trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 28, 2015 gusturi alese Sunt mândru dă el, mânca-i-aş coițili ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Marinare, hai să îți explic ceva și apoi cred că abandonez cearta cu tine. În primul rând, trebuie să înțelegi că demersul tău, cel de a lupta contra guvidismului e pe atât de nobil, pe atât de vechi pe forum. Orice om cu un minim de bun-simț și caracter nu poate decât să condamne proxenetismul. Guvizii ar trebui să stea la răcoare, după ce mai întâi i-au fost strânse coaiele în menghină. Acum, decând prostituția nu mai constituie infracțiune, singura incriminată penal e infracțiunea de proxenetism. Poliția, Parchetul și celelalte organe destructurează periodic astfel de rețele și ce crezi? Își culeg informații inclusiv de site-uri, deci și de aici- sper că îți dai seama -și bine fac. Această luptă trebuie dusă de cei abilitați și care se pricep la asta, nu de noi, care nu avem nici mandat, nici pricepere. Noi nu putem decât să sprijinim dacă putem.Acuma ... de ce aversiunea majorității dintre noi, față de tine? E față de tine această aversiune, nu față de demersul tău. Ea se explică datorită: - stilului haotic, alambicat, repezit- ca o explozie parcă, greu de urmărit, exagerat de împănat cu metafore și comparații, de multe ori ininteligibil.- băgarea tuturor în aceeași oală, fără a analiza, fără a judeca,- jignirile continue, țâșnite, împroșcate, la grămadă și individual. Exemplu? Păi ia reizbucnirea conflictului cu mine. Deși ai fost primul care m-ai jignit, am replicat inițial ponderat. Ai continuat și în cele din urmă ți-am răspuns cu aceeași monedă. Nu ai cum să negi, topicul acesta e dovada irefutabilă.- faptul că te socotești ca fiind singurul personaj deștept, moral, cinstit, restul fiind proști, imorali, corupți etc.Cam la fel ca Vladinzinho, cu care de altfel te-ai luat în bețe, culmea, clamând și el aceleași bune intenții, fiind și el un "cavaler alb al dreptății". Mă abțin de la comentarii.- naivitatea demersului tău, acela ca fetele independente să posteze nu știu ce pe topic. Faptul că pe alte topice sunt multe fete care postează și aici se cam abțin, nu-ți spune ceva? Nu-ți spune că nu vor să se amestece pe un topic deschis de cineva cu comportamentul tău forumistic?- faptul că indiferent ce răspuns primești, tu parcă nu citești și replici vijelios cam la fel, repetând la infinit aceleași cuvinte/expresii, ducând efectiv la supra-saturație. Marinare, sper că vei citi cu atenție, vei recepta corect demersul meu și vei marca o schimbare de atitudine. Respectă și vei fi respectat. Gândește lucid și vei fi apreciat. O seară bună îți doresc! Și luciditate. 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Sunt mândru dă el, mânca-i-aş coițili )io nu mai zic 2
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Marinare, hai să îți explic ceva și apoi cred că abandonez cearta cu tine. În primul rând, trebuie să înțelegi că demersul tău, cel de a lupta contra guvidismului e pe atât de nobil, pe atât de vechi pe forum. Orice om cu un minim de bun-simț și caracter nu poate decât să condamne proxenetismul. Guvizii ar trebui să stea la răcoare, după ce mai întâi i-au fost strânse coaiele în menghină. Acum, decând prostituția nu mai constituie infracțiune, singura incriminată penal e infracțiunea de proxenetism. Poliția, Parchetul și celelalte organe destructurează periodic astfel de rețele și ce crezi? Își culeg informații inclusiv de site-uri, deci și de aici- sper că îți dai seama -și bine fac. Această luptă trebuie dusă de cei abilitați și care se pricep la asta, nu de noi, care nu avem nici mandat, nici pricepere. Noi nu putem decât să sprijinim dacă putem.Acuma ... de ce aversiunea majorității dintre noi, față de tine? E față de tine această aversiune, nu față de demersul tău. Ea se explică datorită: - stilului haotic, alambicat, repezit- ca o explozie parcă, greu de urmărit, exagerat de împănat cu metafore și comparații, de multe ori ininteligibil.- băgarea tuturor în aceeași oală, fără a analiza, fără a judeca,- jignirile continue, țâșnite, împroșcate, la grămadă și individual. Exemplu? Păi ia reizbucnirea conflictului cu mine. Deși ai fost primul care m-ai jignit, am replicat inițial ponderat. Ai continuat și în cele din urmă ți-am răspuns cu aceeași monedă. Nu ai cum să negi, topicul acesta e dovada irefutabilă.- faptul că te socotești ca fiind singurul personaj deștept, moral, cinstit, restul fiind proști, imorali, corupți etc.Cam la fel ca Vladinzinho, cu care de altfel te-ai luat în bețe, culmea, clamând și el aceleași bune intenții, fiind și el un "cavaler alb al dreptății". Mă abțin de la comentarii.- naivitatea demersului tău, acela ca fetele independente să posteze nu știu ce pe topic. Faptul că pe alte topice sunt multe fete care postează și aici se cam abțin, nu-ți spune ceva? Nu-ți spune că nu vor să se amestece pe un topic deschis de cineva cu comportamentul tău forumistic?- faptul că indiferent ce răspuns primești, tu parcă nu citești și replici vijelios cam la fel, repetând la infinit aceleași cuvinte/expresii, ducând efectiv la supra-saturație. Marinare, sper că vei citi cu atenție, vei recepta corect demersul meu și vei marca o schimbare de atitudine. Respectă și vei fi respectat. Gândește lucid și vei fi apreciat. O seară bună îți doresc! Și luciditate. ..................................... Lugu-lugu, bla-bla, daca baba avea un coi, v-ar fi lasat la carciuma pe voi, si s-ar fi dus ea la razboi. Ca de obicei, ma plictisesti, vorbesti mult, si nu spui nimic. Esti doar un altfel de iliescu, la nivel microscopic, dependent si disperat de a linge pizde-n cur.Intelegi foarte bine ce zic, si stiu ca nu-ti place ca te asociez cu proxenetii reali si cu garizii astia virtuali prezenti p-acilea.Dar asta nu-i problema mea, daca tu o arzi tovaraseste cu ei pentru anumite beneficii. Cum ziceai, sa lasam 'organele' abilitate pline de dizabilitati, daca au ochi si urechi p-acilea, sa-si faca treaba, si sa ia la ochi si la intrebari pe cine cred ele de cuviinta. Pe ''de ce'' acum ceva vreme(vad ca l-ati cooptat si pe el in ''trupa vesela''), l-ai tras de coaie sa o lase mai usor cu discutiile despre droguri, de frica sa nu straneasca alte cacaturi mai periculoase, sa atraga alte belele si sa tulbure apele cherhanalei/pescariei de aici. Fiecare doarme 'acolo' unde isi asterne. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Q.E.D. Nu înțelegi nimic, continui să jignești ca un grobian, în același stil dezlânat, repetitiv, obositor. jignitor. Scrisul ăsta e semnul unui evident haos intelectual, al unei boli. Grave.Hai pa, deja te-am băgat prea mult în seamă. Vaya con dios! 3 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Ti-am zis ca esti si penal si perves, adica tu ma jignesti intr-o pagina, invelind tot cacatul in cuvinte elevate si elgante, si tot tu ai tupeul sa ma faci pe mine marlan ? Eu inteleg foarte bine, tu esti cacanar si doar te prefaci ca nu intelegi. M-am bagat eu peste voi sa va iau la pula prin topigurile fetelor pe unde mancati rahat in permanenta, ridicandu-le pe unele in slavi si aruncand cu rahat in altele, in functie de interesele voastre ? De ce plm credeti ca am scris de la inceputul topicului ca nu vreau va vad besinile puturoase pe aici, doar pentru simplu fapt ca stiam de acum 2 ani ca sunteti panarame. Peseu: Rog trompetistii site-ului/forumului sa nu polueze si acest topic..parerea lor nu ma mai intereseaza demult!!! Nu ma intereseaza parerile voastre, nu caut aprecierea voastra si nici prietenia voastra, carnati d-astia ca voi am o gramada de amici reali, caut cu totul altceva. 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 28, 2015 Nu ma intereseaza parerile voastre, nu caut aprecierea voastra si nici prietenia voastra, carnati d-astia ca voi am o gramada de amici reali, caut cu totul altceva. sunt de acord intrutotul cu tine
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Ti-am zis ca esti si penal si perves, adica tu ma jignesti intr-o pagina, invelind tot cacatul in cuvinte elevate si elgante, si tot tu ai tupeul sa ma faci pe mine marlan ? Eu inteleg foarte bine, tu esti cacanar si doar te prefaci ca nu intelegi. M-am bagat eu peste voi sa va iau la pula prin topigurile fetelor pe unde mancati rahat in permanenta, ridicandu-le pe unele in slavi si aruncand cu rahat in altele, in functie de interesele voastre ? De ce plm credeti ca am scris de la inceputul topicului ca nu vreau va vad besinile puturoase pe aici, doar pentru simplu fapt ca stiam de acum 2 ani ca sunteti panarame. Nu ma intereseaza parerile voastre, nu caut aprecierea voastra si nici prietenia voastra, carnati d-astia ca voi am o gramada de amici reali, caut cu totul altceva. Să mor io... te-am jignit prin cuvinte elegante și elevate! Asta e maxim, am zis! Și știi ceva? Ăsta e un topic liber, pe un forum liber, așa că poți tu să nu vrei una sau alta, nu poți împiedica pe nimeni să nu-ți dea muie pe topicul deschis de tine, nu al tău. Tu ce vrei? Să te desfășori tu, să te întinzi ca pecinginea, nederanjat? Neeee... stai cu gura deschisă să-ți iei muie cu excavatoru, dacă tot ți-o cauți. Hai ....aaaaaa... așa!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Dupa ce ca te-a tampit scleroza, te-a mai lasat si vederea, o fi de la prea multa laba sau doar ai cacat pe ochi ? Unde plm ai vazut/citit tu ca e topicul meu si ca-i proprietate personala ? Am zis doar ca nu vreau sa va vad voua(doar voua) muianurile zbarcite pe aici. Tu doar te faci ca esti prost sau chiar esti cu adevarat prost, si doar iti place sa te joci x si zero in cacat ? Si apropo de intins, bai cacat bolnav, tu ti-ai varsat diareea in 7000 de postari pe tot forumul in ultimul an. Atunci stati aici bai neamule, daca sunteti masochisti si va place sa va bat cu pula in cap, ca nu ma dor tastele, si chiar imi face placere sa va dau la mumu moca. Noapte buna sa ai, in plm.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Daaaaa... își bat toți pula de tine și tu chiar crezi că ... Ți se potrivește mănușă poezeaua aia făcută lui Retehardinho: Toți te scuipă, toți te-njură, Toți îți bagă pula-n gură! Și neamule, muianurile nu ai cum să le vezi (decât pe a retardatului ălalalt, care și-a pus singur mufa aia de oligofren pe aici), decât scriiturile. Și o să le mai vezi, să mori în balamuc, la gură cu clăbuc!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Besi in plm de fosila zbracita si cacata la cur, ca te fac din taste sa-ti crape pipota in tine, si mi-e ca o sa-ti manaci coliva in cateva zile. Scrie si tu ceva din capul tau, nu mai fura de la altii asa cum ai facut toata viata in realitate. Ti-am zis, vezi-ti de curvele tale pe care le promovezi si taraieti basinile pe acolo.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Te-ai enervat din nou, este? Mai bea o mazdroancă de pufoaică și culcă-te, scula-te-ai mort, în plm!
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Totusi sa se scoale viu, dar cu cucu' mort ...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Am zis mort ... mort de beat, ca de obicei. Sau drogat...
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Nu ma droghez si nu beau ca voi singuri ca boschetarii acasa. Sunt cat se poate de calm, ma molie cacata la cur, dar mi-e teama sa nu te duc in dauna totala, de bosorog ramolit care esti. Are cine sa-ti faca coliva daca o sa crapi p-aici ?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Și cam cum crezi tu că îmi dai ... daună totală? Ia zi tu, cu vorbele tale! Până una alta recunoști că te droghezi, că de băut eram siguri. Mă rog ... și de droguri! Hai ...paaaaaa ...Noapte bună în plm!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Unde ''tu-ti coliva ta de mancator de cacat, am zis eu ca ma droghez ori ca ma imbat ca porcul ca tine de cad pe sub mese ? Ba molie stafidita, te-ai mai luat si acum un an gura-n pula cu mine, si tot tu ai inceput sa te plangi la pisc si pe forum ca o pizda, ca ti-am tras-o prea tare si te-am julit. Ti-am zis, stai in plm in banca, cosciugul tau si bucura-te de viata, ca la virsta si conditia ta fiecare zi traita-n plus este o minune.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Picoane, esti mai prost decat prevede legea. Si cum apare unu sa`ti atraga atentia, cum te aprinzi si incerci sa convingi lumea(dar si pe tine), ca ei sunt problema... Ei sunt prostii... Mai ia o pauza si du`te de te spanzura, ca ai depasit termenul de valabilitate. Probabil de aia esti asa. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Nu ma droghez si nu beau ca voi singuri ca boschetarii acasa. Adică nu acasă și nu singur, ci dracu știe unde și în grup, spre deosebire de noi, care o facem singurei acasă. Nu asta se înțelege din postarea ta, retardatule? Vai de pula ta de cretin congenital și de nărod! Ieși dracu de aici, păcăliciule! 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 White KnightMembru Premium1419 postsJoined:09 August 2015Reputation:304Locatie:BucurestiPosted Today, 01:58Picoane, esti mai prost decat prevede legea. Si cum apare unu sa`ti atraga atentia, cum te aprinzi si incerci sa convingi lumea(dar si pe tine), ca ei sunt problema... Ei sunt prostii... Mai ia o pauza si du`te de te spanzura, ca ai depasit termenul de valabilitate. Probabil de aia esti asa. Ia mai du-te bă și tu in mm! Căca-m-aș pe gura aia defrișată a ta!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 28, 2015 Nu ma droghez si nu beau ca voi singuri ca boschetarii acasa. Adică nu acasă și nu singur, ci dracu știe unde și în grup, spre deosebire de noi, care o facem singurei acasă. Nu asta se înțelege din postarea ta, retardatule? Vai de pula ta de cretin congenital și de nărod! Ieși dracu de aici, păcăliciule! ............................ Bai curva penala si alcoolista, ce sugi pula la proxeneti ca sa te lase sa le lingi pizdele-n cur pe o farfurie de fasole, poti sa te afunzi in rahat pana-n gat si sa-l arunci pe altii, dar toata lumea stie ca esti o secatura penala si profitoare. Ai mare noroc ca sunt prea putini care sa ti-o spuna in fata, ca le este teama ca incepi sa mananci cacat si de ei, si sa le strici aranjamentele. O sa va fut la cap cu topicul asta si o sa ti-o trag la mumu, atata timp cat o sa ma lase pisicul, si am s-o fac pana cand o sa vad ca macar unul dintre voi s-a dus pe pula la Rahova. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Ești bolnav băiete, caută-te!
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 28, 2015 peseu : am citit ca m-a cinstit aseara N-ai pus si tu ceva acolo,pusca mea... 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 28, 2015 ..................................... Lugu-lugu, bla-bla, daca baba avea un coi, v-ar fi lasat la carciuma pe voi, si s-ar fi dus ea la razboi. Ca de obicei, ma plictisesti, vorbesti mult, si nu spui nimic. Esti doar un altfel de iliescu, la nivel microscopic, dependent si disperat de a linge pizde-n cur.Intelegi foarte bine ce zic, si stiu ca nu-ti place ca te asociez cu proxenetii reali si cu garizii astia virtuali prezenti p-acilea.Dar asta nu-i problema mea, daca tu o arzi tovaraseste cu ei pentru anumite beneficii. Cum ziceai, sa lasam 'organele' abilitate pline de dizabilitati, daca au ochi si urechi p-acilea, sa-si faca treaba, si sa ia la ochi si la intrebari pe cine cred ele de cuviinta. Ti-am dat punctul inapoi...ca sa stii... Ia mai du-te bă și tu in mm! Căca-m-aș pe gura aia defrișată a ta! Aici te-ai enervat atat de tare incat ai uitat sa mai pui Marea Mediterana?...sa nu-mi spui cachiar aia e mm-ul...scrii foarte urat de la o vreme(aproape cam la fel ca inainte,cand simteai ca ti-e zdruncinata reputatia cladita prin experienta ta vasta de viata,gen),scatofilic de urat,as putea spune...Urat........ 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 N-ai pus si tu ceva acolo,pusca mea...stii ca sunt chitros ....... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum