Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 @Vlad, ești pasiv, da' rău de tot. Spune și tu ceva!
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 26, 2015 Uh, daca se cearta astia doi, putem sa inchidem pravalia )))) S-o invităm şi pă amaNda, zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 @Vlad, ești pasiv, da' rău de tot. Spune și tu ceva!io ti-am zis ..........
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 te-n pula daca esti ciufut si din partea mea nu mai vezi un strop de atentie ca vad ca sughiti o zi buna.................................. Mamazel rozela violeta, ti-am cerut eu atentie cumva ? Am venit eu pe topingurile tale sa te fac nebuna ? Asa se face mai nou, cand intram la cineva in casa/topic ne cacam direct in mijocul sufrgeriei ? Vrei sa te dai la barfa cu cacanarii aia, te rog fa-o pe topingurile tale. Peseu: Pentru onanistii amatori de popcorn, seminte, pepsi si alte floricele : , io nu ma cert cu fomeile, doar le fut, daca se ajunge la cearta, gasesc alta capreora, ca-s destule. Pentru certuri intre eunuci si femei apleati la vlad si oly. 1 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Celor/ care nu le place topingul meu, luati d-acilea 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Huuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooo Oarba dupa tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 .................................. Mamazel rozela violeta, ti-am cerut eu atentie cumva ? Am venit eu pe topingurile tale sa te fac nebuna ? Asa se face mai nou, cand intram la cineva in casa/topic ne cacam direct in mijocul sufrgeriei ? Vrei sa te dai la barfa cu cacanarii aia, te rog fa-o pe topingurile tale. Peseu: Pentru onanistii amatori de popcorn, seminte, pepsi si alte floricele : , io nu ma cert cu fomeile, doar le fut, daca se ajunge la cearta, gasesc alta capreora, ca-s destule. Pentru certuri intre eunuci si femei apleati la vlad si oly. Nu numa' k le fuț, da' le mai și salvezi...
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Pentru certuri intre eunuci si femei apleati la vlad si oly.
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Fix it ...''mi-as in rasa lor de croncanitori !. ............................ Varule, eu am dat cep la topingul asta in ideea sa scapam de pesti, tu ce plm cauti p-acilea, ai de cand sa vii cu pestii aia muistii de la antene dupa tine ? Nu mai bine iti deschiszi si tu un toping cum sa faci curu mare la curve fara sa le futi, ori cum sa faci pula mare la pesti ?... sigur o sa ai o turma de prozeliti, ca e plin de cretini/ puli blegi p-acilea.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 Mai du-te la peshte ''cu cadenta ta constanta'' de 6-7 posturi pe zi. Poate pe userul pinocchio postezi/ te sparcai doar de 6-7 ori pe zi. Top general - Useri activi Membru Inregistrat Total postari Postari azi % din postarile de azi liviu58 07 May 2015 1321 604 23.29% vypushka 18 February 2015 7388 163 6.29% rozkendra 03 June 2015 9217 121 4.67% joker32 24 October 2015 80 80 3.09% Diana Petra 09 December 2010 1122 54 2.08% picon 07 November 2011 10092 47 1.81% >M a v e r i c k< 16 April 2014 510 45 1.74% Măi cretinule, am spus media 6-7/zi! Ia fă tu o socotelă: 10.000 postări în 4 ani(1.460 zile), cât fac deștepule? Nu cumva cam 6,8... adică 6-7/zi? Că am postat azi, sau ieri mai mult? Păi sunt zile în care am 1-2 postări, sunt zile în care nici nu intru pe forum. Am spus medie? Știi ce e aia? Știi o pulă, să te bată! Plm... MARINARU PENTRU NOI/ ESTE RETARDINHO 2. 