Sari la conținut

0736842123

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 1315
  • Oras:Pitești
Postat

Buna ,numele meu este Karla
Servicii:-oral, normal , pozitii la alegere , atingeri corporale, 69, diferite fantezii ,sex intr e sâni, săruturi corporale ! 
O finalizare este 200
O oră 400
Nu fac anal 
Adresa : strada Victoriei bloc union nr 28! 

• Like 1
Reputație: 1315
Postat
Acum 2 minute, tsexterone a spus:

Buna ,numele meu este Karla
Servicii:-oral, normal , pozitii la alegere , atingeri corporale, 69, diferite fantezii ,sex intr e sâni, săruturi corporale ! 
O finalizare este 200
O oră 400
Nu fac anal 
Adresa : strada Victoriei bloc union nr 28! 

Amabilă, voce drăguță, garantează autenticitatea pozelor! Locația binecunoscută, dacă se riscă careva să lase aici o părere! 

• Like 1
Reputație: 315
Postat

Pare cunoscuta, a mai fost la noi acum 2-3 ani, n-avea implanturi atunci. Pe nume Ruby sau Reby, minionă brunetă

Postat

N-am apucat s-o vizitez, lucra la liber fără progr și ne-am incurcat in ele parcă, locația la Pavone sus. Are și topic vechi pe aici  cu recenzii bune, dacă-l căutați după nume sau nr tel.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
Acum 1 minut, gkdfkgf2 a spus:

N-am apucat s-o vizitez, lucra la liber fără progr și ne-am incurcat in ele parcă, locația la Pavone sus. Are și topic vechi pe aici  cu recenzii bune, dacă-l căutați după nume sau nr tel.

Dupa numarul asta nu apare...

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, daredevil27 a spus:

Dupa numarul asta nu apare...

La ea cred ca se refera.

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, daredevil27 a spus:

La plastifiata asta nu a fost nimeni?

Deci te duci tu?

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, gkdfkgf2 a spus:

Bingo!

Ăsta era topicul.

Te salut colegule, ai zis ca ai fost la Ruby aia, a facut treaba ok? M ar tenta un pic, chit ca pretul care incepe cu 2 in ziua de azi pe de o parte mi se pare multicel, pe de alta daca arata ok si face si treaba pare echitabil, cat sa ceara acu serios se ia 100 la Podu Viilor cu oral protejat futut in aer liber. De aia zic asa daca tragi linie e cam spre "da" in a merge la unele cum e si asta.

Postat

Nu am ajuns la ea, o sunasem in zile diferite și nu n-am sincronizat. Locație la pavone, nu avea implanturi atunci, piercing jos.

Detaliile astea le știam de la ea, ca am vb la tel

• Membru Premium
Reputație: 7258
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

E veche fata , o stiu de 8-10 ani , nu de 2 , era blonda inainte , si avea locatia vizavi de Capitol . Eu am fost multumit mereu .

• Like 2

:jerkoff L.A.W. 🔞

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare