bianca alexandra Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:unirii Oras:unirii Postat Aprilie 16, 2014 Caut colega...lasati mesaje care sunteti interesate...am locatie de lux
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 16, 2014 Caut colega...lasati mesaje care sunteti interesate...am locatie de luxLocatia este in complexul `Rasarit de soare`?
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 Si cine e interesata sa lase jumatate de bagaj la usa... 1
bianca alexandra Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:unirii Oras:unirii Autor Postat Aprilie 16, 2014 Da...
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 16, 2014 Topicele cu anunturi cu comision din cate stiu nu sunt agreeate pe forum
bianca alexandra Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:unirii Oras:unirii Autor Postat Aprilie 16, 2014 Si cine e interesata sa lase jumatate de bagaj la usa... eu zic sa iti vezi de treaba ta...daca nu sti...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 16, 2014 Da...Ma gandeam eu prietenii stiu de ce
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 16, 2014 Shu shu! 1 6
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 Si eu iti zic sa-ti muti mizeria de anunt din sectiunea asta, si sa ne mai scutesti cu aburelile tale... daca nu stii...
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 16, 2014 Caut colega...lasati mesaje care sunteti interesate...am locatie de lux si cu comision 50% din incasari,ce te-ai scoate pestioaica nu ar mai trebui sa iti pui si tu curu la bataie numai colega ta.offf doamne poate vine un pescar si te prinde,si face un bine comunitatii!!
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2014 Bah eu ori sunt proasta ori sunt retardata si nu inteleg!!o chirie lunară costa cam 600€, 30mil pe luna cu aproximatie...adica un milion pe zi!!Daca stau 2 fete rezulta 50ron pe zi chiria/pers!!Codurile 35 RON pe ziProsoape, geluri de dus maxim 10 milioane pe luna!!rezulta 30 RON pe zi!Ne da un total de 115ron pe zi/persBai băiatule,sa mor eu de nu-mi da cu virgula!pai daca fata aia face 10milioane pe zi, cum plm sa-ti dea ție 5 milioane?????esti sănătoasă la cap bai fetițo??dupa ce ca esti cretina mai si semnalizezi!!! 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 16, 2014 Bah eu ori sunt proasta ori sunt retardata si nu inteleg!!o chirie lunară costa cam 600€, 30mil pe luna cu aproximatie...adica un milion pe zi!!Daca stau 2 fete rezulta 50ron pe zi chiria/pers!!Codurile 35 RON pe ziProsoape, geluri de dus maxim 10 milioane pe luna!!rezulta 30 RON pe zi!Ne da un total de 115ron pe zi/persBai băiatule,sa mor eu de nu-mi da cu virgula!pai daca fata aia face 10milioane pe zi, cum plm sa-ti dea ție 5 milioane?????esti sănătoasă la cap bai fetițo??dupa ce ca esti cretina mai si semnalizezi!!!TE IUBESC si aici Probleme?
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 16, 2014 Bah eu ori sunt proasta ori sunt retardata si nu inteleg!!o chirie lunară costa cam 600€, 30mil pe luna cu aproximatie...adica un milion pe zi!!Daca stau 2 fete rezulta 50ron pe zi chiria/pers!!Codurile 35 RON pe ziProsoape, geluri de dus maxim 10 milioane pe luna!!rezulta 30 RON pe zi!Ne da un total de 115ron pe zi/persBai băiatule,sa mor eu de nu-mi da cu virgula!pai daca fata aia face 10milioane pe zi, cum plm sa-ti dea ție 5 milioane?????esti sănătoasă la cap bai fetițo??dupa ce ca esti cretina mai si semnalizezi!!!Uitati-va ca a venit rusoaica noastra scumpa sa ne invete algebra , baby daca doresti la noi la firma cautam director economic si daca tot te retragi din scumpa ta activitate esti bine venita la Sibiu pe un salariu net de peste 1000 euro + bonusuri , vb cat se poate de serios , daca doresti poti sa imi trimiti cv-ul la [email protected]
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2014 Uitati-va ca a venit rusoaica noastra scumpa sa ne invete algebra , baby daca doresti la noi la firma cautam director economic si daca tot te retragi din scumpa ta activitate esti bine venita la Sibiu pe un salariu net de peste 1000 euro + bonusuri , vb cat se poate de serios , daca doresti poti sa imi trimiti cv-ul la [email protected]Ce crezi??mi s-ar potrivi, am terminat facultate de profil!!te anunt cand ma intorc din China!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum