Sari la conținut

Ariana 0733806267

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Cum a zis un cineva pe topicul din Deva pozele de pe publi nu sunt ale ei da cica da poze cu ea daca ii ceri confirmare

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

M-am încumetat și am vizitat fata sâmbătă seara târziu,  nu prea am timp de o recenzie ca la carte și este și o oră târzie...o să fiu scurt și la obiect,  o fac asta și pentru că luni va pleca din nou la Deva,  cică la noi se cere foarte mult NN și a avut parte de țărani,  sau oameni cu comportament bădăran. Nu este prima care îmi spune chestia asta. Dar să revenim la fată,  contactat pe wapp răspunde repede dacă îi ceri poză îți trimite poză cu ea ce îți trimite aia găsești și la cameră.  Arată bine, frumușică, 26 de ani declarați 1.60 și 50 kg( nu am masurat-o nici nu am cântărit-o  dar tind să cred că e așa), mi-a confirmat și ea.  Ca și servicii am beneficiat de ON cu CIM(+50) și NP total 200. Fata este implicată și vorbăreață,  sânii medii,  fermi, păsărica normală...nu te grăbește este implicată,  funduletz frumos,  am capitulat repede că eram încărcat. Am benficiat de ON bunicel cu ceva tente de deep, făcut lot și puțin capră , apoi terminat înguriță că eram încărcat. Ca servicii are 150/300 și de aici încep extra-urile,  nu face FK...merită pentru palmares , e amabilă dar poate un pic cam rece, încearcă să fie plăcută.  Este de vizitat, nu știu dacă de revizitat,  depinde și de opțiunile din oraș. Nu are habar de forum.  Spor la mândre și ciocane tari!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.