Vevcax439 Reputație: -10 Postat Iunie 7 Oras:[email protected] Oras:[email protected] Postat Iunie 7 E de etnie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 3 minute, Vevcax439 a spus: E de etnie? Nu :)) merg la solar doar🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8 Postat Iunie 8 Sunt disponibilă până la 00:00 astăzi🤍Vă doresc un început de săptămână plăcut.❤️ 🍓Emma🍓
owic Reputație: 891 Postat Iunie 10 Oras:outcall Oras:outcall Postat Iunie 10 am fost pe la Ema. poze veridice. locatie: bloc nou Titan, garsoniera foarte dragutza cu tot ce trebuie ea: cea din poze. bruneta, inalta, super cur. politicoasa, finutza, intretzinuta. ai ce conversa. peste piata. contact: pe whatsapp totul. raspunde repede. te intreaba sa confirmi pt ca au mai fost tzepe. amenda: 300 pt 1 fin de revenit? pt mine da. este pretul corect pt ce ofera si cine este ca persoana/prezentare, etc spor 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11 Postat Iunie 11 Astăzi am disponibilitate începând cu ora 14:00🤍
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11 Postat Iunie 11 Acum 20 ore, owic a spus: am fost pe la Ema. poze veridice. locatie: bloc nou Titan, garsoniera foarte dragutza cu tot ce trebuie ea: cea din poze. bruneta, inalta, super cur. politicoasa, finutza, intretzinuta. ai ce conversa. peste piata. contact: pe whatsapp totul. raspunde repede. te intreaba sa confirmi pt ca au mai fost tzepe. amenda: 300 pt 1 fin de revenit? pt mine da. este pretul corect pt ce ofera si cine este ca persoana/prezentare, etc spor Îți mulțumesc frumos, te mai aștept cu drag❤️ Pupici, Emma💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum