Sari la conținut

"Minusarii" de profesie

Postări Recomandate

• Oras:Bucureşti
Postat

Constat că mai nou au apărut tot felu' de "forumiști",ieșiți din cine știe ce văgăună,care dau minusuri/dislike pe secțiunea de Cluj, aiurea'n tramvai!

Deși ei nu sunt din zonă  și nu au habar despre ce e p'aici,dau dislike la orice comentariu,că este pozitiv sau negativ.Chiar la o simplă remarcă inofensivă ori hazlie.

Poate că unii or fi 🐟șalăii,dar alții par a fi "minusatori de profesie",pentru că toți au conturi pe alte zone ale țării decât Cluj și minusează fără discernământ! 🥶

Eu,personal,le transmit,parafrazând,o urare spusă de un concitadin celebru:

"Să-mi giugiulească🐠!

• Like 1
  • Super Premium
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 17 minute, Altius a spus:

Constat că mai nou au apărut tot felu' de "forumiști",ieșiți din cine știe ce văgăună,care dau minusuri/dislike pe secțiunea de Cluj, aiurea'n tramvai!

Deși ei nu sunt din zonă  și nu au habar despre ce e p'aici,dau dislike la orice comentariu,că este pozitiv sau negativ.Chiar la o simplă remarcă inofensivă ori hazlie.

Poate că unii or fi 🐟șalăii,dar alții par a fi "minusatori de profesie",pentru că toți au conturi pe alte zone ale țării decât Cluj și minusează fără discernământ! 🥶

"Să-mi giugiulească🐠!

Da, am observat și eu asta — m-ar durea fix în pulă de treaba asta. Dacă nu încerci să ajungi la scor 200+, opinia lor nu ar trebui să conteze.

• Oras:Cloud
Postat
19 minutes ago, Altius said:

"Să-mi giugiulească🐠!

Foarte interesant ca dau minusuri si aici, pe dg/chat.

Mnah stii vorba aia, daca te bagi in albie te mănâncă.... fitofagii : ) )

Postat
6 minutes ago, DrStrainul said:

Da, am observat și eu asta — m-ar durea fix în pulă de treaba asta. Dacă nu încerci să ajungi la scor 200+, opinia lor nu ar trebui să conteze.

Pe mine nu mă interesează să ajung la nici un scor!

Eu folosesc forumul pentru informarea mea corectă și atunci când pot pentru informarea corectă și onestă a celorlalți membrii.Cred că ăsta este și scopul acestui forum.De aceea pe mine mă scot din sărite "forumiști" din ăștia săriți din acvariu sau care denaturează în mod perseverent realitatea.😠

• Like 1
Postat
11 minutes ago, ForumReader said:

Foarte interesant ca dau minusuri si aici, pe dg/chat.

Mnah stii vorba aia, daca te bagi in albie te mănâncă.... fitofagii : ) )

Eu nu mă bag în seamă, în general,cu nimeni.Fac recenzii, dacă e cazul, postez despre chestiuni tehnice care ajută la lămurirea unor probleme și eventual unele remarci, de bun simț,zic eu.

P.S.Apropos,Chiar la o scurtă remarcă apreciativă pe care am făcut-o la o postare de-a ta,care mi s-a părut scrisă cu umor/ hazlie,(pentru că eu nu pot/nu știu să trimit reacții),am încasat un dislike de la un neica nimeni din nuștiu ce cătun sau mahala îndepărtată.😡

Postat
5 minutes ago, Altius said:

Eu nu mă bag în seamă, în general,cu nimeni.Fac recenzii, dacă e cazul, postez despre chestiuni tehnice care ajută la lămurirea unor probleme și eventual unele remarci, de bun simț,zic eu.

P.S.Apropos,Chiar la o scurtă remarcă apreciativă pe care am făcut-o la o postare de-a ta,care mi s-a părut scrisă cu umor/ hazlie,(pentru că eu nu pot/nu știu să trimit reacții),am încasat un dislike de la un neica nimeni din nuștiu ce cătun sau mahala îndepărtată.😡

Ceva si mai interesant, pe cluj am postat pana luna aceasta exclusiv recenzii.

Pe București postez de la inceputul anului orice, de la jocuri de fazan, la melodii, la recomandari de seriale, niciodată vreun dislike, doar like-uri inini si cupe.

De cand am început sa postez aici pe dg cluj, imi iau dislike-uri la greu, de la un singur utilizator, altul fată de cel care ti-a dat tie, de la mare depărtare, fără nici treaba cu clujul.

Deci mnah, trage tu concluzia.

Incep sa inteleg de ce din ce in ce mai multe fete trec clujul la capitolul de evitat.

• Oras:Haven Gates NV
Postat
5 minutes ago, ForumReader said:

Mă rog nu știu daca e corect spus București, e secțiunea generală de discuții a forumului.

Da.Este un DG pentru toată țara.

Eu am deschis topicul cu minusarii pe DG Cluj pentru că aici se petrece "fenomenul" ăsta ciudat.

• Oras:Pitești/Cluj-Napoca
  • Oras:Pitești/Cluj-Napoca
Postat
3 minutes ago, Anthropic said:

Da.Este un DG pentru toată țara.

Eu am deschis topicul cu minusarii pe DG Cluj pentru că aici se petrece "fenomenul" ăsta ciudat.

Cum adică ai deschis topicul cu minusarii? Ești cumva Altius? Ai cont multiplu? Cred că nu e regulamentar! 

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Sunt câţiva useri care am văzut că practica asta, şi uitându-mă la cine a reacţionat este vorba exact despre persoanele de care ştiam şi eu.

Exact aşa am păţit şi eu la o postare pe care am facut-o, zicând cu alte cuvinte că practic mi s-a futut toată experienţa cu o fată când m-am trezit blocat după ce ne-am înţeles super bine.

O cam iau pe câmpii personajele respective, nu îşi imaginează că cineva poate avea o percepţie diferită, dar la fel de validă ca şi a lor. Trebuie ignoraţi, pare ca iau anumite reguli ale forumului mult prea în serios

Postat
2 minutes ago, LeoCalin911 said:

Cum adică ai deschis topicul cu minusarii? Ești cumva Altius? Ai cont multiplu? Cred că nu e regulamentar! 

Nu înțeleg ce vrei să spui.🤔

Eu am găsit pe DG Cluj un topic cu titlul "Minusarii de profesie" și am "deschis",adică am accesat topicul pentru că eram curios despre ce e vorba.

În postarea de mai sus i-am răspuns lui @ForumReader spunându-i că am găsit topicul pe DG Cluj și nu pe DG-secțiunea generală a forumului,despre care zicea el.

Nu am nici o legătură cu "Altius" sau ce zici tu.Am văzut că topicul a fost creat de @Altiusdar nu văd logica pentru/prin care ajungi la concluzia că sunt "Altius" sau că am "cont multiplu".🤦‍♂️

n.b.În paranteză fie spus,văd că și tu ai un cont dintr-o zonă mult îndepărtată de Cluj, la Sud de Carpați,și că în ultima vreme ai cam inundat forumul într-un interval foarte scurt,cu postări de toate genurile.Probabil că tragi tare, cum zicea și @DrStrainul,să faci 200+puncte.🤔

Dacă nu mă înșel,și NU mă înșel,în urmă cu ceva timp ai fost și banat!

Felicitări pentru perseverența ta în acumularea de postări/puncte și obținerea într-un timp ultra scurt a unui rank superior.Dar te rog nu încerca să obții puncte în plus pe spinarea mea!🤕

Postat
29 minutes ago, mihaia98 said:

Sunt câţiva useri care am văzut că practica asta, şi uitându-mă la cine a reacţionat este vorba exact despre persoanele de care ştiam şi eu.

Exact aşa am păţit şi eu la o postare pe care am facut-o, zicând cu alte cuvinte că practic mi s-a futut toată experienţa cu o fată când m-am trezit blocat după ce ne-am înţeles super bine.

O cam iau pe câmpii personajele respective, nu îşi imaginează că cineva poate avea o percepţie diferită, dar la fel de validă ca şi a lor. Trebuie ignoraţi, pare ca iau anumite reguli ale forumului mult prea în serios

E clar ca lumina zilei, ce s-o mai dăm dupa cireș: daca scrii vreun adevar care nu le convine pe un topic din "flota" lor, te tin minte si iti dau dupa aia dislike si hate peste tot pe unde te prind.

La fel si invers, dacă scrii ceva pozitiv pe ceva ce nu e in "flota" lor, iar dislike-uri si hate peste tot.

Mnah or fi si pe aici mai multe echipe de fitofagi, stim noi ce s-a întâmplat in trecut intre ele, vezi cazul celebru de le Fabricii 105 ajuns si la haznaua, pardon gazeta de cj. Poate ne cred concurenta, poate din punctul lor de vedere al omului fără școală o logare pe forum si o postare sau un dislike e o treaba extrem de complicata, si cred ca cineva care scrie mult pe forum e concurență. N-au iei cum sa isi imagineze ca unii dintre noi scriem la job intr-o ora mai mult decat aici in luni de zile.

Postat
54 minutes ago, Anthropic said:

Da exact, doar aici se petrece fenomenul asta ciudat si doar aici auzim de cazuri de violența împotriva fetelor care apoi evita clujul.

• Membru Premium
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
Postat
Acum 2 ore, Altius a spus:

... Poate că unii or fi 🐟șalăii ...

"Să-mi giugiulească🐠

1 oră în urmă, Altius a spus:

... am încasat un dislike de la un neica nimeni ...

Atâta timp cât vei continua să faci acuzații nefondate și chiar să jignești alți useri, cu siguranță @angelmro te va mai premiá.. pe merit! 🙂

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.