Sari la conținut

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Andreea - 0731897631
Postat

Am probat eu...surpriza plăcută!!!

Contactat wapp, răspuns prompt, fixat ora, prezentat puțin mai repede, nu a fost o problema, m-a putut primi...deci pe partea de programare a decurs totul perfect...

Locația pe Pietroasa, zona cunoscuta, apartament spațios,  curat, ordonat, Baia cu tot ce trebuie, dus, geluri, prosoape, ești poftit la dus dacă ai nevoie, patul spațios, comod și foarte important, nu scârțâie în timpul acțiunii...as da un 8,5...pe alocuri mai trebuiau făcute mici retușuri în baie, dar nu am fost sa cumpăr apartamentul...insa am scăzut pentru ca la întrarea în bloc te intampina camera de luat vederi...

Fata...frumușică la fata, inaltuta, destul de supla, bucile faine, usor alungite în continuarea coapselor, bune de prins, sânii mici, dar naturali, moi, usor lăsați...pt gustul meu, ar fi de un 8,5...a fost primitoare, vorbareata, destul de dezinvolta,  nu te baga imediat în camera...piersica as nota-o separat...labii ușor proeminente, cărnoase, ferme, cu piercing,  curata, numa bună de prelucrat ...9 de la mine...se combina perfect cu poziția doggy, unde se așează în asa fel, de pune în evidenta bucile,  care arata ca 2 mingi, bombate...

OP, cerut de mine, îl face bine, susținut, se conformează sugestiilor tale, mai lent, mai hard, cum dorești...nu a fost cu deep, dar ok după părerea mea...8,5, cu loc pt mărire de nota...

NP, super! În ce poziție am vrut, misionar, pe o parte, dar partea tare a fost la capra...lăsată cu capul pe pat și bucile în sus, e de poveste...ușoare gemete, contre, a participat la acțiune, fără mofturi sau fițe...per total un 8,5-9...mai rămâne de încercat și LOT, poate alta data...de apreciat faptul, ca a simțit un mic disconfort din cauza obiectului muncii, dar nu a comentat absolut nimic, am aflat doar la final când am intrebat-o dacă a fost totul ok, a zis ca nu a vrut sa-mi strice momentul! De apreciat...altele ar sari din pula și s-ar tangui ca ele nu fac asa ca le doare, etc...știți voi fițele de genul.

Igiena buna, nimic de comentat!

Șutul 200! Bine investiți.

Sper ca am fost de ajutor, mergeți la futut ca e ce trebuie și poate se fidelizeaza și apare mai des...( nu e reclama, dar în condiții de seceta, e bine sa știi ca ai pe ce pune mana!)

Salutare sogori și ciocane ca al lui Thor!

• Like 3

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat
Acum 56 minute, yoda69 a spus:

Din câte am văzut asta cred ca ii colega Deliei

Da, este colega Deliei. Eu am fost doar cu Delia, dar confirm că este o fată frumoasă și, din vorbele ce le-am schimbat, denotă o atitudine pozitivă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare