
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 11, 2014 Lay off the weed for a couple of days!! P.S : S-a retras oly? @_@
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 Lay off the weed for a couple of days!! P.S : S-a retras oly? @_@ Asta am si facut!
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 11, 2014 Nu e prima dată când ma gratulezi cu invective cand nu ai replică,nu-i nimic,la un post din 100 reușești și tu sa zici ceva inteligibil.
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2014 Nu e prima dată când ma gratulezi cu invective cand nu ai replică,nu-i nimic,la un post din 100 reușești și tu sa zici ceva inteligibil. Am inteles!...ce zici sa nu imi mai dai ocazia sa nu iti zic absolut nimic inteligibil?...nu voi mai deschide topic-uri de genu`,promit,voi privi cu `mare inters`,cum postezi tu pe topicuri gen `sunt gina(cine ma fute gratis),care e marimea pulii tale?(a mea nu e asa mare,13,14 parca,da nu se scoala de tot! ),`ti-ai inselat nevasta(acolo intervii tu sa spui cat de ok este sa inseli,si ca e absolut necesar!).
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 11, 2014 Bă,da-on pula mea de treaba,tot timpul esti tras?
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 11, 2014 Am inteles!...ce zici sa nu imi mai dai ocazia sa nu iti zic absolut nimic inteligibil?...nu voi mai deschide topic-uri de genu`,promit,voi privi cu `mare inters`,cum postezi tu pe topicuri gen `sunt gina(cine ma fute gratis),care e marimea pulii tale?(a mea nu e asa mare,13,14 parca,da nu se scoala de tot! ),`ti-ai inselat nevasta(acolo intervii tu sa spui cat de ok este sa inseli,si ca e absolut necesar!).
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2014 "Povestea vietii fiecarui om, este finalmente povestea unui esec". (Jean-Paul SARTRE)
amfitze Reputație: 422 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Cat timp liber aveti......
BEBBE Reputație: 133 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Cat timp liber aveti......
amfitze Reputație: 422 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Agnes stai potol )))
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2014 Xoxo ,bagati-ai pula-n gat(de azi inainte asa o sa vorbesc cu tine )! Vom vorbi pe limba ta,sa ne intelegem si noi 2!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum