Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 🩷Locuri libere disponibile între 18:00-21:00🩷
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 🩶 Sunt disponibilă pentru programări 🩶 Inclusiv acest weekend și săptămâna viitoare, până joi. Dacă nu am apucat încă să ne cunoaștem și ești curios, te invit să descoperi o companie plăcută și momente speciale împreună. Iar pentru cei care mă cunosc deja și își doresc să mai petrecem timp împreună, vă aștept cu mare drag din nou!💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Disponibilă până joi 🍓 📅 Azi: doar câteva locuri rămase 📅 Zilele următoare: încă disponibilitate. Programează-te din timp și asigură-ți momentul dorit 💌
Dani233 Reputație: 1 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Buna seara, Am vizitato si eu pe Ema astazi in jur de 19 30 si bine am facut. Fiind fara actiune de 2 saptamani am zis sa o cunosc iar incantat de poze m am programat iar la locatie am gasit o fata bruneta, f sexy si cu mult bun simt. Am finalizat destul de rapid fiind pe liber de ceva timp insa la preludiu Ema abea o piele fina si mirosea foarte bine, iar la oral s a descurcat excelent, finalizand destul de repede. Din cate am inteles sta pana joi, iar cu siguranta ma voi programa din nou pentru o ora, pentru ca mi a ramas gandul la ea. Fata chiar e super si ma bucur ca am cunoscuto. Seara buna tuturor !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Acum 19 minute, Dani233 a spus: Buna seara, Am vizitato si eu pe Ema astazi in jur de 19 30 si bine am facut. Fiind fara actiune de 2 saptamani am zis sa o cunosc iar incantat de poze m am programat iar la locatie am gasit o fata bruneta, f sexy si cu mult bun simt. Am finalizat destul de rapid fiind pe liber de ceva timp insa la preludiu Ema abea o piele fina si mirosea foarte bine, iar la oral s a descurcat excelent, finalizand destul de repede. Din cate am inteles sta pana joi, iar cu siguranta ma voi programa din nou pentru o ora, pentru ca mi a ramas gandul la ea. Fata chiar e super si ma bucur ca am cunoscuto. Seara buna tuturor ! Mă bucur mult că ți-a plăcut și că ai avut o experiență frumoasă alături de mine ✨ Îți mulțumesc pentru apreciere și te aștept cu drag oricând❤️💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Morning mood❤️🍭 Mă găsiți pe Whatsapp pentru programări.💌😋
Membru Premium only-me Reputație: 18686 Postat Aprilie 27 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Aprilie 27 La 24.04.2026 la 10:36, Mihaelaxxxx a spus: Disponibila💙 Aveti amndoua chiloti la fel???sau ii imprumutati pt poze?? 2
Membru Premium v92610 Reputație: 4161 Postat Aprilie 27 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Aprilie 27 11 minutes ago, only-me said: Aveti amndoua chiloti la fel???sau ii imprumutati pt poze?? Eu iti zic sigur ca in a doua poza e Ema. Iar la prima a Mihaelei nu pot sa bag mana in foc ca nu i-am vazut 🍑 inca, dar cat am apucat sa o vad cand am fost la colega ei RBK, seamana cu gagica aia din poza. Deci probabil si-au luat lenjeria din acelasi loc. ----------
Mihaelaxxxx Reputație: 168 Postat Aprilie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27 Mi se pare logic ca avem costumele cumpărate din același loc , nicidecum sa folosim aceeași pereche de chiloți pentru poze.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Acum 3 ore, only-me a spus: Aveti amndoua chiloti la fel???sau ii imprumutati pt poze?? Nu. Sunt costume identice, atât.😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum