xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 poate se supara si in loc sa-mi dea cu fruntea in burta, o trimite pe sarlota
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Postat Octombrie 7, 2014 Vad ca unii se baga in seama aiurea pe aicihttp://gifs.gifbin.com/092013/1380127740_goat_headbutt_fail.gif
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 1@xo xo Stii de ce radeam? Mi-am adus aminte de proverbul acela legat de paiul si barna din ochi (asta apropo de faptul ca uneori iti place sa te erijezi in profesor de Limba Romana)..sau din pula, ca sa folosesc un cuvant (retine ca nu am scris organ) drag tie! In alta ordine de idei acel -1 pe care mi l-ai acordat ( drept pe care il ai urmare a pretului unui pachet de tigari) dovedeste faptul ca nu ai simtul umorului, contrar a ceea ce incerci sa dovedesti pe acest forum! Ganduri bune! PS: Sa stii ca pula nu devine mai tare daca este invelita in euroi! 3
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 ahhaahha ce trist esti ti-am dat minus pentru ca te-ai trezit prea tarziudeja vazusem si ii dadusem punct lui andreea_good si i-am si raspuns.. si sa stii ca te costa 8 euro minim, culoarea verde
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 ahhaahha ce trist esti ti-am dat minus pentru ca te-ai trezit prea tarziudeja vazusem si ii dadusem punct lui andreea_good si i-am si raspuns.. si sa stii ca te costa 8 euro minim, culoarea verde Culoarea verde nu ma intereseaza, iar legat de plata (pretul unui pachet de tigari) eu ma refeream la cea lunara! Si faptul i-ai dat un punct lui andreea_good, ar trebui sa ma faca sa inteleg ca vei renunta in viitor sa te erijezi in profesor de Limba Romana? Legat de tristete cred ca tu ai fi cea mai trista persoana din lume daca acest forum va disparea..pentru ca face parte integranta din viata ta! Aici incerci sa fii ceea ce nu reusesti sa fii in viata reala! Sper ca nu te-ai suparat....si daca da...voi suporta cu stoicism pulile de rigoare pe care vei incepe sa le arunci (asa cum iti este obiceiul)! Ganduri bune! PS repetat; Sa stii ca pula nu devine mai tare daca este invelita in euroi! 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 pai nu poti sa-ti faci lunar ca te obliga minim 2 luni in alta ordine de idei, cand o sa-ti invelesti pula-n cateva mii sa vezi ce tare e nebuna ))
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 pai nu poti sa-ti faci lunar ca te obliga minim 2 luni in alta ordine de idei, cand o sa-ti invelesti pula-n cateva mii sa vezi ce tare e nebuna ))Uuuuppps! Ce raspuns impaciuitor! Pula e tare doar atata timp cat ii permite mama natura, dupa aceea euroii doar amplificand efectul placebo! PS: Ce te-ai face daca acest forum nu ar exista? Dar fii sincer..de dragul prietenilor tai!
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 ma doare-n pula, am bani multi!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 ma doare-n pula, am bani multi!Vezi ca s-ar putea sa cheltuiesti banii aia multi pe care ii ai pentru vindecarea organului ce iti este atat de drag!
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 nu ie panica!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 nu ie panica!Pana nu se intampla! Nu ai avut durere de dinti pana acum? Daca da..sigur ai intrat in panica! Daca nu...vai de pula lui xoxo cand se va intampla! 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 esti invidios pe mine
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 esti invidios pe mineIn final ti-ai dat seama! Nu numai ca sunt invidios, dar chiar ai devenit si idolul meu! 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 7, 2014 Am stat indelung sa ma gandesc daca merita sau nu si am ajuns la uimitoarea concluzie: Am nevoie urgenta sa renunt la independenta mea, se pare ca nu fac fata psihic. Caut persoana capabila sa ma exploateze la maxim, una interesata sa castige pe seama mea.Nu va uitati ca sunt batrana si am nevoie de sprijin cand ma aplec sa o iau in bot... odata ajunsa la destinatie, ling tot Gasesc intreprinzatori?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 10356025_363741863781999_3738481409711189731_n.jpgBine ca ai aratat si celorlati de ce sunt invidios pe tine!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2014
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 7, 2014 forta
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 7, 2014 Ma cac in forumul vostru si il declar nul!De parcă ai da o rețetă compensată! 2
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 24, 2015 Ceva update-uri dupa ultimile scandaluri ? 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 Ceva update-uri dupa ultimile scandaluri ? Bine ai revenit... Dar, unde ai umblat, mă?
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 N-am fost plecat, inchis sau internat Flo, doar mi-am luat vacanta de forum, ca ma plictisisem. Am ars-o prin rromanica, dar nimic spectaculos si de interes general sau de abces in rect. Doar mi-am mai futut vreo 3 kile de sperma si un an din viata prin vacanta, incercand sa aduc pe drumul cel bun cateva capreoare ratacite, da n-am reusit, unele, si din pacate din ce in ce mai multe dintre fomei, fie ca-s profesioniste ori ''civile'' deghizate , sunt facute doar sa-ti bagi pula in ele, si nimic mai mult. Cre'' ca nu-s departe de vlad, da macar eu le-am cunoscut parintii(ce-i drept, tot un fel de garizi disperati dupa bani), invartindu-le(nu lins) rozeta(ca-i la moda) contoarului cu inca vreo 5 kilometri, iar banii i-am futut in ele, pe beutura, shawarma,ulei, gume, chirii, facturi si taxe, facandu-i pula mare lu' ponta( ca fasole s-a dus saracu), si nu la hamsii. 3 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Bine ai revenit... Dar, unde ai umblat, mă?Un fleac, a fost insurat putin )) A revenit sa faca ordine printre pesti ) 2 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Edit. Acum am citit si ce a raspuns el si cred ca vlslobozinyo este mic copil cu Di.ana pe langa ce a facut marinarul )),Ps la edit: Spune ne ce ai pe suflet, fa un topic si povesteste ne cum ai incercatbtu sa salvezi curvele si nu ai reusit Multumim anticipat. 2 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Fa ordine marinare ca pisicuts e oblomovist si toata pestimea i-si face de cap 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum