unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 25, 2015 N-am fost plecat, inchis sau internat Flo, doar mi-am luat vacanta de forum, ca ma plictisisem. Am ars-o prin rromanica, dar nimic spectaculos si de interes general sau de abces in rect. Doar mi-am mai futut vreo 3 kile de sperma si un an din viata prin vacanta, incercand sa aduc pe drumul cel bun cateva capreoare ratacite, da n-am reusit, unele, si din pacate din ce in ce mai multe dintre fomei, fie ca-s profesioniste ori ''civile'' deghizate , sunt facute doar sa-ti bagi pula in ele, si nimic mai mult. Cre'' ca nu-s departe de vlad, da macar eu le-am cunoscut parintii(ce-i drept, tot un fel de garizi disperati dupa bani), invartindu-le(nu lins) rozeta(ca-i la moda) contoarului cu inca vreo 5 kilometri, iar banii i-am futut in ele, pe beutura, shawarma,ulei, gume, chirii, facturi si taxe, facandu-i pula mare lu' ponta( ca fasole s-a dus saracu), si nu la hamsii. Pe copii, la scoala, i-a pus invatatoarea sa faca fapte bune. A doua zi dimineata elevul Bula intarzie la ore. Invatatoarea: De ce-ai intarziat, Bula?Bula: Am fost sa fac fapte bune, am ajutat cativa batrani sa treaca strada.Invatatoarea: Si de ce a durat atat de mult?Bula: Pentru ca batranii nu aveau de gand sa traverseze! 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Mie îmi spui?
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 25, 2015 eu nu prea il stiu pe vaporar. e un fel de ingineru' la puterea a 2-a?
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Bine v-am regasit si io mai trompetistilor, ''rati ai dreaq de simpatici ...voi ce mai faceti, care va mai este viata, sunteti toti inca in libertate, cum va merg fetili, ce prospaturi ati mai descoperit si saracit profitand de ele ? Bai neamule, io nu ma bag la d-alea care nu vor sa fie salvate, ci la d-alea care cica vor ele de capul lor sa faca o schimbare radicala in viata lor, dar sa-mi bag pula in capetele lor defecte ca nu merg reparate, cred ca au ceva si in ADM, nu-s avariate doar la cap din cauza traumelor si dezamagirilor reale sau inchipuite, cat si a celor 7 ani de educatie din pula de la coada vacii. Ia hai sa nu mai mancam bors, jelibom sau iahnie, salut nea Picoane , si sa revenim on topic, ia ziceti-mi si mie, a mai scapat vreuna in ultimul an pe care sa o nu o imbrobotiti si s-o mancati de bani, explicandu-i ca-i mai bine pentru ea ca sa fie sfatuita, protejata, plimbata, promovata, recenzata de voi ? Ps: Olygo, nu-i asa ca ti-a fost dor de mine, ce-ti mai face zgarciu, misca-misca, mai mere d-o laba ? 1 3
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 25, 2015 Marinarule eu m-am regasit in cele spuse de tine. Am irosit galeti de sperma si bani fara numar la fel ca tine, dar am invatat din asta ca orice victima, daca vrea sa se salveze, se salveaza singura. Nu apeleaza la un Salvator decat atunci cand NU vrea sa se salveze si vrea doar, incostient, sa joace un rol, teoretizat perfect de Karpman in Triunghiul Dramatic. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Nea marinare, din punctul meu de vedere, ele m-au cam mâncat dă bani, că e scumpe! Noroc că am un venit decent.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Marinarule & Unscarred, sper sa n-o iau pe urmele aluia care indemna sa nu ejaculam , dar mai usor cu galetile de sperma irosite! De-a lungul vietii nu producem mai mult de 18 litri... 5
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 25, 2015 Nea marinare, din punctul meu de vedere, ele m-au cam mâncat dă bani, că e scumpe! Noroc că am un venit decent. Nu suntem noi nici pesti profesionisti, nici Yubi de Excorte... Daca te-au mancat de bani pe cinstite, inseamna ca ai platit exact pt cat ai cumparat. Problemele apar atunci cand e vorba de ,pizda gratis'. E care pe care! Daca reusesti sa futi moca la propunerea ta, nu e fair-play, dar poti controla situatia. Daca ti se ofera pizda gratis, deja se complica lucrurile pt ca atunci posesoarea pizdei a devenit deja solidara cu bugetul tau. Am mai vorbit noi din astea...
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Flo, nu ma baga in aceieasi oala, galeata, ca io n-am pomenit de nicio galeata. Daca studiul a fost facut pe futarezi gen oligooo, vlad, ananda ori alte vuvuzele continente, inconstiente si impotente de p-acilea, cred ca si 18 kile(2 galetzi) intr-o viatza ar fi cam exagerat. Dar daca as calcula cam vreo 300 de mulgeri in doi ani de vacanta, as strange macar de-o sticla de iaurt zic. Nea picoane tot intelept in plm ai ramas, cate te costa bre nevasta, iubita, baba pe luna ? Daca ai descoperit matale gaura din covrig, pizda moca si perpetumum mobile, ia invata-ne si pe noi astia mai prosti, da sa nu-mi zici ca pestii de neveste si de iubite au pizda moca, ca ma intereseaza sa-mi iau limba in gura cu una seara, in care ziua au intrat cativa metri de belite branzite. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Navigatorule , tot cu muia esti ?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Nu suntem noi nici pesti profesionisti, nici Yubi de Excorte... Daca te-au mancat de bani pe cinstite, inseamna ca ai platit exact pt cat ai cumparat.Problemele apar atunci cand e vorba de ,pizda gratis'. E care pe care! Daca reusesti sa futi moca la propunerea ta, nu e fair-play, dar poti controla situatia. Daca ti se ofera pizda gratis, deja se complica lucrurile pt ca atunci posesoarea pizdei a devenit deja solidara cu bugetul tau. Am mai vorbit noi din astea...Nenea, ai văzut emoticonul, da? Era un spirit de glumă cu caracter hazliu, nu o dezbatere serioasă, nu din punctul meu de vedere, destul de ușor de sesizat.Câteodată e bine să citim mai cu atenție, altfel pot apărea interpretări. 3 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Nu ma mareane, tu nu stii ca io prefer laba cu ulei si masajul intern la veveritza, muie mai dau si io ca tot omu, da dupa o sticla de vodca/whisky ori dupa 4-5 numere cand nu mai are chef capreoara de calareala, aaa, si mai dau asa din plictiseala p-acilea ceva muie virtuala la niste vuvuzele pe care tot le mamanca sa se ia gura-n pula cu mine-n taste.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Flo, nu ma baga in aceieasi oala, galeata, ca io n-am pomenit de nicio galeata. Daca studiul a fost facut pe futarezi gen oligooo, vlad, ananda ori alte vuvuzele continente, inconstiente si impotente de p-acilea, cred ca si 18 kile(2 galetzi) intr-o viatza ar fi cam exagerat. Dar daca as calcula cam vreo 300 de mulgeri in doi ani de vacanta, as strange macar de-o sticla de iaurt zic. Nea picoane tot intelept in plm ai ramas, cate te costa bre nevasta, iubita, baba pe luna ? Daca ai descoperit matale gaura din covrig, pizda moca si perpetumum mobile, ia invata-ne si pe noi astia mai prosti, da sa nu-mi zici ca pestii de neveste si de iubite au pizda moca, ca ma intereseaza sa-mi iau limba in gura cu una seara, in care ziua au intrat cativa metri de belite branzite. Nea matrozule, tot politicos în plm ai rămas! Întrebarea ta, pe cât de nepotrivită este, pe atât de indiscretă. Pot să-ți spun doar că femeia din viața mea mă costă tot atât de mult, pe cât o cost eu. Știi de ce? Pentru că ne iubim mult. Că mai merg eu la fetițe, e doar viciu. Sunt un păcătos și flăcările iadului mă așteaptă. 6 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 N-are bre nimic, arde o tuica ia si un centimetru de reputatie de la mine si o sa-ti treaca supararea. Ce dreaq stam cu pula/pizda in gura de dimineatza pana seara, si matale o dai in acum in politetzuri si reguli de conduita sociala. Astea-s mai aberante, decat daca am incerca sa invatam sa scrie corect pe majoritatea semianalfabeta prezenta p-acilea. Era retorica intrebarea cu femeia de acasa, si adusa in discutie ca sa accentuez cu totul altceva, nu era o chestie personala in care chiar sa ma intereseze un raspuns detaliat. Daca tot ai adus-o in discutie, dragostea presupune si respect fata de persoana iubita, atunci ce mai cautam sa ne bagam pastarnacu si prin alte muraturi daca suntem fericiti si avem tot ce ne trebuie acasa? Lasa bre ca-i cald in iad, nu te dor oasele, nu platesti caldura, mai raman mentosane pentru ceva beri blonde si capreoare brunete. Dar hai ca sa n-o dam in diverse cum esti matale expert, ia zi ca stii ca tot ce misca si real si virtual, stii vreo fata isteatza, pizdoasa si independenta, care sa nu puna botul nici macar la o iahnie. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Da, știu. Și nu puține.
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Pff, iar ma iei doar cu vorbe, nu te-ai schimbat deloc. Fa si matale o fapta buna ca te pricepi la vorbe ticluite, mai o limba in ureche, mai o iahnie, mai o poezie, si convinge-le sa-si faca curaj si sa semneze de prezenta acilea. Da' nu-mi veni cu militia, garizii, hotii, arsenie moca, uite luna uite caru si toate cele, ca m-am plictisit de scuzele astea.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Și cam care ar fi scopul să semneze condica la matale pe topic?
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Bre io ce rahat mananc p-acilea de 2 ani ? Cum pula mea ce scop am, sa vada si batutele in cap ca se poate suge pula si fara muisti pe langa ele care sa le manance toti banii, dupa ce ca si-au vandut sufletul ca proastele pentru a practica jobul asa de-or sa ramana cu sechele pe viata...si sa trimit garizii sa munceasca la sapa si la adunat cartofi, sa salvam zapaciti gen vladutz, sa inchidem emisiuni gen abces in rectu lu cacatos pe canapeau lu marutza, sa le ajutam pe tampitele astea care isi cotizeaza banii unor putori apte de munca, in loc sa-i investeasca in proprii copii, in eductia lor ori intr-o casa, ca in ritmul asta o sa-ti plateasca pulea pensia, asta daca mai ai de gand sa traiesti vreo 30 de ani. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Știu și ele bre! Multe se cunosc între ele, sau află de la clienți. Știu că se poate să activeze și independente, dar unele nu știu cum să o facă, altele sunt prea comode, altele nu pot. La acestea din urmă este drama și aici ar fi de făcut ceva. Celelalte... asta e opțiunea lor, dacă nu sunt silite. Fiecare doarme așa cum își așterne și nu putem noi să ne erijăm în cavalerii dreptății, mai ales când nu ne-o cere nimeni. Nu de alta, dar riscăm să devenim penibili. Unii au și reușit. 3 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 N-o scot la capat cu matale de niciun fel. Ala nu-i cavalerul dreptatii, e cavalerul pulii moarte, are un defect ascuns de fabricatie la mansarda, combinat cu frustrare si dorinta de razbunare ca si-a batut aia joc de el. Pai io zic ca atunci e mai bine sa incepi sa pui bani deoparte si sa nu-i mai cheltui pe pizde, ca din pula bani de pensie peste vreo 10-15 ani, asta daca zici ca n-ar trebui sa ne intereseze handelul prezent care deja a ajuns la nivelul de a inunda rrromanistanul.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Navigatorule , tot cu muia esti ? Tot cu mwia este, doar ca este mai odihntit acum ( era sa zic mai prost).Inca mai cauta o pizda cu care sa mearga in excursie ))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 N-o scot la capat cu matale de niciun fel. Ala nu-i cavalerul dreptatii, e cavalerul pulii moarte, are un defect ascuns de fabricatie la mansarda, combinat cu frustrare si dorinta de razbunare ca si-a batut aia joc de el. Pai io zic ca atunci e mai bine sa incepi sa pui bani deoparte si sa nu-i mai cheltui pe pizde, ca din pula bani de pensie peste vreo 10-15 ani, asta daca zici ca n-ar trebui sa ne intereseze handelul prezent care deja a ajuns la nivelul de a inunda rrromanistanul. Nu ai matale treabă cu banii mei, că știu să mă chivernisesc. Dar ce legătură are asta cu hăndelul prezent în România? Să înțeleg că navighezi sub pavilion străin, este? Și ce legătură au banii mei, pensia ( până la care mai am mult), cu curvele ce nu sunt independente? Cât despre Masturbinho ... e un caz pierdut... irecuperabil, din păcate! Sincer, chiar nu mă amuz și chiar îmi e milă de el, dar nene ... nu suntem noi vreun Atlas, știi ce zic!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 sarlatanu, on 25 Oct 2015 - 14:52, said:Tot cu mwia este, doar ca este mai odihntit acum ( era sa zic mai prost).Inca mai cauta o pizda cu care sa mearga in excursie ))) Besi ma oparitule, iar ai rupt lantul cu care te-a legat nevasta-ta de calorifer, si ai scapat sa te slobozesti pe tastatura ? Du-te-n plm pe sectiunea poze, fa o laba si te culca, ca esti cam tras la muian. Ce excursie ma olygofrenule ? Caut femei si cu creier si cu chef de pula de 10 ori pe saptamana. D-aia am testat o gramada pana acum, ca nu prea le gasesti usor pe amandoua intr-o singura femeie. Ce plm sa stii tu, putza da maimutza care te sparcai intr-un minut si-ti ineci zilnic tastatura in sloboz.Treci la cratita, ca te spun lu nevasta-ta ca iar ti-o freci la calculator. LE: Ne-a picoane, chiar venisem sa fac si caterinica, dar matale ai un stil de-mi piere toata pofta. Las-o asa, n-o mai rasuci, beli si preface ca nu intelegi ce vreau sa zic, chiar n-am chef sa-mi pierd timpul inutil in discutii interminabile si sterile.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 adică a pus steriletu'
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 25, 2015 Am eu o propunere...rozexkendra...te iubeste de la primul hello... 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum