Sari la conținut

caut colega

Postări Recomandate

• Oras:in cer
Postat

Caut colega...lasati mesaje care sunteti interesate...am locatie de lux

Locatia este in complexul `Rasarit de soare`?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Topicele cu anunturi cu comision din cate stiu nu sunt agreeate pe forum

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu iti zic sa-ti muti mizeria de anunt din sectiunea asta, si sa ne mai scutesti cu aburelile tale... daca nu stii...

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Caut colega...lasati mesaje care sunteti interesate...am locatie de lux

si cu comision 50% din incasari,

ce te-ai scoate pestioaica nu ar mai trebui sa iti pui si tu curu la bataie numai colega ta.

offf doamne poate vine un pescar si te prinde,si face un bine comunitatii!!

• Oras:București
Postat

Bah eu ori sunt proasta ori sunt retardata si nu inteleg!!o chirie lunară costa cam 600€, 30mil pe luna cu aproximatie...adica un milion pe zi!!

Daca stau 2 fete rezulta 50ron pe zi chiria/pers!!

Codurile 35 RON pe zi

Prosoape, geluri de dus maxim 10 milioane pe luna!!rezulta 30 RON pe zi!

Ne da un total de 115ron pe zi/pers

Bai băiatule,sa mor eu de nu-mi da cu virgula!pai daca fata aia face 10milioane pe zi, cum plm sa-ti dea ție 5 milioane?????esti sănătoasă la cap bai fetițo??dupa ce ca esti cretina mai si semnalizezi!!!

• Like 2
Postat

Bah eu ori sunt proasta ori sunt retardata si nu inteleg!!o chirie lunară costa cam 600€, 30mil pe luna cu aproximatie...adica un milion pe zi!!

Codurile 35 RON pe zi

Bai băiatule,sa mor eu de nu-mi da cu virgula!pai daca fata aia face 10milioane pe zi, cum plm sa-ti dea ție 5 milioane?????esti sănătoasă la cap bai fetițo??dupa ce ca esti cretina mai si semnalizezi!!!

TE IUBESC si aici :laugh2 :hug1  Probleme? :laugh2

Postat

Codurile 35 RON pe zi

Uitati-va ca a venit rusoaica noastra scumpa sa ne invete algebra , baby daca doresti la noi la firma cautam director economic si daca tot te retragi din scumpa ta activitate esti bine venita la Sibiu pe un salariu net de peste 1000 euro + bonusuri , vb cat se poate de serios , daca doresti poti sa imi trimiti cv-ul la [email protected]

Postat

Uitati-va ca a venit rusoaica noastra scumpa sa ne invete algebra , baby daca doresti la noi la firma cautam director economic si daca tot te retragi din scumpa ta activitate esti bine venita la Sibiu pe un salariu net de peste 1000 euro + bonusuri , vb cat se poate de serios , daca doresti poti sa imi trimiti cv-ul la [email protected]

Ce crezi??mi s-ar potrivi, am terminat facultate de profil!!te anunt cand ma intorc din China!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...