bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Sorina , suntem de atata timp pe aici incat putem recunoaste stilul jegoasei inaripate . Sa nu-mi spuna mie cineva ca vine asta din curul Moldovei si este gata familiarizata cu forumul si cu blogurile , cand ea nu a vazut la viata ei decat pula de tractorist la marginea satului . Mai ai putintica rabdare ca va veni si pestoaica sa ne faca nebuni ,cam cat crezi ca o sa o mai rabde ficatul sa nu intre . Cred ca fierb vorbele in ea si discursurile jignitoare PS : Daca nu-ti convine "iesi fa in pula mea " BY XOXO , atunci ia "mars in pula mea " BY BIC 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Daca...daca...daca...avea baba elice se numea elicopter...... Unde-i pestele, nu e pestele....aaaaa, presupunem ca e pestele....aham...in fine.....mi se cam pare ca zburat pestele...a fost dezlegare. Pffff, stiti ce abia astept eu?!?! Sa revina Maya (si) oficial. Evident ca va lucra exclusiv cu programare prin PM, evident ca va avea blog...acum am "nspe" mii de modele de bloguri (thanks!) si evident ca preturile vor fi altele.... Sunt pestoaica, este?!?! Ca o invat de bine....mda, buna logica... Nu stiu cine-i Maya da' eu sunt revoltat ca nu exista termenul "acvatofilie". Exista dendrofilia, da' ceva-mi spune ca nu e de mine. Eu as fute-o pestoaica. Cum ma intitulez in acest caz? PS: Gibonule, oricare ai fi tu, daca te mananca-n cur sa raspunzi la intrebarea mea, mare napasta s-abate asupra ta . "It's between me and Sorina". 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Nu stiu cine-i Maya da' eu sunt revoltat ca nu exista termenul "acvatofilie". Exista dendrofilia, da' ceva-mi spune ca nu e de mine. Eu as fute-o pestoaica. Cum ma intitulez in acest caz? PS: Gibonule, oricare ai fi tu, daca te mananca-n cur sa raspunzi la intrebarea mea, mare napasta s-abate asupra ta . "It's between me and Sorina". Pe cine faci tu GIBON NENE? Intrebarea care era? Cine-i Maya? Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Pe cine faci tu GIBON NENE? Intrebarea care era? Cine-i Maya? Se numeste contraatac prezumtiv .Evident, ma refer la ultima mea intrebare. Stiu ca "lasa loc". 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ba fratilor,voi chiar n-ati obosit sa o tot bagati in seama pe supozitoarea-atot-stiutoare a forumului?Stie tot,cunoaste tot,se pricepe la tot si mai nou,pe alt topic, o vede pe pestoaica-zburatoare de o frumusete debordanta Daca mai bea o cafea,doua,trei cu ea ne-o scoate si virgina si neprihanita Lasa-ti-o in plm sa vorbeasca singura,s-o plictisi ea la un moment-dat de propriile-i aberatii Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Angele, auzi? Stii ce-am uitat eu sa te-ntreb totusi? PROBLEME?! 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ba fratilor,voi chiar n-ati obosit sa o tot bagati in seama pe supozitoarea-atot-stiutoare a forumului?Stie tot,cunoaste tot,se pricepe la tot si mai nou,pe alt topic, o vede pe pestoaica-zburatoare de o frumusete debordanta Daca mai bea o cafea,doua,trei cu ea ne-o scoate si virgina si neprihanita Lasa-ti-o in plm sa vorbeasca singura,s-o plictisi ea la un moment-dat de propriile-i aberatii Sfantu', te referi la Sorina? Mie mi-a placut de ea cand am vizitat-o si-mi place de ea si aici, pe forum. PROBLEME?! 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Angele, auzi? Stii ce-am uitat eu sa te-ntreb totusi? PROBLEME?! Nu Bo$$ stai chill vad ca esti smardoi Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ba fratilor,voi chiar n-ati obosit sa o tot bagati in seama pe supozitoarea-atot-stiutoare a forumului?Stie tot,cunoaste tot,se pricepe la tot si mai nou,pe alt topic, o vede pe pestoaica-zburatoare de o frumusete debordanta Daca mai bea o cafea,doua,trei cu ea ne-o scoate si virgina si neprihanita Lasa-ti-o in plm sa vorbeasca singura,s-o plictisi ea la un moment-dat de propriile-i aberatii Monica Tatoiu ? 1 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Monica Tatoiu ?Cel putin, aia e la juniori Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ba fratilor,voi chiar n-ati obosit sa o tot bagati in seama pe supozitoarea-atot-stiutoare a forumului?Stie tot,cunoaste tot,se pricepe la tot si mai nou,pe alt topic, o vede pe pestoaica-zburatoare de o frumusete debordanta Daca mai bea o cafea,doua,trei cu ea ne-o scoate si virgina si neprihanita Lasa-ti-o in plm sa vorbeasca singura,s-o plictisi ea la un moment-dat de propriile-i aberatii Pt mine are farmecul ei aici,pe forum,e pustiu fara ea ;admit ca-mi place sa o agit ca pe pepsi,dupa ce se ies bulele,ramane adevarata ei savoare 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Sfantu', te referi la Sorina? Mie mi-a placut de ea cand am vizitat-o si-mi place de ea si aici, pe forum. PROBLEME?! Sa fii sanatos Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Pt mine are farmecul ei aici,pe forum,e pustiu fara ea ;admit ca-mi place sa o agit ca pe pepsi,dupa ce se ies bulele,ramane adevarata ei savoare Stii ce mi se pare mie pe dos? Ca niciunul din anturajul ei forumistic nu se sinchiseste sa-i inchida gura,spre binele ei, mai ales atunci cand este in necunostinta de cauza cu subiectul.MAI ALES ca majoritatea anturajului au fost contestatari desavarsiti/inraiti ai Randunicii,au dat cu ea de pamant(virtual) in cele mai urate si execrabile moduri posibile pe unde au prins-o Sunt useri vechi care stiu ce si cum se mananca activitatea Randunicii pe acest forum,care au participat activ la `razboaiele` avute cu pestoaica-zburatoare si vine supozitoarea-atot-stiutoare sa ne tina predici de moralitate si sa ne explice ea noua ca dracu` nu e chiar atat de negru precum pare,de ce oare? 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 24, 2014 MAI ALES ca majoritatea anturajului au fost contestatari desavarsiti/inraiti ai Randunicii,au dat cu ea de pamant(virtual) in cele mai urate si execrabile moduri posibile pe unde au prins-o Sunt useri vechi care stiu ce si cum se mananca activitatea Randunicii pe acest forum,care au participat activ la `razboaiele` avute cu pestoaica-zburatoare si vine supozitoarea-atot-stiutoare sa ne tina predici de moralitate si sa ne explice ea noua ca dracu` nu e chiar atat de negru precum pare,de ce oare? Ma gandesc..unii oameni se cunosc si-n viata reala si e totusi de inteles...e greu sa "dai" in cineva pe forum dupa ce-ai petrecut niste timp cu el! Nu fac mishto..chiar inteleg! 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ma gandesc..unii oameni se cunosc si-n viata reala si e totusi de inteles...e greu sa "dai" in cineva pe forum dupa ce-ai petrecut niste timp cu el! Nu fac mishto..chiar inteleg!Nu e vorba de `dat` in cineva,perfect de acord cu tine,problema e alta: vine o atot-stiutoare care este paralela cu fenomenul,scrie doar din auzite/barfe de unul-altul/una-alta si prin atitudinea ei rascoleste niste cacaturi facand mai mult rau decat bine,intelegi acum? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 24, 2014 baaa a futut-o ma cineva ? 2 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 24, 2014 baaa a futut-o ma cineva ? Inca asteptam in fata monitoarelor! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 24, 2014 baaa a futut-o ma cineva ?Eu nu si nici nu o voi face,doar o agit virtual;tu? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 baaa a futut-o ma cineva ?Grija Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2014 @xoxo: despre Inna vorbeai, nu? ) Inca nu s-a lansat, e mai ceva ca televiziunea ZU... Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 24, 2014 baaa a futut-o ma cineva ?Futacios-Man poate sa ne spuna cum o suge , in rest cine sa-si rupa pula in ea ca este uscata rau 1 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 @xoxo: despre Inna vorbeai, nu? )A lasat-o-n coada de peste (intrebarea),fiecare cum il doare acum Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Futacios-Man poate sa ne spuna cum o suge , in rest cine sa-si rupa pula in ea ca este uscata rauAi citit parerea Sorinei despre ea? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 24, 2014 de asta ma inna, de ea vorbeam, n-am citit daca s-a apucat sau nu, dar da-o in pula mea pana nu o fute cineva, de ce pula mea vorbim despre ea ? nici macar nu exista momentan! 3 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Sunt sanse mari sa fac eu recenzie marti. ...Daca doreste si ea, evident. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum