Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

va salut prieteni buni , sunt mielu si ma bucur enorm de mult ca m-am alaturat acestui minunat site !!!

• Telefon: dinescudanna
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: dinescudanna
  • Oras:ploiesti
Postat

k

Postat

Salut, copii!

Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut si eu cont, intrigat fiind de experientele minunate pe care le tot relatati aici. De-a dreptul ireal pentru mine, avand in vedere ca ultima data când am apelat la servicii de acest gen partida s-a desfasurat noaptea, pe un teren viran, cu o amărâtă care îngheţa pe trotuar. Dar au trecut ani multi de atunci, baiatul s-a facut mare. Sunt fascinat de experientele total...decente, pe care le aveti alaturi de aceste domnișoare si abia aștept sa le încerc pe câteva din ele.

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

bine v-am gasit!

Postat

Salutari

Sunt nou aici.

Ma bucur ca exista un astfel de forum unde ambele parti pot obtine informatii astfel incat fiecare sa fie cat mai multumit in urma unei intalniri.

La mai mare :)

• Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat

Buna seara stimati domni, ma bucur ca ma primiti langa d-vs. Toate gandurile mele de succes !!!!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

salutare tuturor , ma bucur ca am dat de acest forum, am citit multe chestii interesante , iar acum am de gand sa cunosc toate acele fete despre care vorbeau ceilalti baieti , numai bine tuturor!

• Oras:bucuresti
Postat

salutare pofticiosilor eu sunt karla o veche prietena de a voastra si totodata o aventura extraordinara de placuta.M am intors la ceea ce mie imi placea si inca imi mai place daca doriti sa ma aveti ma puteti contacta pe telefon vechiul nr 0736421340 se poate si la tine sau hotel.pup.

post-28019-0-26128800-1362650523_thumb.jpg

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salut!sunt nou dar am multe sa va spun.Sunt foarte umblat in activitatea asta....

• Telefon: costy_costy1982
  • Telefon: costy_costy1982
Postat

salutare la toata lumea,ma numesc cristi sunt din bucuresti,am 31 de ani si as dori sa cunosc pe cineva in particular de a avea o relatie intima cu o fata,doamna.sunt insurat si as dori cate o escapada cine stie.daca doreste cineva sa vb cu mine id meu este costy_costy1982.ms si o zi frumoasa sa aveti

Vizitator
Reputație: 0
Postat

salutare pofticiosilor eu sunt karla o veche prietena de a voastra si totodata o aventura extraordinara de placuta.M am intors la ceea ce mie imi placea si inca imi mai place daca doriti sa ma aveti ma puteti contacta pe telefon vechiul nr 0736421340 se poate si la tine sau hotel.pup.

Am vorbit cu ea la telefon şi m-a lămurit că face doar outcall la 300 roni ora.

Postat

salut, acum vreo 3 zile m-am inscris pe site. urmaresc discutiile intr-o oarecare masura si pot sa spun ca mi-au fost de ajutor, dar cel mai important m-au scutit de irosirea banilor, a timpul si cel mai important tot ce e daunator cu "S", asa ca va multumesc   :D. prea mult despre mine nu e bine sa spun asa ca mai vb

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutari ! Nou ca membru pe forum, dar cititor al acestuia in cautare de informatii despre fetele din Constanta.

• Oras:braila
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

buna  si mersi mult :P

Postat

Buna ma numesc geanina si sunt din braila  pot oferi oral l -protejat /neprotejat,normal -protejat , Anal nu si ramane nu indiferent de ofera  , Locatie nu am dar ma deplasez doar in braila , (1 mil  numaru maxin jumatate de ora  si 150 de lei ora ) multumesc  si va astept sa vorbim  mai multe pe  id geaninuta00

Postat

salutare pofticiosilor eu sunt  geanina o  noua prietena de a voastra si totodata o aventura extraordinara de placuta.  eu pot  veni  si la tine sau hotel.pup. daca  vreti sa ma contactati puteti la numaru meu de telefon 0762507253

Postat

salutare pofticiosilor geaninuta o noua prietena de a voastra si totodata o aventura extraordinara de placuta.  Sunt noua va astept sa ma contactati pe id : geaninuta00

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...