Sari la conținut

Tinutsa Ingridutsa Dorita De Clujeni

Postări Recomandate

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Poate ma ajuta totusi (VA ROG!!) cineva cu o locatie frumoasa in Cj. Nu gasesc ABSOLUT NIMIC. Situatia e grava... Astept pm-uri. Multumesc din suflet ! 

De ce nu iei legatura cu Ancuta (sexything)?!

Postat

Am rezolvat cu locatia... Numai ca noaptea asta am patit o nepatita si din cauza unor impedimente s-ar putea ca vizita sa fie amanata cu o zi.

Cei care ma cunosc, stiu ca sunt serioasa si ca numai o problema reala m-ar putea impiedica vreodata sa fac ceea ce imi propun.

Atat e de spus, cuvintele sunt oricum de prisos. 

Nu, nu o sa spun nimanui care este impedimentul, ca nu am chef sa aud dup-aia vorbe cum ca am pozat in victima aiurea iar explicatia mea a fost d fapt vrajeala. Nu va intereseaza oricum, in pricipiu...

Pt telefoane vibratoare si ecrane LCD...pardon... d fapt pt programari pt saptamana ce vine, sunati la... Stiti voi...

Sunt nevatamata fizic, dar demoralizata foarte puternic si sper sa imi revin cat mai repede.

Mersi pt intelegere...

Postat

Nu este adevărat, ovi. O să îți explic poate și dc, cândva.

Anyway, OAMENI BUNI, ÎS ÎN AUTOCAR! :D :* Ajung la ora 21:00 în orașul minunat. Mă lasă bateria la tel așa că pt prgm ma puteți suna începând cu 9 jumate.

Da, lucrez din noaptea asta.

Locația va fi undeva la 10 min d centru.

Pupicelu'.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Anyway, OAMENI BUNI, ÎS ÎN AUTOCAR! :D :*

Daca ai calatorii cu un client in autocar :))) ar beneficia de o reducere? :))

Pe ce scaun esti alexrobi ? Scrie aici sa te recunoasca tina :))))

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Pai nu e in semnatura?

vezi ca daca omu este pe mobil nu se vede semnatura,numai daca nu pune pe versiunea destcop,si asa merge mai greu .

si eu sunt pe mobil si nu vad nici o semnatura si nici nr de tel.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tinuto...baga si tu nr de telefon...sa nu trebuiasca sa caut ca bezmeticul prin tot topicul.

Multam.

telephone nr. : 0737431891

yahoo id : [email protected]

Bafta Ovii! ;)

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Buna seara!

Deaorece data trecuta cand ne-a vizitat Tina (Ingrid) nu am putut sa o intalnesc, m-am decis ca de data aceasta, sa nu scap ocazia de a o cunoaste personal si nu doar din recenzii. Astfel, dupa ce a anuntat pe forum ca va reveni la Cluj, am contactat-o pe messenger si am stabilit o intalnire pentru ziua de astazi 19.05.2014), urmand ne auzim din nou la telefon pentru a stabili exact ora. Asa cum ne-am inteles, am revenit eu cu un telefon in cursul zilei de astazi si am stabilit sa ne vedem la ora 20:00. La 19:30 am sunat pentru a confirma programarea si pentru a primi adresa exacta unde trebuie sa ajung. Am ajuns la adresa comunicata, insa din pacate cu 10 minute intarzaiere, datorita traficului si am sunat-o pentru a-mi face simtita prezenta.

Am urcat in apartament, unde domnisoara m-a intampinat intr-o rohie neagra, care se asorta cu culoarea parului ei. Ingrid/Tina este o domnisoara micuta de statura, par roscat deschis, o fata foarte draguta, zambitoare si foarte comunicativa. Corpul ii este bine proportionat raportat la inaltimea ei, cu un fund bombat, sani mici, dar cu niste sfarcuri cu pierce care, dupa cum aveam sa aflu, raspund foarte bine la stimularile cu limba.

Despre locatie, nu pot spune decat ca se afla in cartierul Gheorgheni, (pentru cei care doresc sa mearga cu masina, se poate parca pe o straduta nepavata si care este la circa 200 de m departare de locatie, sau in parcarea cu plata din capatul strazii), este o garsoniera curata, in opinia mea facuta pentru inchirierea in regim hotelier cu un pat mediu ca marime dar destul e confortabil, baie curata.

Inainte de a trece la treaba am povestit putin, prilej cu care am fost intrebat cum as prefera sa se desfasoare actiunea, in sensul daca am anumite cerinte mai speciale, fapt pe care l-am apreciat , intrucat prin aceasta a dat dovada ca are o orientare catre client, dorind sa te faca sa te simti cat mai in largul tau. Intrucat eu prefer ca actiunea sa se desfasoare cat mai natural, am decis sa lasam lucrurile sa decurga de la sine. Am inceput cu mangaieri, sarutari si lasandu-ma dus de val, am inceput sa cobor cu saruturile pana am ajuns la pasarica ei care este complet epilata, curata, fara niciun miros neplacut si dulce. La oral se excita  foarte bine,geme foarte frumos, se umezeste, iar dupa ce mi-a dat unele indicatii tehnice, i-am provocat si un orgasm.Pe urma, m-am intins pe spate si a inceput sa imi faca un ON, foarte bun, adanc,  cu DT, umed ,fara maini si cu atentie la oo. Dupa ce am savurat cu mare placere oraul, am decis sa montam prezervativul si sa trecem la normal, intrucat in ritmul acela nu mai rezistam mult timp si nu sunt prea mare fan al CIM, (care am inteles din recenziile anterioare ca nu este posibil la Tina) si al COB. 

La normal, actiunea s-a desfasurat intr-o singura pozitie, si anume dogyy. Am observat ca are o pasarica destul de stramta, fapt care a mi-a creat o senzatie foarte placuta, motiv pentru care dupa 5 minute in aceasta pozitie am finalizat. Dupa ce am inlaturat prezervativul am mers amandoi la baie pentru un refresh, am mai povestit pret de 15 minute si am inceput si cel de-al doilea numar.

Al doilea numar a inceput tot ca si primul cu saruturi, cu care Tina a coborat si a inceput sa ii aplice juniorului "manevre de resuscitare", a caror rezultate nu s-au lasat prea mult asteptate. Astfel, domnisoara a montat un alt prezervativ si am  trecut din nou la normal. De data aceasta normalul s-a desfasurat intr-un fel de misionar, cu ea pe o parte ( imi cer scuze, dar nu stiu denumirea acestei pozitii). Totul a decurs de la sine, cu contre din partea ei cu miscari lascive, saruturi, gemete foarte excitante,iar in cele din urma s-a produs si cea de-a doua finalizare. 

In conculzie, pentru mine experienta avuta alaturi de Tina a fost una placuta, intrucat ea este o persoana foarte deschisa, placuta, comunicativa si atenta la "micile detaii" care fac diferenta dintre o intalnire reusita si un fiasco. Timp petrecut impreuna door to door 1:30 si am platit 250 RON, achitati la final.

Note:Locatie:8,5

GFE:9

ON:9,5

NP:9

Din punctul meu de vedere este de recomandat, eu unul o voi mai vizita si data viitoare cand va mai veni in Cluj.

O seara buna!

• Like 8

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Vii pana la Brasov cu tren, si de acolo ai curse spre Galati de maxitaxi la 6.30, 7.45, 16.00, rezervari bilete la numarul 0745826679, autocar la 15.00, rezervari la nr 0744-386.075, toate de langa gara CFR

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...