Vizitator vodkisan Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Tot langa mall vitan opereaza? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Ii suna tel; deci lucreaza; explicatie simpla:) 1 2 Link spre comentariu
mahinho Reputație: 89 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Ii suna tel; deci lucreaza; explicatie simpla:)Nu e valabila mereu ... Multe lipsesc cu saptamanile si lasa telefonul deschis, sa sune futacii... Asa e si in cazul ei...Zicea ca pleaca afara acum ceva timp... Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Nu e valabila mereu ... Multe lipsesc cu saptamanile si lasa telefonul deschis, sa sune futacii... Asa e si in cazul ei...Zicea ca pleaca afara acum ceva timp...Lasa tel deschis? Pai si cine-l incarca ca sa sune?:)) colega? 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Va salut. La finalul săptămânii trecute am avut deosebita plăcere a revederii Elenei dupa aproape 1 an.Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - aceeasi, in zona Mall Vitan, garsoniera super curata , baie lux , geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.Elena , dupa ce ca este foarte frumoasa, acum arata intr-un mare fel . De ce ? Este bronzata natural si ii vine absolut senzational .Dupa ce am stat un pic la povesti ca nu ne vazusem de atata vreme ( si a avut ce sa-mi povesteasca nu gluma 😀) si dupa dusurile de improspatare ale amandurora, au urmat 2 numere de fut de mare clasa.Primul numar a debutat cu un oral nepro , eu in picioare si Elena pe vine , foarte bun , destul de adanc , supt si lins pula soft , urmat apoi de montarea cauciucului pe pula si fiind foarte excitat , am patruns-o usor in misionar si in cateva minute ( fiind si extrem de stramta ) , am finalizat. Dupa pauza , numărul doi a debutat cu un pic de FK ( dar aici din pacate nu exceleaza ) , lins pe piept , pe sfarcuri , urmat de același oral nepro bun . Soldatul a revenit rapid in pozitia de drepti , pus cauciuc si a urmat un fut excelent in pozitia caprita : dat tare , contre neasteptat de bune , se simtea carnea tare de pe curul ei cum vibreaza si finalizat dupa minute bune de pompat la greu.O revedere incununata de placere maxima.Am platit la final 250 RON, dupa aproximativ 70 min , fara pic de graba, 2 finalizari incluse. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect Elena - 9.5 , frumoasa foc la fata , sani naturali , mari si rotunzi , cu sfarcuri erectile, cur bombat , carne tare , pielea inctedibil de fina si epilata complet , o incantare. Oral - 9 , nepro , bun , destul de adanc, soft , nu reușește insa u deep complet.Normal - 10 , fut superb , implicat , participa, contre , inițiativă. Igiena - 10 , curata impecabil. GFE - 9.5 , doar datorita FK-ului slab menționat, in rest o incantare de fata cu un bun simt deosebit. Concluzia ? Simplu : one of the best milf in town ! 15 Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Va salut. La finalul săptămânii trecute am avut deosebita plăcere a revederii Elenei dupa aproape 1 an.Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - aceeasi, in zona Mall Vitan, garsoniera super curata , baie lux , geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.Elena , dupa ce ca este foarte frumoasa, acum arata intr-un mare fel . De ce ? Este bronzata natural si ii vine absolut senzational .Dupa ce am stat un pic la povesti ca nu ne vazusem de atata vreme ( si a avut ce sa-mi povesteasca nu gluma 😀) si dupa dusurile de improspatare ale amandurora, au urmat 2 numere de fut de mare clasa.Primul numar a debutat cu un oral nepro , eu in picioare si Elena pe vine , foarte bun , destul de adanc , supt si lins pula soft , urmat apoi de montarea cauciucului pe pula si fiind foarte excitat , am patruns-o usor in misionar si in cateva minute ( fiind si extrem de stramta ) , am finalizat. Dupa pauza , numărul doi a debutat cu un pic de FK ( dar aici din pacate nu exceleaza ) , lins pe piept , pe sfarcuri , urmat de același oral nepro bun . Soldatul a revenit rapid in pozitia de drepti , pus cauciuc si a urmat un fut excelent in pozitia caprita : dat tare , contre neasteptat de bune , se simtea carnea tare de pe curul ei cum vibreaza si finalizat dupa minute bune de pompat la greu.O revedere incununata de placere maxima.Am platit la final 250 RON, dupa aproximativ 70 min , fara pic de graba, 2 finalizari incluse. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect Elena - 9.5 , frumoasa foc la fata , sani naturali , mari si rotunzi , cu sfarcuri erectile, cur bombat , carne tare , pielea inctedibil de fina si epilata complet , o incantare. Oral - 9 , nepro , bun , destul de adanc, soft , nu reușește insa u deep complet.Normal - 10 , fut superb , implicat , participa, contre , inițiativă. Igiena - 10 , curata impecabil. GFE - 9.5 , doar datorita FK-ului slab menționat, in rest o incantare de fata cu un bun simt deosebit. Concluzia ? Simplu : one of the best milf in town ! Bravooo Mister!!! 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Multumesc frate Gogu. Mergi cu încredere( stiu ca iti place mult Elena) . Daca nu ai vazut-o recent , o sa ai o revrevelatie superba când o sa vezi cat de bine ii sta bronzata. E de mare efect. 7 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Va salut. La finalul săptămânii trecute am avut deosebita plăcere a revederii Elenei dupa aproape 1 an.Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - aceeasi, in zona Mall Vitan, garsoniera super curata , baie lux , geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.Elena , dupa ce ca este foarte frumoasa, acum arata intr-un mare fel . De ce ? Este bronzata natural si ii vine absolut senzational .Dupa ce am stat un pic la povesti ca nu ne vazusem de atata vreme ( si a avut ce sa-mi povesteasca nu gluma ) si dupa dusurile de improspatare ale amandurora, au urmat 2 numere de fut de mare clasa.Primul numar a debutat cu un oral nepro , eu in picioare si Elena pe vine , foarte bun , destul de adanc , supt si lins pula soft , urmat apoi de montarea cauciucului pe pula si fiind foarte excitat , am patruns-o usor in misionar si in cateva minute ( fiind si extrem de stramta ) , am finalizat. Dupa pauza , numărul doi a debutat cu un pic de FK ( dar aici din pacate nu exceleaza ) , lins pe piept , pe sfarcuri , urmat de același oral nepro bun . Soldatul a revenit rapid in pozitia de drepti , pus cauciuc si a urmat un fut excelent in pozitia caprita : dat tare , contre neasteptat de bune , se simtea carnea tare de pe curul ei cum vibreaza si finalizat dupa minute bune de pompat la greu.O revedere incununata de placere maxima.Am platit la final 250 RON, dupa aproximativ 70 min , fara pic de graba, 2 finalizari incluse. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect Elena - 9.5 , frumoasa foc la fata , sani naturali , mari si rotunzi , cu sfarcuri erectile, cur bombat , carne tare , pielea inctedibil de fina si epilata complet , o incantare. Oral - 9 , nepro , bun , destul de adanc, soft , nu reușește insa u deep complet.Normal - 10 , fut superb , implicat , participa, contre , inițiativă. Igiena - 10 , curata impecabil. GFE - 9.5 , doar datorita FK-ului slab menționat, in rest o incantare de fata cu un bun simt deosebit. Concluzia ? Simplu : one of the best milf in town !De ce e milf? Cati ani are?? 1 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Pe bune, 28 e milf la voi? 2 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Nu neaparat varsta este motivul. Gândeste ce înseamnă MILF, ok ? Si este o parte buna a răspunsului. 9 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Sfârcuri erectile zici... :laugh2 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Da , da , zic😊. Mergi si verifica-le . Eu le-am simtit bine pe piept si pe pula . 7 Link spre comentariu
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Ma duc si eu la doamna.Imi place cum arata. 1 1 Link spre comentariu
9626266 Reputație: 62 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Nu neaparat varsta este motivul. Gândeste ce înseamnă MILF, ok ? Si este o parte buna a răspunsului.Dar cum asa MILF si “extrem de stramta”? :) 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Eu asa am simtit-o. 8 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 O ratasem pe doamna Elena la vremea cand era activa pe forum, probabil din motive de prioritizare. Apoi mi-a parut rau vazand ca s-a retras si a ramas doar pe circuit inchis.Vazand recenzia lui il pupparo mi-a venit din nou cheful de a o cunoaste asa ca am decis sa imi iau inima in dinti si pregatit cu un text de convingere sa ma primeasca desi nu o vizitasem niciodata sun la ea.Raspunsul de la celalalt capat al firului m-a socat, acesta fiind "buna George".Se pare ca Elena ma avea in telefon.Am mers pe varianta ca ne cunoastem pana la final inclusiv cand am plecat de la ea.Sper sa nu se supere.Vizita a fost foarte buna.Elena m-a asteptat intr-o rochie si tocuri, intr-o locatie moderna la Mall Vitan.Este blonda, frumoasa la fata si are un bronz natural obtinut in emisfera sudica care iti scoala pula instant.Parerea mea apropos de dezbaterea de mai sus daca e sau nu o adevarata MILF,este ca da si cred ca varsta ei este undeva 32-33 de ani.Piesa de rezistenta sunt sanii mari, frumosi de milfeta top calss.Frumos mirositoare, cremuita numai buna pentru o fantezile MILF.Nu voi intra prea mult in detaliile actiunii, m-am simtit foarte bine.Futaiul in mai multe pozitii, a propus inclusiv o pozitie semiacrobatica, am propus si eu una in picioare pe la spate.Mi s-a parut ca ne-am surprins reciproc.Am finalizat pe sanii ei superbi.Am platit 250 de lei, am mai stat un pic la vorba.Ai ce vorbi cu Elena, ea isi trateaza clientiica pe niste "iubiti". Note: Locatie 9 central, modern,curatAspect 9oral 8(punctul slab as zice)normal 10GFE 9 fk oarecum retinutigiena 10 O recomand pentru comportamentul exemplar, dar si pentru aspectul de MILF si felul in care se intretine si se prezinta.Cred ca daca aveti un text potrivit aveti sanse sa fiti primiti chiar daca nu ati mai fost. 12 3 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 daca este asa de buna, de ce nu e trecuta in top? Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2018 daca este asa de buna, de ce nu e trecuta in top? Tu chiar nu te-ai prins că topul e la mișto? :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Sfârcuri erectile zici... :laugh2A, și sfarcurile nu as zice ca sunt erecției, asa sunt ele forma de degețel gata sa impună un tricou, o rochie. Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2018 La ce nr sa sunam?! Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4731 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 O ratasem pe doamna Elena la vremea cand era activa pe forum, probabil din motive de prioritizare. Apoi mi-a parut rau vazand ca s-a retras si a ramas doar pe circuit inchis.Vazand recenzia lui il pupparo mi-a venit din nou cheful de a o cunoaste asa ca am decis sa imi iau inima in dinti si pregatit cu un text de convingere sa ma primeasca desi nu o vizitasem niciodata sun la ea.Raspunsul de la celalalt capat al firului m-a socat, acesta fiind "buna George".Se pare ca Elena ma avea in telefon.Am mers pe varianta ca ne cunoastem pana la final inclusiv cand am plecat de la ea.Sper sa nu se supere.Vizita a fost foarte buna.Elena m-a asteptat intr-o rochie si tocuri, intr-o locatie moderna la Mall Vitan.Este blonda, frumoasa la fata si are un bronz natural obtinut in emisfera sudica care iti scoala pula instant.Parerea mea apropos de dezbaterea de mai sus daca e sau nu o adevarata MILF,este ca da si cred ca varsta ei este undeva 32-33 de ani.Piesa de rezistenta sunt sanii mari, frumosi de milfeta top calss.Frumos mirositoare, cremuita numai buna pentru o fantezile MILF.Nu voi intra prea mult in detaliile actiunii, m-am simtit foarte bine.Futaiul in mai multe pozitii, a propus inclusiv o pozitie semiacrobatica, am propus si eu una in picioare pe la spate.Mi s-a parut ca ne-am surprins reciproc.Am finalizat pe sanii ei superbi.Am platit 250 de lei, am mai stat un pic la vorba.Ai ce vorbi cu Elena, ea isi trateaza clientiica pe niste "iubiti". Note: Locatie 9 central, modern,curatAspect 9oral 8(punctul slab as zice)normal 10GFE 9 fk oarecum retinutigiena 10 O recomand pentru comportamentul exemplar, dar si pentru aspectul de MILF si felul in care se intretine si se prezinta.Cred ca daca aveti un text potrivit aveti sanse sa fiti primiti chiar daca nu ati mai fost. George! Felicitari pentru poveste. Asa mai ne reorganizam si noi programul. Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 La ce număr răspunde Link spre comentariu
cristiano666 Reputație: -47 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 222222 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22449 Postat Martie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 30, 2018 Va salut.Acum câteva zile m-am revăzut cu Elena.Pe scurt : petrecut o ora in compania ecestei superbe fete , fara pic de graba , discutii si 2 numere de fut pasional desfasurat pe scenariul oral nepro din picioare, bun adânc , cu rotiri de cap si lins capu pulii si misionar la primul număr ; al doilea la fel + fut la greu in pozitia caprita , contre , gemete si finalizat in cauciuc. Am achitat 250 RON. Elena arată magnific. Best MILF in town i dupa parerea mea.Notele le mențin aceleasi de la ultima recenzie.O zi buna va doresc ! 15 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Va salut.Acum câteva zile m-am revăzut cu Elena.Pe scurt : petrecut o ora in compania ecestei superbe fete , fara pic de graba , discutii si 2 numere de fut pasional desfasurat pe scenariul oral nepro din picioare, bun adânc , cu rotiri de cap si lins capu pulii si misionar la primul număr ; al doilea la fel + fut la greu in pozitia caprita , contre , gemete si finalizat in cauciuc.Am achitat 250 RON.Elena arată magnific. Best MILF in town i dupa parerea mea.Notele le mențin aceleasi de la ultima recenzie.O zi buna va doresc ! Ce animal! Iar ai futut-o pe doamna Elena? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum