jblow Reputație: 11 Postat Aprilie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27 Am fost aseară la Emma și mi-a plăcut foarte mult. Mi-a adus aminte de vremurile din liceu, când îmi plăcea de câte o colegă, dar eram prea neexperimentat ca să inițiez ceva concret. Fata e tânără, curată, docilă și foarte naturală în comunicare. Își spune limitele clar încă din anunț și înainte să înceapă. Eu, în general, prefer să las lucrurile să curgă natural cu fetele. A fost foarte conștiincioasă la fiecare fază. Am cerut french kiss, iar ea mi-a spus de la început că are o limită acolo – fără limbă. În rest, totul a fost ok. A prestat cu abnegație, fără să încerce să dea rasol. Combinat cu carnea tare și proaspătă de fată tânără, pentru mine a fost o experiență clar de repetat. După ce am terminat, am mai stat de vorbă și realmente m-am simțit foarte bine doar conversând cu ea. Nu încerca să mă expedieze deloc, conversația a fost foarte plăcută și relaxată. Cu siguranță o mai vizitez data viitoare când e prin București. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 1 oră în urmă, jblow a spus: Am fost aseară la Emma și mi-a plăcut foarte mult. Mi-a adus aminte de vremurile din liceu, când îmi plăcea de câte o colegă, dar eram prea neexperimentat ca să inițiez ceva concret. Fata e tânără, curată, docilă și foarte naturală în comunicare. Își spune limitele clar încă din anunț și înainte să înceapă. Eu, în general, prefer să las lucrurile să curgă natural cu fetele. A fost foarte conștiincioasă la fiecare fază. Am cerut french kiss, iar ea mi-a spus de la început că are o limită acolo – fără limbă. În rest, totul a fost ok. A prestat cu abnegație, fără să încerce să dea rasol. Combinat cu carnea tare și proaspătă de fată tânără, pentru mine a fost o experiență clar de repetat. După ce am terminat, am mai stat de vorbă și realmente m-am simțit foarte bine doar conversând cu ea. Nu încerca să mă expedieze deloc, conversația a fost foarte plăcută și relaxată. Cu siguranță o mai vizitez data viitoare când e prin București. Mă bucur că te-ai simțit bine și că ai apreciat atât partea de conexiune, cât și timpul petrecut împreună. Apreciez și respectul pentru limite și deschiderea ta. Te aștept cu drag data viitoare ❤️💋
Membru Premium Subteranaa Reputație: 15248 Postat Aprilie 28 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Aprilie 28 Acum 8 ore, jblow a spus: Am cerut french kiss, iar ea mi-a spus de la început că are o limită acolo – fără limbă. Deci înseamnă ca nu ofera French kiss, Sărutul fara e limba e sarut normal nu French kiss @Emaa01 Daca nu folosesti limba când săruti înseamnă ca e Sarut normal si ar fi bine sa modifici la servicii sa scrii corect “Sarut” pentru ca duci oamenii in eroare. 8
Membru Premium only-me Reputație: 18719 Postat Aprilie 28 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Aprilie 28 18 hours ago, Mihaelaxxxx said: Mi se pare logic ca avem costumele cumpărate din același loc , nicidecum sa folosim aceeași pereche de chiloți pentru poze. 17 hours ago, Emaa01 said: Nu. Sunt costume identice, atât.😘 🤔🤔hmmmm!!!!....hai sa vedem o poza cu amandoua in aceeasi lenjerie!!!😜🤣...va provoc...sa vedem!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Postat Mai 3 Bună dragilor.❤️🍓De pe 5 voi fi din nou disponibilă. Aștept mesaje pentru programări. Vă pup.❤️💋
Membru Premium Subteranaa Reputație: 15248 Postat Mai 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 4 La 28.04.2026 la 8:24, Subteranaa a spus: Deci înseamnă ca nu ofera French kiss, Sărutul fara e limba e sarut normal nu French kiss @Emaa01 Daca nu folosesti limba când săruti înseamnă ca e Sarut normal si ar fi bine sa modifici la servicii sa scrii corect “Sarut” pentru ca duci oamenii in eroare. 1 oră în urmă, Emaa01 a spus: 😈Bunaaa , îmi reiau activitatea din seara aceasta😈 Disponibilă pentru programări😈 Daca tot îți reiei activitatea poate me lămurești si pe noi ce tip de sărutul oferi. E fk(cu limba) sau normal???? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 1 oră în urmă, Subteranaa a spus: Daca tot îți reiei activitatea poate me lămurești si pe noi ce tip de sărutul oferi. E fk(cu limba) sau normal???? Ofer pupici, dar fără limbă sau schimb de salivă 😘
Membru Premium Subteranaa Reputație: 15248 Postat Mai 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 4 Acum 2 minute, Emaa01 a spus: Ofer pupici, dar fără limbă sau schimb de salivă 😘 Atunci fara supărare trebuie sa modifici in serviciile tale. Ai scris fk si fk insemana sarut cu limba care implica automat si schimb de saliva. Poti scrie “Sarut” si astfel nu duci pe nimeni in eroare! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5 Postat Mai 5 Bună dimineața. Locuri disponibile pentru programări în privat 💌
Membru Premium Subteranaa Reputație: 15248 Postat Mai 6 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 6 Mâine o sa vin si pe lângă tariful normal o sa achit 50 extra pt FK si o sa-mi bag limba in gura ta pentru ca observ ca nu vrei sa modifici serviciile in semnătura in condițiile in care ai spus ca săruti normal fara limba 🤷🏻♂️ La 04.05.2026 la 22:43, Emaa01 a spus: Ofer pupici, dar fără limbă sau schimb de salivă 😘 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6 Postat Mai 6 1 oră în urmă, Subteranaa a spus: Mâine o sa vin si pe lângă tariful normal o sa achit 50 extra pt FK si o sa-mi bag limba in gura ta pentru ca observ ca nu vrei sa modifici serviciile in semnătura in condițiile in care ai spus ca săruti normal fara limba 🤷🏻♂️ Am specificat deja clar ce include. Nu are rost să revii constant pe același subiect. Dacă nu îți convine, te rog să mergi mai departe.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 15248 Postat Mai 6 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 6 Acum 33 minute, Emaa01 a spus: Am specificat deja clar ce include. Nu are rost să revii constant pe același subiect. Dacă nu îți convine, te rog să mergi mai departe. Nu este suficient ca ai specificat ca nimeni nu sta sa citească fiecare postare a ta. Trebuie sa modifici in semnătura! Treaba ta, o sa vin si o sa-mi bag limba plină de saliva in gura ta si așa îndemn pe toti cei care te vizitează si achita extra pt fk. Ce poți face sa ne dai pe toti afara? Ne cerem banii si plecam! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum