weeee Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 7, 2020 Nou in meseria de curvar, nou pe forum. Fiți blânzi cu mine :))
hacksorinel Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2020 buna ziua sunt hacksorinel si ma bucur sa fac parte din membri acestui minunat site...
omuleom Reputație: 125 Postat August 7, 2020 Oras:Departe Oras:Departe Postat August 7, 2020 Va salut.
marcus_ Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2020 Hai noroc!Nou p'aici şi pe treaba asta în general, dar recuperez eu. V-am pupat
shawnalenee1 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2020 Buna traiesc în anglia am 19 ani și am învațat limba romana și vreau dus acolo să fude :) [email protected]
bigbangkoala Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2020 Salut băieți
cipri66 Reputație: 606 Postat August 8, 2020 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat August 8, 2020 Salut futaciosilor,bine v-am gasit! 1
alinroman Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Salutare la toti .Am 24 de ani si am o nelamurire legata de tarifele astea..Ce inseamna mai exact acele sume legate de finalizare ?Practic se plateste faptul fa te termina pe langa suma data pe oraDrept exemplu ce am vazut ..150 finalizare ,200 ora..asta ar insemna 350 totalul nu ?E un fel de taxa fiindca te termina ?As aprecia un raspuns !
soulzion1923 Reputație: 14 Postat August 9, 2020 Oras:everywhere in Romania Oras:everywhere in Romania Postat August 9, 2020 Salutare la toti
mike_2020 Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Salutare tuturor. Sunt,, virgin,, în acest domeniu, dar deja mi-a fost de foarte mare folos acest forum. Deci, cel mai folositor site web
dromichete Reputație: 64 Postat August 9, 2020 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 9, 2020 Saru'mana doamne,domnișoare...superbe,salut bărbați frumoși,inteligenți și virili...prea multe despre mine nu am ce sa spun...decât că-mi doresc o colaborare buna cu partenerii de dialog iar cu doamnele,domnișoarele ce au rol de "afrodite"...o "relație" de lunga durata...,judicioasa și corect remunerata...Va îmbrățișez pe toți și să auzim numai de bine!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Bună seara sau la bună regăsire( nu în mod obligatoriu, desigur!)Mulți centimetri de gândire au apărut pe aici in scurtă vreme.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum