xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 pentru tine fac o exceptie. cum vrei sa te castrez cu dintii daca nu o bag in gura?dar pentru asa ceva merita orice sacrificiu. sa te vad, ce mai esti dupa aia fara ea?!dar vezi sa nu te opui cand iti spun sa o scoti din gura. nu am cum sa-o musc daca e la tine in gura. fi mai solidar. taci in pula mea, se vede ca ai lipsit de pe forum ceva timp @deep, spune-i tu ce fac, pe care din ele o insurubez Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Randunico, daca nu-mi raspunzi la mesaj in 5 minute inseamna ca nu esti tu pe user )))))) Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Am citit si eu pe aici ca tot omu' si lipseste ceava: SAREA SI PIPERUL: PLUS 2 Feat. Alessia - Peste caut fecioara Liviu Mititelu, Florin Peste - Cand pisica nu-i acasa FARA MANELE, VIATA E PUSTIU!!! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 taci in pula mea, se vede ca ai lipsit de pe forum ceva timp @deep, spune-i tu ce fac, pe care din ele o insurubez nu esti in masura sa imi spui sa tac. mai ales ca tastez, nu vorbesc. Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 25, 2014 desteptule care este tu destept, sa moara fetili de nu ti-e ciuda mare ca stie eu sa scrie. :laugh2 Nu mai pot de ciudă că nu-s agramat. taci in pula mea, se vede ca ai lipsit de pe forum ceva timp @deep, spune-i tu ce fac, pe care din ele o insurubez Pe a iubitului ei. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu mai pot de ciudă că nu-s agramat. Pe a iubitului ei.tu nu esti agramat din fericire. altele iti sunt defecte :laugh2 Link spre comentariu
alopat Reputație: 83 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 randunica as vrea sa ne futem. cum facem? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 randunica as vrea sa ne futem. cum facem?am un strapon foarte tare. zi-mi cand vrei sa-ti penetram curuletul. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Sa-mi bag.... sigur e threadul Innei? Eu unde kilu' meu ii fac recenzia?? 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Sa-mi bag.... sigur e threadul Innei? Eu unde kilu' meu ii fac recenzia?? Gyorgye, de ce vrei sa strici ceva ce merge bine ?)))))))))))))) Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 22 de pagini in cateva zile. Daca vii tu cu recenzia, anulezi tot ) Link spre comentariu
alopat Reputație: 83 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 am un strapon foarte tare. zi-mi cand vrei sa-ti penetram curuletul.duminica acum. esti in buc? Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Bn mah, va las pana maine sa va balacariti si maine ii deschid thread pe testate...plm... unii fut. Altii vorbesc... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Cine o fute pe inna asta ar merita titlul de "utilizatorul lunii" Link spre comentariu
alopat Reputație: 83 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 hai coa, baga si tu recenzia. toata lumea de aici e curioasa sa vada ce poate inna asta. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Bn mah, va las pana maine sa va balacariti si maine ii deschid thread pe testate...plm... unii fut. Altii vorbesc... Nu la testate...la TOP direct ( sa-l mute Pisicuts la Testate daca are curaj )))Cine o fute pe inna asta ar merita titlul de "utilizatorul lunii" Pai o fute exact cine are 200 de lei si curaj sa o sune ))) PS- Da-mi 200 de lei si maine merg sa o fut ))) Ti-i dau inapoi pe 24 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Colegilor, exista, e vie, e cea din poze, e moldoveanca de-a noastra.... restul va zic maine dim.... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Increfuckingdibil!!! 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Bic.c, sa-ti vand un pont...nici eu nu sunt fan Randunica, dimpotriva as spune. Daca cercetezi putin in ANALele forumului vei gasi niste contre destul de grave intre mine si ea. Dar ca sa vezi...niciuna dintre ele nu seamana cu postarile tale. Acum intelegi ce am vrut sa latru?Asa ca nu te mai zburli ca ariciul ca dai dovada de slabiciune si ne demonstrezi tuturor ca n-ai cuvintele la tine.Daca ai o problema cu mine, sa fii sanatos, numai ca mi-e teama sa n-o ai, de fapt, cu tine insuti 2 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Randunica randunea! Plina esti tu de mata!! Egal nu ai!! A..ba da...stai..stai..ca ai Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 joc barbut cu bic.c Ahahahahaaa.....sase sase poarta-n casa..... Irina, daca te rog ceva, pentru mine, ai face un threesome?!?! Eu cu tine si cu Xoxo??!?!? Dar fara ca tu sa te futi cu el......dar vreau sa te futi cu mine...in fata lui Scuzati-mi franchetea dar vad ca se poarta Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Fetele, pai tot randul lui xoxo este sa plimbe cainele ?)) Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 as face un topic in care sa spun ca m-as fute pe o mie de euroi, dar nu stiu la ce sectiune :laugh2 .Manca-ti-as pana ta, Randunico, deschide-l repede!Dar mai bine nu spune suma, intreaba doar "Cat ati da ca sa ma futeti?" Esti dispusa sa risti? Link spre comentariu
antigoo Reputație: 456 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:no Oras:no Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Fetele, pai tot randul lui xoxo este sa plimbe cainele ?))Bah tu nu te-ai saturat sa cauti anturaj cu japca? Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama, ce plm tot postezi ca prostu'? Parca iti facusei iesirea spunand ca forumu' e de rahat etc. Exista in capu' ala al tau vreun dram de consecventa???? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Manca-ti-as pana ta, Randunico, deschide-l repede!Dar mai bine nu spune suma, intreaba doar "Cat ati da ca sa ma futeti?"Esti dispusa sa risti? Ai niste bani pusi deoparte si vrei sa `cheltui`? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum