Sari la conținut

0744453618 Issabella

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare. Văzând ca nu este nimic pe forum care sa îmi placa în oraș am zis sa încerc pe publi, căutând am dat peste anunțul domnișoarei, stabilit detali 150 cu 300 ca și locatie pe lângă piață servicii ceva clasic nimic ieșit din comun. 

Ajuns la locație întru, prima mea grija era ca pozele sa corespundă cu realitatea ceea ce s a și întâmplat. Locația una nici prea wow dar nici ultima gherla. Îmi arată camera și trecut la treaba, începe cu un oral bun chiar foarte bun, adânc și lent, As putea sa zic nota 8 Dupa  care la Normal unde geme frumos, se implica  chiar își dă interesul. Nota 7. Finalizat pe sânii unde ma taxat cu 50 lei în plus 

Per total Domnișoara vorbește frumos, încearcă sa se facă plăcută sânii mari ( cam lăsați) fund mare ca și minus are putina burtica  

De revenit.... Da. Având in vedere ca nu prea avem alte alternative in oraș 

Reputație: 11064
Postat
Acum 19 minute, cevafinut a spus:

Salutare. Văzând ca nu este nimic pe forum care sa îmi placa în oraș am zis sa încerc pe publi, căutând am dat peste anunțul domnișoarei, stabilit detali 150 cu 300 ca și locatie pe lângă piață servicii ceva clasic nimic ieșit din comun. 

Ajuns la locație întru, prima mea grija era ca pozele sa corespundă cu realitatea ceea ce s a și întâmplat. Locația una nici prea wow dar nici ultima gherla. Îmi arată camera și trecut la treaba, începe cu un oral bun chiar foarte bun, adânc și lent, As putea sa zic nota 8 Dupa  care la Normal unde geme frumos, se implica  chiar își dă interesul. Nota 7. Finalizat pe sânii unde ma taxat cu 50 lei în plus 

Per total Domnișoara vorbește frumos, încearcă sa se facă plăcută sânii mari ( cam lăsați) fund mare ca și minus are putina burtica  

De revenit.... Da. Având in vedere ca nu prea avem alte alternative in oraș 

Link?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare