p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2015 Însănătoșire grabnică.
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Multă sănătate !!
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 11, 2015 Multa sanatate!
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Buna ,eu sunt in locatie insa trebuie sa stiti ca fata are varicela.Daca nu ati avut in copilarie ,nu veniti!La adult e groaznic.Am avut copil stiu cum e,de aceea atentionez.O zi placuta!
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Multa sanatate! Multumesc,e spre trecere!Mai rau e cand vezi ca sufera omul langa tine....
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 astazi am spart gheata mi-am facut programare la mary am stat ceva la telefon zici ca ne cunosteam demult:P
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 pui niste poze cu tine?
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Neserioasa, neserioasa, neserioasa ! Incerc de trei saptamini in fiecare zi, cu acelasi rezultat, ori suna si nu raspunde nimeni ori sint telefoanele oprite. Daca si-a facut un cerc restrins la care raspunde sa spuna public, nu sa o arda aiurea ca de luni, ca de miercuri, ca azi nu, poate joi dupa Miercurea Ciuc...Buna!Uite cum stau lucrurile in privinta mea: chiar asa e si o sa i treaca varicela(nu i minciuna).,apoi nu vreau sa devin actrita falsa.Iau pauza dupa 2 saptamani deoarece ganditi va asa: mananc aceeasi mancare cu toate legumele in ea timp de 2 saptamani....ma satur(te ai satura).Am nevoie sa simt iar nevoia de dick....As putea fii actrita ,sa zambesc fals...De ce?Cand am simti amandoi tot,doar el?Nu i corect...Imi cer scuze daca te am dezamagit prin acest raspuns,o zi placuta! 1
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 12, 2015 Multumesc,e spre trecere!Mai rau e cand vezi ca sufera omul langa tine....Stiu ce inseamna sa sufere cineva drag langa ...Sper sa fie bine in final
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Buna dimineata si o zi frumoasa!
turcoaz Reputație: 2 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Buna dimineata,raza de soare!
turcoaz Reputație: 2 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Cu putin efort din partea ta,crezi ca putem sa ne vedem?Sper ca nu mai esti suparata de data trecuta!
downunder Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Buna dimineata si o zi frumoasa!O zi frumoasa si tie frumoasa doamna!
daniel2012 Reputație: 587 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 13, 2015 Buna dimineata si o zi frumoasa!Idem
sotirel Reputație: 4 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 La fel si tie Mary... Pup.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Mary ,ceva poze noi ? 2
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Stiti aveam yahoo : [email protected] ...am uitat parola.Am altele :[email protected] si [email protected](stiu parolele,notate). Cine ma are in lista de grapes_love ..sa ma stearga de acolo!Va pup! 1
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 14, 2015 pui niste poze >
subiectiv Reputație: 168 Postat Noiembrie 14, 2015 Postat Noiembrie 14, 2015 Am revenit la Mary acum cateva zile pentru a treia oara (dupa ce prima data a fost un gangbang sau mai exact un threesome si inca o data singur) si pe scurt as putea sa va zic ca Mary este o femeie cu chef de pula care stie exact ce vrea si stie sa se futa/sa o suga/ sa asculte. Locatia este aceeasi din Piata Amzei, de data asta patul pus invers fata de acum cateva luni. De cum am intrat, m-a luat la dezbracat si pupat in niste bikini, tocuri si un maieu care statea perfect peste tatzele ei. Am mers in camera un m-a supt de nu mai puteam - la fel de pervers suptul, cu scuipat, cu mitralieri si bagat pula pana in gat cat sa se inece. Am pus-o pe burta pe un taburete si am inceput sa o fut in pizda la inceput, cu maini in gat, strans de tatze, palme pe cur. Apoi am futut-o in cur si ma ruga sa o apuc de tatze, mai imi sugea degetul mare. Am intors-o invers si am continuat - ba in cur, ba am scos prezervativul si o mai sugea, pus alt prezervativ si da-i cu futut in pizda. Am luat o pauza apoi, ne-am dusat putin si am revenit in camera ( eram foarte transpirat). Am pus-o sa puna o fustita roz si un sutien, sa se urce pe toace si apoi sa isi aleaga un vibrator. A luat o mataranga neagra si i-am zis sa se masturbeze pe coltul patului, in timp ce o privieam din fotoliu. La un moment dat m-am alaturat si am inceput sa o fut si eu, apoi am bagat si vibratorul si pula si pompam asa in dubla penetrare in vagin pana mi-am dat drumul. Durata a fost de o ora. Pretul binecunoscut de 150 RON. Note: Oral/Normal/Anal - 10GFE - 2 - amandoi eram acolo sa ne futem, nu sa ne imprietenim, desi ai ce vorbi cu Mary. Prin urmare Mary nu tine loc de amanta, nu e genul cu sentimente si mangaieri, ci este pentru chestii hardcore si futut cinstit. Isi merita renumele de Nimfomana Locatie: decenta - 7 Atentie pentru cei mai slabi de inger: Mary va poate inhiba prin dorul ei de pula si prin modul in care suge toata seva din tine. Pentru cei deschisi la minte si increzatori, pentru cei care pot prelua controlul, pentru cei perversi este neaparat de vizitat macar o data sau de doua ori, sau de cate ori doreste fiecare. Dar o data pe buna ca este musai! 9
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 15, 2015 Buna dimineata.Mary,mai folosesti vre-unul din id-urile mai sus mentionate?Telefonic nu am reusit sa ma sincronizez cu programul tau.Vad ca nici pe messenger nu reusesc.Pupici si sper sa ne vedem cat mai curand.
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 am o programare astazi te-am sunat mai devreme dar ai telefonul inchis ,nu inteleg de ce faci programari daca nu le respecti poti anunta ca nu esti disponibila luni de ex 2
lary28 Reputație: 365 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Buna!Ti am lasat sms inainte cu 2 ore.Apoi motivul e ca am uitat ca azi trebuia sa mi iau pasaportul...da ..plec ..cred ..in vara!Inca ceva 3 zlle voi petrece timpul cu cineva care pleaca din tara,cred ca datoria mea de sotie! Ramane sa vad daca plec in vara,nu stiu ce vreau acum.Mai e inca timp pana atunci ,zic eu.Imi cer scuze ,am uitat de pasaport.Nu ma condamnati ca 3 zile n am sa fiu deoarece n ar fi corect,si voi v ati dori sa stati(petreceti) timpul ramas scurt cu persoana iubita! 2
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Si cand esti disponibila??
volk2011 Reputație: 40 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Eu , cel putin nu am primit sms de anulare , pentru programarea din aceasta dupa -a amiaza.Multumesc oricum.
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Eu am primit sms inainte cu o ora ,gen eram pe drum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum