rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 25, 2015 Am eu o propunere...rozexkendra...te iubeste de la primul hello... hello 2 you 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 Am eu o propunere...rozexkendra...te iubeste de la primul hello...inima.i un telefon inventat de cupidon
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Octombrie 25, 2015 Fiind eu o fire mai solomonica (nu solomonista ), sunt inclinat sa-i dau dreptate atat navigatorului, cand spune ca profesia asta perverteste, deci sanse de a trece la un real nivel de independenta (sau chiar de a se reprofila) sunt putine, dupa cum tind sa-i dau dreptate si prietenului @picon care arata ca nu poti face binele cu forta, deci le putem ajuta doar cu voia lor...Nuanta mea personala fata de afirmatiile celor doi e ca trebuie sa incercam fie si daca reusita e de numai 1%. Fiecare om e in sine o valoare si merita sa-i intindem o mana de ajutor; daca nu o facem, e vina noastra, daca nu o accepta, e problema lor. 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 deși multi se înghesuie să.i ajute nu chiar toti vor să treacă strada neintrebati
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Octombrie 25, 2015 Cat despre cei care considera un atare demers ca fiind penibil, chiar nu conteaza... 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Acest toping e perfect pentru Masturbinho! Sunt convins că mai are multe să ne împărtășeasca. Poate ajungem și noi la nivelu' lui, ân pula mea...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 sarlatanu, on 25 Oct 2015 - 14:52, said: Besi ma oparitule, iar ai rupt lantul cu care te-a legat nevasta-ta de calorifer, si ai scapat sa te slobozesti pe tastatura ? Du-te-n plm pe sectiunea poze, fa o laba si te culca, ca esti cam tras la muian. Ce excursie ma olygofrenule ? Caut femei si cu creier si cu chef de pula de 10 ori pe saptamana. D-aia am testat o gramada pana acum, ca nu prea le gasesti usor pe amandoua intr-o singura femeie. Ce plm sa stii tu, putza da maimutza care te sparcai intr-un minut si-ti ineci zilnic tastatura in sloboz.Treci la cratita, ca te spun lu nevasta-ta ca iar ti-o freci la calculator. LE: Ne-a picoane, chiar venisem sa fac si caterinica, dar matale ai un stil de-mi piere toata pofta. Las-o asa, n-o mai rasuci, beli si preface ca nu intelegi ce vreau sa zic, chiar n-am chef sa-mi pierd timpul inutil in discutii interminabile si sterile. Păi spune bre că e caterincă, să ne râdem și noi! Oricum, e grea caterinca asta! Fiind eu o fire mai solomonica (nu solomonista ), sunt inclinat sa-i dau dreptate atat navigatorului, cand spune ca profesia asta perverteste, deci sanse de a trece la un real nivel de independenta (sau chiar de a se reprofila) sunt putine, dupa cum tind sa-i dau dreptate si prietenului @picon care arata ca nu poti face binele cu forta, deci le putem ajuta doar cu voia lor...Nuanta mea personala fata de afirmatiile celor doi e ca trebuie sa incercam fie si daca reusita e de numai 1%. Fiecare om e in sine o valoare si merita sa-i intindem o mana de ajutor; daca nu o facem, e vina noastra, daca nu o accepta, e problema lor. Dirept grăiși monseniore! Doar că mâna asta de ajutor, pe care toți cei cu creierii capului funcționali și cu sufletul deschis o dau, nu așa trebuie să o facă. Astea se fac între 4 ochișori, nu cu hărmălaie pe forum. Dar mă rog, fiecare acționează cum știe, doar că bunele intenții se transformă de multe ori în altceva, caterinca fiind cea mai puțin nocivă.
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Octombrie 25, 2015 Doamne fereste, niciun moment nu m-am gandit ca asta trebuie facut pe forum!..Doar nu ne-am becalizat de tot!..
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 Eh, nu? Nu văzuși?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 mai bine becalizati la o telemea și o pastramă decât manelizati
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 mai bine becalizati la o telemea și o pastramă decât manelizatiDaaa..., behecalizați...
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 Daaa..., behecalizați...good point
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Octombrie 25, 2015 Eu nu m-am referit la nivelul de cultura, de inteligenta sau de educatie al ciobanului Gigi...Ci la fatarnicia lui de a face acte de caritate in mod public... 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Dirept grăiși monseniore! Doar că mâna asta de ajutor, pe care toți cei cu creierii capului funcționali și cu sufletul deschis o dau, nu așa trebuie să o facă. Astea se fac între 4 ochișori, nu cu hărmălaie pe forum. Dar mă rog, fiecare acționează cum știe, doar că bunele intenții se transformă de multe ori în altceva, caterinca fiind cea mai puțin nocivă................................................... Nea picoane te inseli, esti ceea ce esti si suntem si ceea ce suntem si din cauza ori datorita si societatii civile in care am trait si ne-am dezvoltat. Suntem produsul educatiei familiale, dar mereu familia s-a raportat si la societate, chiar daca o constientizam sau nu.Societata civila in prezent s-a mutat in lumea virtuala, o lume falsa in care fiecare face ce-i trece prin cap si fiecare poate fi cine isi doreste.De ce cretini gen capatos, badea, marutza,teo, poptamas, petardele cauciucate din massmedia, manelistii si multii alti distrusi au devenit idoli/repere pentru actualele tinere generatii ? Ce cariciu lu Hector poti sa schimbi in mentalitatea colectiva prezenta si bolnava, daca am aborda lucrurilea astea doar face tot face. Suntem popi sa mergem din casa in casa cu mana intinsa si sa stam cu toti de vorba? Cum plm sa fim auziti, daca nici macar pe forumurile de socializare nu ne putem spune punctul de vedere, pentru ca suntem considerati ciudati ?In ce plm de mentalitate si tara traim, daca educatia, cinstea, onoarea, corectitudinea au ajuns sa fie constiderate niste chestii suspecte, ce te fac sa fii exclus din societate ori de internat la balamuc ?
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 ...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Doamne ajuta. .. sau sa isi desfaca picioarele, nu?Nici trollii nu mai au inspiratie..
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 .. sau sa isi desfaca picioarele, nu?Nici trollii nu mai au inspiratie..Sau să râgâie, ceva, nu?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 .................................................. Nea picoane te inseli, esti ceea ce esti si suntem si ceea ce suntem si din cauza ori datorita si societatii civile in care am trait si ne-am dezvoltat. Suntem produsul educatiei familiale, dar mereu familia s-a raportat si la societate, chiar daca o constientizam sau nu.Societata civila in prezent s-a mutat in lumea virtuala, o lume falsa in care fiecare face ce-i trece prin cap si fiecare poate fi cine isi doreste.De ce cretini gen capatos, badea, marutza,teo, poptamas, petardele cauciucate din massmedia, manelistii si multii alti distrusi au devenit idoli/repere pentru actualele tinere generatii ? Ce cariciu lu Hector poti sa schimbi in mentalitatea colectiva prezenta si bolnava, daca am aborda lucrurilea astea doar face tot face. Suntem popi sa mergem din casa in casa cu mana intinsa si sa stam cu toti de vorba? Cum plm sa fim auziti, daca nici macar pe forumurile de socializare nu ne putem spune punctul de vedere, pentru ca suntem considerati ciudati ?In ce plm de mentalitate si tara traim, daca educatia, cinstea, onoarea, corectitudinea au ajuns sa fie constiderate niste chestii suspecte, ce te fac sa fii exclus din societate ori de internat la balamuc ? Nene, e opinia ta! Eu nu am atâta tupeu să-ți spun că te înșeli discutând o temă atât de delicată și complicată. E bine să ai părere bine despre sine, totul e să nu sari calul că pici în altceva, adevărul fiind de multe ori neclar ori discutabil.
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 .. sau sa isi desfaca picioarele, nu?Nici trollii nu mai au inspiratie.. Sau să râgâie, ceva, nu?.................. Voua cine plm v-a dat drumul de la fazan, sa va taraiti besinile p-acilea ? Nene, e opinia ta! Eu nu am atâta tupeu să-ți spun că te înșeli discutând o temă atât de delicată și complicată. E bine să ai părere bine despre sine, totul e să nu sari calul că pici în altceva, adevărul fiind de multe ori neclar ori discutabil. ................... Daca baba avea un coi...se ducea la razboi, iar puletii viteji o scaldau la crasma din sat intr-o viata de gri-handeliu, ca stai asa, ca nu-i asa, ca de ce, ca sa vezi... ca plm.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 nu s.ar potrivi o astfel de dezbatere la o fată de masă?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2015 .................. Voua cine plm v-a dat drumul de la fazan, sa va taraiti besinile p-acilea ? ................... Daca baba avea un coi...se ducea la razboi, iar puletii viteji o scaldau la crasma din sat intr-o viata de gri-handeliu, ca stai asa, ca nu-i asa, ca de ce, ca sa vezi... ca plm. Transleit pliz!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 sarlatanu, on 25 Oct 2015 - 14:52, said: .. Ce excursie ma olygofrenule ? Caut femei si cu creier si cu chef de pula de 10 ori pe saptamana. Esti mai prost decat credeam )))) Nu mai bine, decat sa-ti pierzi tineretea cautand himere, sa te insori cu una cu creier ( ah, pardon, care are creier nu te vrea ) si sa futi de 20 de ori pe saptamana proaste? )) D-aia am testat o gramada pana acum, ca nu prea le gasesti usor pe amandoua intr-o singura femeie... Si cand te-ai trezit erai ud tot, iti dadusei drumul in pantaloni ))D'astia ca tine s-au fumat mii aici pe forum 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 25, 2015 Transleit pliz! e cam nebun marinelu' asta,merge stilu lui totusi, mi se pare alternativ
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 25, 2015 e cam nebun marinelu' asta,merge stilu lui totusi, mi se pare alternativ 220 sau 380? 2
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 .................. Voua cine plm v-a dat drumul de la fazan, sa va taraiti besinile p-acilea ? ................... Daca baba avea un coi...se ducea la razboi, iar puletii viteji o scaldau la crasma din sat intr-o viata de gri-handeliu, ca stai asa, ca nu-i asa, ca de ce, ca sa vezi... ca plm. Respiră, să nu te sufoci! 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 25, 2015 Transleit pliz! Cre' ca cea mai in masura sa-ti traduca e mamazel rozeta, cica stie nush cate limbi straine, inclusiv romana. Hai sa-ti dau un hint totusi, ti-am raspuns pe limba lu' matale, ca sa ne intelegem cat de cat, si sa n-o lasam in coada da peshte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum