Sari la conținut

TEAPA MARE DE TOT .DOAMNA, 37 Dorobanti .

Postări Recomandate

• Oras:bucures
Postat

pffffff .....peste tot ....cine stie adica liv 58 ,95 sau ....ma rog care povesteai cum ai abuzat de o tanara incepatoare ...fereasca d zeu ....bn ca s a lamurit lumea cat poti 

Postat

numerele au fost facute pt zone diferite  ..din moment ce eu nu ma mai intorc in acele zone sau le am pierdut... nu e  noormal sa se inchida daca nu mai lucram in buc?/intreb si eu ....vorbim pe zece numere care nu mai sunt din zece zone si noi stam  la ploiesti vest...pfff lumea se misca nu sta pe loc sa faca mucigai......

Postat

cum l a inchis pe asta fara sa intrebe asa sa le inchida si pe restul ca nu mai avem nevoie de zece numere ,zece zone etc

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Doamna Alina, sunteți bine?  :thinking

• Like 3
  • Minus 2
Postat

ziceam sa inchida toate topicele cum a inchis sipe nr asta ca nu mai lucram in zonele respective ...nr pierdute ...nu ne omoram cu munca prin buc ...nu ne stresam ..ati inteles?/ ma bucur 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Doamna draga sa nu uitati sa va luati tratamentul

in fine ..sa fie lumea fericita ca are spatiu de scris ...eu nu mai intru ,asa ca vrb singuri de acum incolo

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

in fine ..sa fie lumea fericita ca are spatiu de scris ...eu nu mai intru ,asa ca vrb singuri de acum incolo

ce-mi facusi... taman acum cand a inceput sa imi placa de tine ... te dai la fund? Deja am fantezii si fetisuri cu tine.. rough sex, etc.

Nu ne parasi si mai incanta-ne cu vorbele tale de duh... si nu uita Tara te vrea...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...