Sari la conținut

Ajutor pt Sorina

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

mai scartz cu fatza,

avand in vedere ca de 2 zile m-am declarat oficial Domina, s-ar putea sa ramai si fara cele 2 fete de care esti asa mandru

este "sc" sau "p"? 

• Oras:Romania
Postat

mai scartz cu fatza,

avand in vedere ca de 2 zile m-am declarat oficial Domina, s-ar putea sa ramai si fara cele 2 fete de care esti asa mandru

Si amanda te lasa asa sa intri peste clientii ei? 

Nu de alta dar are cine sa faca pe domina cu mine pe forum...oho..multicele fete isi doresc acest rol! 

Anume si cea de sus!

Dar ea imi e simpatica :(

Postat

Pai asta cu "Domina" e pe autodeclarate??? Sau poti doar daca ai un anumit numar de postari?:)))))

• Oras:a place between here and there
Postat

Bah, pastreaza-o pentru Sorina, nu vreau sa o privez de distractie garantata si pe langa asta , eu sunt ceva mai ... "expensiv" decat sorina

Doar ai imoresia ca ești mai scumpă,insista,dupa Sorina,ai mari șanse sa primesti și tu o oferta,dar pt tine ma voi gândi la ceva mai special,ca esti inteligență ;)

XOXO,esti primit cu bratele deschise,spune da hotărât și te pun in capul listei ;)

Ingeras,te mai intreb o dată,chiar nu vrei?

Postat

Si amanda te lasa asa sa intri peste clientii ei? 

Nu de alta dar are cine sa faca pe domina cu mine pe forum...oho..multicele fete isi doresc acest rol! 

Anume si cea de sus!

Dar ea imi e simpatica :(

Ma doare exact pe langa mine cum taraie amanda, pe jos cu tine.

EU nu sunt Amanda

Postat

Politicos, trebuie sa te refuz....

O s-o vizitez odata probabil, pe banii mei! 

Annona..

Shhhh....

Postat

Politicos, trebuie sa te refuz....

O s-o vizitez odata probabil, pe banii mei! 

Annona..

Shhhh....

Mai rahatel, aici este un forum unde toti cei ce doresc sa scrie o fac (mai prost, mai bine, sau filozofic), fiecare in felul lui. Acest "shhh"  al tau este exact ca nuca in peret.

Postat

Doar ai imoresia ca ești mai scumpă,insista,dupa Sorina,ai mari șanse sa primesti și tu o oferta,dar pt tine ma voi gândi la ceva mai special,ca esti inteligență ;)

XOXO,esti primit cu bratele deschise,spune da hotărât și te pun in capul listei ;)

Filozofule, daca nu te fut pe tine, nu are niciun rost sa te straduiesti, eu ma descurc singurica :D

Postat

Pacat ca nu pot spune : "de asemenea"  

:(

Edit

1) delya

2) rebeca

3) andra

4) Xenia

Postat

vezi , aici ai mare dreptate , eu nu gandesc, ACTIONEZ

Sincer stimez intr-un fel astfel de persoane. 

Datorita faptului ca eu nu pot face la fel...probabil!

Postat

eu vreau sa fiu capu la lista

Xoxo,esti cap de afiș și tot tu vei primi banii și esti însărcinat cu buna desfășurare a muirii;)

Filozofule, daca nu te fut pe tine, nu are niciun rost sa te straduiesti, eu ma descurc singurica :D

Anonna,primesti pusti?

Postat

Mai bine luati banii de la filozof si va opriti intr.un bar. Oricum n.or sa se stranga 5membrii.e deja prea mult. Si pt Sorina e

mult. Nu duce.

Sangre, nu vrea sa duca. Daca vrea, fii sigur ca duce si 15  ;)

In rest, cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia ;)

Nu stiam de ce a explodat telefonul....dar degeaba, am "agenda" full pana dupa Pasti.   :laugh2

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

vezi , aici ai mare dreptate , eu nu gandesc, ACTIONEZ

http://andreileca78.files.wordpress.com/2009/05/noi-muncim-nu-gandim.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Sangre, nu vrea sa duca. Daca vrea, fii sigur ca duce si 15   ;)

In rest, cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia ;)

Nu stiam de ce a explodat telefonul....dar degeaba, am "agenda" full pana dupa Pasti.   :laugh2

Sorina,oi fi eu un frustrat,dar sa știi că unul înțelegător;pot amâna oferta și dupa paști,numai bine facem și lista,organizăm totul frumos,sa fie și băieții și tu mulțumiți ;)

Postat

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as avea nevoie de o secretara sa-mi organizeze agenda ori de un rechinas sa-mi aduca clienti... :laugh2

Mie mi se pare ca ma descurc excelent si singura. ;) 

Am inteles ce vrei tu sa faci insa omiti un aspect: nu orice pseudomascul/pseudocurvar care poseda cei 100/150ron ii poate da brebenelul prin gura Sorinei ;)

Ca sa stau eu, in genunchi in fata "ta", sa ma muiesti "tu" sau altii ca tine (pe/sub/pe langa mese ;) ), trebuie ceva mai mult decat 150ron....trebuie stil  ! ;)

• Like 2
Postat

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as avea nevoie de o secretara sa-mi organizeze agenda ori de un rechinas sa-mi aduca clienti... :laugh2

Mie mi se pare ca ma descurc excelent si singura. ;)

Am inteles ce vrei tu sa faci insa omiti un aspect: nu orice pseudomascul/pseudocurvar care poseda cei 100/150ron ii poate da brebenelul prin gura Sorinei ;)

Ca sa stau eu, in genunchi in fata "ta", sa ma muiesti "tu" sau altii ca tine (pe/sub/pe langa mese ;) ), trebuie ceva mai mult decat 150ron....trebuie stil  ! ;)

Da mah =)) de parca stii tu cine-ti trece pragu...hai sa fim seriosi.Fac pariu ca ti-o iei la muie de le fiecare-n parte si habar n-ai cine a fost..mai termina in plm cu arogantele astea , ca tu esti sorina si ca tine nu-i nimeni.

• Like 2
Postat

Ca sa stau eu, in genunchi in fata "ta", sa ma muiesti "tu" sau altii ca tine (pe/sub/pe langa mese  ;) ), trebuie ceva mai mult decat 150ron....trebuie stil  !  ;)

http://nxtlrs.com/wp-content/uploads/2013/05/Grumpy-Cat-Meme.jpg
  • Like 2
  • Minus 6

Postat

Sorina,o sa caut pt tine useri care să te muiasca cu stil,nu-i bai,doar eu țin la fericirea ta ;)

Daca nu ai fi o pitică boccie si purisanca,te-as fi onorat eu,dar imi mai trebuie încă 20ani sa-mi placa genul tău.

Și Sorina,banul e ban,ce dracu,nu pt asta ești aici?,nu pt asta tot vanezi masculi pe virtual?,ce faci,te dai rănită?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...