2 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Măi cretinule, am spus media 6-7/zi! Ia fă tu o socotelă: 10.000 postări în 4 ani(1.460 zile), cât fac deștepule? Nu cumva cam 6,8... adică 6-7/zi? Că am postat azi, sau ieri mai mult? Păi sunt zile în care am 1-2 postări, sunt zile în care nici nu intru pe forum. Am spus medie? Știi ce e aia? Știi o pulă, să te bată! Plm... MARINARU PENTRU NOI/ ESTE RETARDINHO 2. ............................... Nea pinocchio, ti-am zis ca nu iti merge cu mine, si sa o intorci/belesti pula la tzap dupa cum iti convine si dupa cum bate vantul.Macar lasa-ma in plm in pace, ca nu-s unul dintre maimutoii tai retardati de serviciu pe care sa-l invarti cu cheitza.De ce plm mea faci media la 4 ani de zile, cand tu aveai anu trecut aveai maxim 3000 de postari, si acum, dupa un an de zile ai 10000.Ce vina am eu, ca a dat damblaua si diareea in matale si ai postat in ultimul an 6-7000 de rahaturi ? Ti-am zis s-o lasi mai usor cu fasolea.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Marita Ta, Vladiznho... Va rog iertati-mi afirmatiile. Nu curgea apa la robinet si de sete am ajuns sa beau din vasul de wc. Stiu ca am gresit enorm fata de Maria Ta. Dar nu am facut-o constient. Indurare, Maria Ta! Indurare! *Daca tot ma citezi, bagand in citat, cu totul altceva decat ceea ce`am spus... * Mi se rupe de ce ai deschis tu thread`ul asta. Pe mine ma intereseaza ca m`ai adus in discutie, intr`un context negativ. Si asta, pentru ca esti prost de dai in gropi. La fel ca restul agaricilor ce ma tot "cauta".
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 ............................... Nea pinocchio, ti-am zis ca nu iti merge cu mine, si sa o intorci/belesti pula la tzap dupa cum iti convine si dupa cum bate vantul.Macar lasa-ma in plm in pace, ca nu-s unul dintre maimutoii tai retardati de serviciu pe care sa-l invarti cu cheitza.De ce plm mea faci media la 4 ani de zile, cand tu aveai anu trecut aveai maxim 3000 de postari, si acum, dupa un an de zile ai 10000.Ce vina am eu, ca a dat damblaua si diareea in matale si ai postat in ultimul an 6-7000 de rahaturi ? Ti-am zis s-o lasi mai usor cu fasolea. Caută mă retardatule postarea aia și dă quote, să se vadă și data. Altminteri ieși în plm!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 *Daca tot ma citezi, bagand in citat, cu totul altceva decat ceea ce`am spus... * Mi se rupe de ce ai deschis tu thread`ul asta. Pe mine ma intereseaza ca m`ai adus in discutie, intr`un context negativ. Si asta, pentru ca esti prost de dai in gropi. La fel ca restul agaricilor ce ma tot "cauta".....................Besi d-aicilea ma pula bleaga, ca ma plictisesti. N-ai treaba sa lingi vreo pizda-n chur ?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Alteta, va rog sa-mi ingaduiti sa va sarut picioarele. Stiti... Eu am o conditie, numita Tourette's. Eu nu pot controla ce spun, sau ce fac. Dar va asigur ca va idolatrizez.! Indurare! Of, of, of... Ce ma fac eu cu tine?
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Caută mă retardatule postarea aia și dă quote, să se vadă și data. Altminteri ieși în plm! ...................Esti muist, stii bine ca ai postat anu trecut asa ceva.Pinocchio, ia hai gata, valea si tu de aici, ia-l pe vlad de mana si fuga mars la lins pizde-n cur.Stau sa-mi pierd timpul cu un mincinos patologic si o pula bleaga cu deviatii grave la mansarda.Dati-va-n pula lu hector de hermafroditi .
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Tu esti prea prost sa ai dusmani 2 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 ...................Esti muist, stii bine ca ai postat anu trecut asa ceva.Pinocchio, ia hai gata, valea si tu de aici, ia-l pe vlad de mana si fuga mars la lins pizde-n cur.Stau sa-mi pierd timpul cu un mincinos patologic si o pula bleaga cu deviatii grave la mansarda.Dati-va-n pula lu hector de hermafroditi . Eu nu as merge cu piconel la nici o domnisoara. Deasemenea, cam greu cu linsu`n cur... Majoritatea se gadila numai sa le saruti pe fese, d`apai sa le faci annilingus... Trust me. I tried Afirmatia ta contrazice ceea ce e scris negru pe alb, de medici psihologi, ce se ocupa cu acordarea adeverintelor.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 ...................Esti muist, stii bine ca ai postat anu trecut asa ceva.Pinocchio, ia hai gata, valea si tu de aici, ia-l pe vlad de mana si fuga mars la lins pizde-n cur.Stau sa-mi pierd timpul cu un mincinos patologic si o pula bleaga cu deviatii grave la mansarda.Dati-va-n pula lu hector de hermafroditi . Ok...deci pula dovezi! În altă ordine de idei, să-i spui valea lui ... da? Mai vine șterge-o tu cu Retardinho, că nu știu de ce plm vă certați . Parcă ați fi frați, 'vă-n gură de retardați!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Tu esti prea prost sa ai dusmani Te contrazici singur, prin simplul fapt ca mai mereu cauti sa ma jignesti Pana si atunci cand nu te`a bagat nimeni in seama.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Te contrazici singur, prin simplul fapt ca mai mereu cauti sa ma jignesti Pana si atunci cand nu te`a bagat nimeni in seama.Te jignesti singur mister retardinho,stii ce zicAi prins glas acum? Pai in locul tau mi-ar fi rusine in plm
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 26, 2015 Caută mă retardatule postarea aia și dă quote, să se vadă și data. Altminteri ieși în plm! Ok...deci pula dovezi! În altă ordine de idei, să-i spui valea lui ... da? Mai vine șterge-o tu cu Retardinho, că nu știu de ce plm vă certați . Parcă ați fi frați, 'vă-n gură de retardați! .................................. Mai nea trompeta pinocchio, ti-am zis ca nu-ti merge cu mine, de ce plm tot tii mortis sa te caci pe tine, cand vezi ca nu poti sa ma aburesti ? Esti masochist, vrei sa de umpli de maroniu in vazul tuturor ? Din 2011 pana in 2014 ai doar 6 pagini de reputatie, iar din 2014 pana in 2015 ai 250 de pagini de reputatie. Ia explica mai tovarasu' pinocchio faptul asta ?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Ok...deci pula dovezi! În altă ordine de idei, să-i spui valea lui ... da? Mai vine șterge-o tu cu Retardinho, că nu știu de ce plm vă certați . Parcă ați fi frați, 'vă-n gură de retardați! Nu stii sa scrii, sa citesti, sa gandesti... Si totusi ii faci pe altii retardati. Ce`i drept. Asta`i apararea standard a celor ca tine. - Esti prost, picoane.- *pause* Tu esti prost! Prostule! HaHa!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Te jignesti singur mister retardinho,stii ce zicAi prins glas acum? Pai in locul tau mi-ar fi rusine in plm Cand vreodata am tacut? Vezi ce`nseamna sa fii prost? Faci afirmatii absurde, din nevoia de`a da o replica, insa lipsindu`ti vocabularul necesar pentru a face`o.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 .................................. Mai nea trompeta pinocchio, ti-am zis ca nu-ti merge cu mine, de ce plm tot tii mortis sa te caci pe tine, cand vezi ca nu poti sa ma aburesti ? Esti masochist, vrei sa de umpli de maroniu in vazul tuturor ? Din 2011 pana in 2014 ai doar 6 pagini de reputatie, iar din 2014 pana in 2015 ai 250 de pagini de reputatie. Ia explica mai tovarasu' pinocchio faptul asta ? Bă, tu chiar ești prost, să moară gibilan! Ce plm tot spui tu acolo? Ce pagini de reputație? Încearcă să fi mai clar, lasă dracu samahoanca! Dar nu înțeleg ce te fute pe tine grija de cât postez eu? Nu stii sa scrii, sa citesti, sa gandesti... Si totusi ii faci pe altii retardati. Ce`i drept. Asta`i apararea standard a celor ca tine. - Esti prost, picoane.- *pause* Tu esti prost! Prostule! HaHa! Tu du-te mă în pula mea, distrusule! Te-ai întins ca râia peste tot. 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum