Sari la conținut

Naty 0726479136

Postări Recomandate

Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/amanta-de-ne-uitat-noua-in-locatie/6493hhd071hh76ehdd00e69d78680193.html

Tocmai am iesit de la dansa.

E reala, e cea din poze, pozele o dezavantajează putin dar sunt ale ei. 
Cu mine a fost amabila si nu m-a facut sa ma simt grabit.

Preturile ei sunt 150 o finalizare 300 ora, extra 100 anal. 
Nu sunt genul cu avioane in cap, nu stiu daca se pupa ca eu nu merg sa le pup. Stiu doar ca ON, e inclus in pret nu ca la altele cu o grămadă de extrauri.

Zi faina va doresc

• Like 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 10 ore, dickzilla a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/amanta-de-ne-uitat-noua-in-locatie/6493hhd071hh76ehdd00e69d78680193.html

Tocmai am iesit de la dansa.

E reala, e cea din poze, pozele o dezavantajează putin dar sunt ale ei. 
Cu mine a fost amabila si nu m-a facut sa ma simt grabit.

Preturile ei sunt 150 o finalizare 300 ora, extra 100 anal. 
Nu sunt genul cu avioane in cap, nu stiu daca se pupa ca eu nu merg sa le pup. Stiu doar ca ON, e inclus in pret nu ca la altele cu o grămadă de extrauri.

Zi faina va doresc

Adică arată mai bine ca în poze? Că în poze oricum arată beton.

Postat

Odata se zicea........veni, vidi, vinci.............eu spun ....am mers .....am vazut .......mi-a placut.........am futut---locatie faina, fata faina......actiune ca in filmele lui Swartenegar........😄........pina la ultima suflare...................150 leuti investiti  100%..........spor si ciocane tari sa aveti.......😛

• Like 2
Reputație: 114
  • Oras:De nicaieri
  • Oras:De nicaieri
Postat
Acum 14 ore, hunterwhore a spus:

Odata se zicea........veni, vidi, vinci.............eu spun ....am mers .....am vazut .......mi-a placut.........am futut---locatie faina, fata faina......actiune ca in filmele lui Swartenegar........😄........pina la ultima suflare...................150 leuti investiti  100%..........spor si ciocane tari sa aveti.......😛

Ai fost la Lugoj?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare