klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 26, 2015 Ce faceti voi pe site credeti ca sunt glume si caterinca ? Si copiii de gimnaziu ar rade de voi. Io zic ca nu-i de ras cu ''glumele si caterinca'' asta a voastra, e de plans, pardon, e de urmat tratament antipsihotic si chiar in unele cazuri, de internat. Este un forum, pe forum se scrie, plm nu conteaza ce tampenii se scriu dar se scrie si se dezbat anumite subiecte. Voi ati transformat tot forumul si toate subiectele de discutie in chat. Aveti chat, de ce nu aberati acolo, si trebuie sa umpleti toate topingurile de handel ? Aveti si topinguri de retardati, cu glume, seminte si caterinca de 2 bani, stati bai fratilor acolo 24/24, ca nu o sa se ia nimeni de voi. Nu se mai poate vorbi despre nimic, pentru ca 20 de idioti s-au imprastiat ca diareea pe tot forumul. E criză , frate , Dă unde atâta diarie. Cum zice Svejk : cu burta goală nu te infige la latrină
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Nu știu dacă ai remarcat, dar tu ai năvălit după un an de liniște peste noi. Nu am prea remarcat ca cineva să te fi jignit la a 3-a descălecare a ta parcă, dar tu văd că o faci în continuare. Rușinică!............................... I-auzi plm. Ce liniste mai tovarasu pinocchio, ca la 6000 de postari pe care le-ai adaugat in ultimul an, nu cumva si matale ai umplut cu basini si stropi de diaree forumul ? Mult scrie labagiu' asta E da bine ?........................Mareane, iar ai baut pufoaica de te-ai stricat la cap si la chur ? 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Picoane, ai vreo justificare pentru 6 mii dă postări in 1 an? V-Ships, le-ai numarat bine sau iți dă Picon trimitere la oftalmologie sau iți cumpără o numărătoare? ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 ............................... I-auzi plm. Ce liniste mai tovarasu pinocchio, ca la 6000 de postari pe care le-ai adaugat in ultimul an, nu cumva si matale ai umplut cu basini si stropi de diaree forumul ? ........................Mareane, iar ai baut pufoaica de te-ai stricat la cap si la chur ? Ia mai du-te-n pula mea de dement care ești! Ți-am vorbit frumos, toți au fost ok și nu te-au jignit, dar tu tot o dai cu cu fel de fel de mârlănii marinărești!Iar cu postările ... am avut acceași cadență pe care care o am de 4 ani de când sunt înscris, cca. 6-7 pe zi în medie. I-auzi pula mea, trebuie să mă justific!Hai sictir zdrălăcitule! 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Ia mai du-te-n pula mea de dement care ești! Ți-am vorbit frumos, toți au fost ok și nu te-au jignit, dar tu tot o dai cu cu fel de fel de mârlănii marinărești!Iar cu postările ... am avut acceași cadență pe care care o am de 4 ani de când sunt înscris, cca. 6-7 pe zi în medie. I-auzi pula mea, trebuie să mă justific!Hai sictir zdrălăcitule! Asa fi dur 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 26, 2015 citat din"toate pânzele sus ":Se potriveste femeia cu marinaria ca aripile heruvimilor cu coarnele lui Sarsaila "
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2015 Ia mai du-te-n pula mea de dement care ești! Ți-am vorbit frumos, toți au fost ok și nu te-au jignit, dar tu tot o dai cu cu fel de fel de mârlănii marinărești!Iar cu postările ... am avut acceași cadență pe care care o am de 4 ani de când sunt înscris, cca. 6-7 pe zi în medie. I-auzi pula mea, trebuie să mă justific!Hai sictir zdrălăcitule!nu il goni ca vreau sa imi fac provizie de sardine...... eu cu inji facem stocu pt al 3 lea razboi mondial
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Picoane, ai vreo justificare pentru 6 mii dă postări in 1 an? V-Ships, le-ai numarat bine sau iți dă Picon trimitere la oftalmologie sau iți cumpără o numărătoare? )............................ Anu trecut avea 3000-4000 de postari, ca facea statistici si se lauda cu punctele lui de reputatie, 3/4 dintre ele date de olygoo, xoxo, sofist®icatu, phoenix, marean si alti infractori, detinuti sau pacienti de pshihiatrie. Ia mai du-te-n pula mea de dement care ești! Ți-am vorbit frumos, toți au fost ok și nu te-au jignit, dar tu tot o dai cu cu fel de fel de mârlănii marinărești!Iar cu postările ... am avut acceași cadență pe care care o am de 4 ani de când sunt înscris, cca. 6-7 pe zi în medie. I-auzi pula mea, trebuie să mă justific!Hai sictir zdrălăcitule!............. Scrii in plm ''constant si in cadenta'', ti-am zis s-o lasi mai usor cu iahnia si vinul de buturuga, ca te vorbesc in spate. Si nu te mai enerva atat, ca se pateaza nadragii. Viata-i scurta, io zic ca mai bine sa facem caterinca, sa nu-mi zici ca nu-ti place caterinca mea ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2015 ............................ Anu trecut avea 3000-4000 de postari, ca facea statistici si se lauda cu punctele lui de reputatie, 3/4 dintre ele date de olygoo, xoxo, sofist®icatu, phoenix, marean si alti infractori, detinuti sau pacienti de pshihiatrie. ............. Scrii in plm ''constant si in cadenta'', ti-am zis s-o lasi mai usor cu iahnia si vinul de buturuga, ca te vorbesc in spate. Si nu te mai enerva atat, ca se pateaza nadragii. Viata-i scurta, io zic ca mai bine sa facem caterinca, sa nu-mi zici ca nu-ti place caterinca mea ? acu se pisiceste dupa ce a fost nesuferit v-am zis ca e funny nebunu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 26, 2015 trageti tulburelu din beci și fuga după seminte
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 26, 2015 eu cred ca Siana este spaima pestilor.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Ce faceti voi pe site credeti ca sunt glume si caterinca ? Si copiii de gimnaziu ar rade de voi. Io zic ca nu-i de ras cu ''glumele si caterinca'' asta a voastra, e de plans, pardon, e de urmat tratament antipsihotic si chiar in unele cazuri, de internat. Este un forum, pe forum se scrie, plm nu conteaza ce tampenii se scriu dar se scrie si se dezbat anumite subiecte. Voi ati transformat tot forumul si toate subiectele de discutie in chat. Aveti chat, de ce nu aberati acolo, si trebuie sa umpleti toate topingurile de handel ? Aveti si topinguri de retardati, cu glume, seminte si caterinca de 2 bani, stati bai fratilor acolo 24/24, ca nu o sa se ia nimeni de voi. Nu se mai poate vorbi despre nimic, pentru ca 20 de idioti s-au imprastiat ca diareea pe tot forumul. 2 variante: Daca sunt inclus in cei 20 de idioti, sau daca intr-un fel sau altul m-ai jignit fara ca eu sa o fi facut, sau sa te provoc in sensul asta, ba din contra, atunci iti permit respectuos sa imi dai o limba pe cuaie...in fiecare minut, si sa nu inchizi ochii te rog cand imi dau drumu...sa fie fun nu de alta Daca in schimb suntem in a doua varianta, in care ai vorbit asa la modul general, intelegand si respectand faptul, ca desi, ca si continut nu sunt pe placul tau postarile mele, m-am exprimat cu politete, atunci mi-ar permite sa te sfatuiesc sa fii putin mai relaxat. Trollul si offtopicul sunt "la moda" pe aici de vreo 2 ani, in caz ca nu ai observat. Nici mie nu mi-a placut la inceput, si eu m-am ofticat, dar pana la urma daca asta e muzica, pe asta jucam. Sau mergem si jucam la alta nunta...stii ce zic? sa nu zici ca nu ti-am lasat libera alegere, intre cele 2 variante desigur... 1 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Mai du-te la peshte ''cu cadenta ta constanta'' de 6-7 posturi pe zi. Poate pe userul pinocchio postezi/ te sparcai doar de 6-7 ori pe zi. Top general - Useri activi Membru Inregistrat Total postari Postari azi % din postarile de azi liviu58 07 May 2015 1321 604 23.29% vypushka 18 February 2015 7388 163 6.29% rozkendra 03 June 2015 9217 121 4.67% joker32 24 October 2015 80 80 3.09% Diana Petra 09 December 2010 1122 54 2.08% picon 07 November 2011 10092 47 1.81% >M a v e r i c k< 16 April 2014 510 45 1.74% 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 26, 2015 l-a angajat pisicu statistician
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 26, 2015 Mai du-te la peshte ''cu cadenta ta constanta'' de 6-7 posturi pe zi. Poate pe userul pinocchio postezi/ te sparcai doar de 6-7 ori pe zi. Top general - Useri activi Membru Inregistrat Total postari Postari azi % din postarile de azi liviu58 07 May 2015 1321 604 23.29% vypushka 18 February 2015 7388 163 6.29% rozkendra 03 June 2015 9217 121 4.67% joker32 24 October 2015 80 80 3.09% Diana Petra 09 December 2010 1122 54 2.08% picon 07 November 2011 10092 47 1.81% >M a v e r i c k< 16 April 2014 510 45 1.74% eream pa locu 1 ce pula mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 ............................ Anu trecut avea 3000-4000 de postari, ca facea statistici si se lauda cu punctele lui de reputatie, 3/4 dintre ele date de olygoo, xoxo, sofist®icatu, phoenix, marean si alti infractori, detinuti sau pacienti de pshihiatrie. ............. Scrii in plm ''constant si in cadenta'', ti-am zis s-o lasi mai usor cu iahnia si vinul de buturuga, ca te vorbesc in spate. Si nu te mai enerva atat, ca se pateaza nadragii. Viata-i scurta, io zic ca mai bine sa facem caterinca, sa nu-mi zici ca nu-ti place caterinca mea ? mai de-te-n pulile noastre ca devii obraznic 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2015 io intre joker si vipuska nu ma vad bine........
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 marinare , caca-te pa tine si da vina pa mine 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 marinare , caca-te pa tine si da vina pa mine te-a cam luat dupa fasolea de la picon esteee??? te rog... 1 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 MAREANE , la tot ce reprezinta spectrul maroniu, la cacat in proprii nadragi si de aruncat cu el apoi in altii, pinocchio este expert.Ar trebui sa stii, ca doar tu si trupa stati zilnic la churul lui sa-i mirositi besinile si sa-i schimbati chilotzii. Io zic sa va luati pelerine de protectie, ca in ritmul asta o sa va manjiti toti de maroniu. 3
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 acu se pisiceste dupa ce a fost nesuferit v-am zis ca e funny nebunu.......................Mai fiinta roz de culoare mov si de sex nedefinit, de ce nu-ti vezi tu linistita de topingurile tale halucinante si de eunucii tai care te ling 24/24, daca tot nu intelegi ce se discuta aici si nu ai nimic de adaugat referitor la subiectul topingului ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2015 .......................Mai fiinta roz de culoare mov si de sex nedefinit, de ce nu-ti vezi tu linistita de topingurile tale halucinante si de eunucii tai care te ling 24/24, daca tot nu intelegi ce se discuta aici si nu ai nimic de adaugat referitor la subiectul topingului ? te-n pula daca esti ciufut si din partea mea nu mai vezi un strop de atentie ca vad ca sughiti o zi buna
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Uh, daca se cearta astia doi, putem sa inchidem pravalia )))) 1 1
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Uh, daca se cearta astia doi, putem sa inchidem pravalia ))))Bă 'eji nebun? Păi plm,d'abia mi-am luat semințe si bere la pet
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum