zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 da, desigur. creste bursa = se bucura toata lumea. parca am mai auzit povestea asta. oricum, ce zici tu e SF. nu imbrancesti economia cu salariu minim de 500-700 acoperit prin QE. nu ala e rolul QE 1
trifazic Reputație: 704 Postat August 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 18, 2014 Azareth ce parere are? 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Azareth ce parere are?E de acord cu Ancuta 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat August 18, 2014 N-are.Iar ce a scris el acolo e material de mistocareala pentru 2 zile, dar ii las pe altii, mie nu mi se mai pare amuzant...ai legaturi cu domeniul financiar, nu ? oare de ce am impresia ca o politica tip QE te-ar avantaja direct ?
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Ba am legaturi! Si nu e deloc material de mistocareala decat poate la noi la romani, care luam totul la misto (si la nivel politic ne batem joc de cetatenii tarii) in timp ce altii le iau in serios si fac politicile la nivel global. Unii au luat si cate un Nobel cu idei de genul asta, vezi Roubini... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 http://www.econstor.eu/bitstream/10419/80571/1/745459722.pdfDespre problema salariului minim la nivel european si ideea unui salariu minim unic
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 O tara in care zeci de mii de femei traiesc din prostitutie are o grava problema care necesita aruncarea la cos a vechilor mentalitati si dogme economice si inventarea unor solutii noi si radicale dar unii prefera sa nu auda de asa ceva.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Cofetare,ce-ai ma,vorbesti singur? 1
marian175 Reputație: 912 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 :laugh2 xo xo , p' asta nu'l opresti ?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 :laugh2 xo xo , p' asta nu'l opresti ?L-am oprit io la 3 fara sa-mi dau seama Scuze,Xoxo 1
v-ships Reputație: 24 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 18, 2014 Decat sa ne faci idioti pe mine si pe altii, mai bine militeaza pentru un salariu minim pe economie la nivelul Uniunii Europene, undeva la 500-700€ e luna, ideea a fost deja discutata de economisti si europarlamentari. Asta ar rezolva fenomenul curvasarelii in Romania. Impreuna bineinteles cu niste ajutoare de somaj consistente. De unde bani? Din "quantitative easing", cine nu stie ce inseamna cautati pe google!Idiot nu te poate face nimeni, este o chestie genetica, posibil ereditara. Nu cred ca ar rezolva-o, pt ca mai e si MTO-ul... Nu incepe si tu cu magarii a la Basescu! Din cauza ideilor tampite ale Merkelinei preluate cu mare sarg de Boc si Base acum Europa e pe marginea prapastiei: stagnare-deflatie-somaj, trio-ul de cosmar al economistilor, in timp ce americanii si englezii zburda pentru ca au facut quantitative easing... Adica au tiparit bani fara jena, ceea ce noi puteam sa facem avand moneda proprie dar n-au vrut marii oameni de dreapta... Roadele le culegem acum. Du-le doua colive din partea mea lu' Nascase si lu' Felix. Pan' la anu sa fii pregatit sa-i duci eclere/sarlote si lu Ponta si lu Sova. ai legaturi cu domeniul financiar, nu ? oare de ce am impresia ca o politica tip QE te-ar avantaja direct ? N-are nicio legatura, a uitat sa-si ia pastilele. N-are.Iar ce a scris el acolo e material de mistocareala pentru 2 zile, dar ii las pe altii, mie nu mi se mai pare amuzant... La multilateral dezvoltat nea Nicu Ceasca, de la luat gaia... sparge faiantza, indoaie cuie, puli in chur si luat la muie...ca si Azareth, debilul de Two Face/Angel se pricepe la toate. Ce-i poti cere, este un doctor-patiser, care castiga o caruta de bani virtuali, pierzandu-si ziua p-acilea si pe forumurile financiare, insurat cu copii, traindu-si pre/andropauza cu o excorta . Criss este autodidact, a devenit economist citind ZF, poate or sa-l ia aia la Fundul Monetar. Ba am legaturi! Si nu e deloc material de mistocareala decat poate la noi la romani, care luam totul la misto (si la nivel politic ne batem joc de cetatenii tarii) in timp ce altii le iau in serios si fac politicile la nivel global. Unii au luat si cate un Nobel cu idei de genul asta, vezi Roubini... Ai o pula, iar ai uitat sa-ti iei pastilele. @ General Bai baietzi, va rog io mai terminati cu chesiile astea de politici macro, obiective pe/cu termene la pastele cailor si alte scenarii SF.Pana nu ne schimbam Mentaliatea de gainari, veche de mii de ani, atingand apogeul in cei 40 de ani de ciuma rosie, putem sa aplicam si mama politicilor financiare.Nu suntem UK ori SUA ca sa putem arunca cati bani vrea pula noastra pe piata, nefiind suficienti cacatul va exploda si mai rau. Voi chiar credeti ca talharii astia idiotizi si pamblicari, cei care au prostit populimea cu televizoru, cei care ne-au condus in ultimii 24 de ani, culminand in prezent cu verii Prim Muistului Magna CUM Fraude, cretinii patologici actulali, sunt in stare sa ne aduca pe linia de plutire ca tara ??? 3/4 dintre cei ramasi in tara sunt pur si simplu cretini ori inutili(includ aici si **spam editat**ii si pensionarii). Sa va intreb ceva, cine credeti voi ca va fi in stare sa dezvolte, aplice si sa urmareasca implementarea si respectarea lor? Despre ce rahat vorbim ? Cam care ar fi diferenta ca prostitutia va fi impozitata ori ca acum poate fi penalizata, fapt care nu se intampla, si ce diferenta este/va fi, ca un bordel/cuib ar plati in viitor 20-30% impozit lunar/anual ori ca ar fi amendat acum lunar/anual cu o valoare aproximativa ??? Saloanele de masaj sunt legale(nu intru in detalii ce se presteaza acolo) si fac cel putin 80% evaziune, atunci sa-i intreb pe idiotii care cred ca legalizarea prostitutiei va salva PIB-ul mioritzei, de credeti voi ca un patron de bordel real si legal, nu va aplica aceleasi principii de conduita morala ca si un actual patron de salon(bordel undercover) de masaj ??? Din ciclul prostul satului..cel care ne va deveni presedinte, traiasca MTO-ul : 1 3
v-ships Reputație: 24 Postat August 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 19, 2014 Viitorul suna bine, pacat nu va mai trai nimeni atat de mult, ca sa-i raspunda la usa.
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2014 Navroame, cu riscul de a te dezamagi, Chris chiar are solide informatii in domeniul pietelor de capital, bursier, financiar in general, Am avut ocazia sa discut cu el si mi-am dat seama ca omul cam stie cu ce se mananca. Singura fractura in logica lui ( si nu numai a lui) este ca bunastarea unei natii nu se realizeaza doar prin instrumente financiare, oricat de bine chibzuite ar fi ele, ci prin performantele economiei. Care economie in Romanica? Industria e aproape inexistenta, putinele entitati cu adevarat performante fiind total insuficiente. Agricultura, care ar putea hrani de vreo 4-5 ori populimea Romaniei ( nu de 8 ori cum zic unii ), produce cam jumatate din productia la hectar pt. fiecare cultura, fata de tarile europene avansate, in conditii naturale net favorabile. Turismul ... esti din Constanta mon cher, nu trebuie sa dezvolt. Doar comertul merge si ala, cu hibele lui. In aceste conditii, nu poti dubla salariul minim obligatoriu pe economie ( cu maririle aferente pentru restul, inclusiv al pensiilor) doar prin instrumente financiare. E drept ca avem o inflatie foarte mica, s-ar putea da drumul un pic la tiparnita de bani, dar efectul de spirala poate fi greu de stapanit intr-o tara cu economie neperformanta. Totul trebuie facut treptat si chibzuit, altfel scapam de dracu' si dam de ta'su. Problema e ca am fost condusi de o clasa politica mizera, care nu a stiut sau nu a vrut sa faca ce trebuia. Si nici noi, puletii de rand, nu debordam de harnicie si rigoare. Asa cum am mai spus, prostitutia nu este strict legata de saracie, nu obligatoriu. Oare in tarile bogate nu exista? Si inca cum ... Navroame, poate ai colegi mai in varsta care au vazut Occidentul pana in '89, cand nu era invazia din tarile foste comuniste. Cam care era situatia cu prostitutia? E adevarat ca fetele din est au cam mancat painea celor bastinase, mai ales in ceea-ce priveste curvasareala la vedere (stradala de exemplu) dar cealalta, mai " de neam", e un pic altfel, nu dezvolt. Sa nu mai zic de SUA, acolo nu putem vorbi de o invazie est-europeana. In unele tari, a fost legalizata, astfel fiind tinuta sub control, eliminand in buna masura proxenetismul, traficul de personae, facilitand un plus de igiena, tinand cat de cat sub control si traficul de droguri ( de multe ori sunt associate) si bagand si niste bani la buget ( nu sari iar de chur in sus).Rezumand: in Romanica prostitutia este destul de dezvoltata, dar cred eu, nu catastrofal. Cateva zeci de mii de fete ( habar nu am cate sunt 20.000 ?) la o populime de vreo 16-17 milioane (romani care au ramas - "cretini si inutili" - cinism dus la maxim din partea ta + expati), nu cred ca este o proportie ingrijoratoare, cred ca e cam ca "dincolo". Acest fenomen a fost este si va fi cat timp este cerere. Si cerere a fost, este si va fi . Aici si oriunde in lume. P.S. Sper sa nu incepi iar cu jigniri si insulte, ca iar te trimit pe diferite mari 3 9
v-ships Reputație: 24 Postat August 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 19, 2014 Priveste filmuletul de mai sus, si vei intelege ceea ce vreau sa zic. Nu poti dezvolta real, solid, pe termen lung si baza economia unei tari NUMAI pe servicii-comert cum se intampla acum, ori prin legalizarea drogurilor si a prostitutiei. Este nevoie de infrastructura si industrie, in cazul unei tari ca a noastre, cu o populatie relativ numeroasa. Eu zic ca ar cam trebui uitata ideea de turism mioritic, poate doar cel sexual si cel rural(epoca de piatra)...pentru ca nu avem plaja si munte, care sa se compare cu ce se poate gasi in Europa, la aceleasi preturi dar servicii si calitate, mult mai ridicate. Ca avem si munte si plaja, corect dar doar atat, chiar m-am saturat de lozinca asta, nimic spectacular, care sa atraga turistii straini, poate doar Delta sa mai salveze ceva. Nu-s expat, ca lucrez afara ok, dar petrec anual 3-4 luni acasa, anul asta complet...asa ca nu sunt rupt complet de realitatea mioritica.Nu ma da harnicia afara din casa, dar sa stii ca lucrand intr-un mediu normal, pe un salariu decent, ai mari sanse sa te schimbi, privind altfel responsabilitatea, interesul si productivitatea la locul de munca. Referitor la agricultura, a cui este vina ca milioane de tarani si-au vandut pamanturile pentru o damigeana de tuica, iar acum copiii lor, multi dintre ei au fugit la oras, fetele la produs si baietii la gainarii ??? Sa te intreb ceva nea Picoane: unde crezi matale ca se vor indrepta tinerele femei, cele vreo 200 de mii de fete intre 18-22, cele din ultimii 3-4 ani, cele fara BAC, ori fara alta calificare suficienta, care sa le asigure macar minimul necesar. Cat crezi ca vor rezista cu cele 8 milioane lunar castigate in servicii, si asta pentru 10-12 ore de munca pe zi?.. ca daca ar fi avut 15-20 de mil salariu la 8 ore de munca, sunt sigur ca foarte multe dintre ele ar fi contrazis teoria dementa a celor doi ''inteligenti'' cu facultati multiple, lipsa, la nivelul capului. Ce este trist, este trist faptul ca acum 20-25 de ani exista o clasa de mijloc destul de numeroasa si influenta in societate, acum sunt toti resemnati la pensie, si ce vine din urma te intreb, ca sa inlocuiasca acea clasa de mijloc, ca din ceea ce vad in prezent doar fetele vesele care isi inchiriaza doar 'corpul'( pai cam au dreptate fetele, ca altfel si-ar fi inchiriat si mintea pe bani multi, asta in cazul ca ar fi avut-o), cei care le ''impresariaza'', marinari ghiolbani dar cu bani, cat si alti 'afaceristi'/hoti analfabeti cu 3 clase imbogatiti din furatul banilor/bunurilor publice, astea sunt modelele in societatea prezenta. Moral, nu poti indobitoci o natie, ba poti de fapt, ca deja se intampla lucrul acesta...prezentand obsesiv doar aceste modele, cum ca barbatzii toti trebuie sa fie ''afaceristi/folbalisti'' iar fetele netrebuind sa faca nimic, ci doar sa prinda in plasa/pizda pe unul dintre idiotzi, scotandu-se apoi pe viatza. Cea mai importanta componenta in dezvoltarea unei natii, este EDUCATIA, si nu poti educa o natie DOAR cu avocati, juristi, economisti, IT-isti, marinari(ofiteri/ingineri) mai nou, scosi pe banda rulanta... pacat ca nu intereseaza pe prea multa lume lucrul acesta, neinteresand, se ajunge in situatia prezenta, din care eu nu prea vad o iesire in prezentul secol. N-am chef de scandal...o seara/dimineata buna.
tendoi Reputație: -550 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 19, 2014 Ati mancat ceva azi ?
Azareth Reputație: 450 Postat August 19, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 19, 2014 Toata lumea doreste sa schimbe ceva, dar uita ca schimbarea pleaca de la propria-ti persoana. Cam toti cei de mai sus au dretptate intr-un anume fel, insa trebuie sa ne schimbam noi, doar schimbandu-se fiecare individ, se va schimba si lumea din jur. Nu sunt de acord cu tiparirea masiva de bani si sub nicio forma cu ajutoarele sociale mari, vom vedea in timp daca solutia adoptata de UK si USA va fi cea optima sau nu. Probabil ca eu sunt mai de moda veche insa a tipari bani mai mult decat poti acoperi in produse si servicii generate de o anumita economie, este calea sigura spre pierzanie
Laudanum Reputație: 555 Postat August 19, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 19, 2014 Toata lumea doreste sa schimbe ceva, dar uita ca schimbarea pleaca de la propria-ti persoana. Cam toti cei de mai sus au dretptate intr-un anume fel, insa trebuie sa ne schimbam noi, doar schimbandu-se fiecare individ, se va schimba si lumea din jur. Nu sunt de acord cu tiparirea masiva de bani si sub nicio forma cu ajutoarele sociale mari, vom vedea in timp daca solutia adoptata de UK si USA va fi cea optima sau nu. Probabil ca eu sunt mai de moda veche insa a tipari bani mai mult decat poti acoperi in produse si servicii generate de o anumita economie, este calea sigura spre pierzaniePai tu esti patron, e de inteles...Ai avut vreun audit pana acum? ISO, vreau sa spun.
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2014 Navroame, in ultima ta postare, de fapt, confirmi in mare masura cele zise de mine, semn ca probabil avem amandoi dreptate. La cele postate de tine am unele mici amendamente: - nu avem plaje comparabile cu Grecia de exemplu, sau Croatia, dar in orice caz ceea-ce avem este peste balta aia de Balaton pe care ungurii au transformat-o intr-un paradis. Carpatii nu sunt Alpii dar sunt, cu posibilitati de sporturi de iarna pe care alte tari nu le au. Avem ardealul cu o gramada de locuri superbe si vestigii istorice. Avem o gramada de locuri cu statiuni balneo, in paragina azi. Avem multe pentru a dezvolta turismul, dar fie nu s-a investit, fie nu avem spirit comercial. Compara preturile de la noi cu cele din alte tari.- procentul celor ce si-au vandut cele 1,2,3 hectare de pamant nu e mare, in general cei invarsta si cei cei de la oras au facut asa si, nu chiar toti pe o damigeana de tuica. Stii ca agricultura cea mai performanta, singura de altfel de la noi, se face taman de catre cei ce au cumparat arendat masiv? Adica de ce au mari exploatatii agricole?- in Occident, cine are BAC-ul e totusi cineva. Acum, la noi, BAC-ul incepe sa semene ca procent de obtinere cu ceea-ce este "afara". Si daca esti bacalaureat la noi, ce cacat ai facut? Sunt multi ce au absolvit facultati bune, de stat si nu au de lucru, baieti si fete. Vezi ca sunt postari pe acest topic al unor fete pe care chiar le cunosc, care castigau mai mult de 1.500-2.000 lei/luna si care ... Una dintre ele zicea ca ii e dor de jobul ei, alta ca acum castiga cam cat castiga inainte, dar lucreaza cand vrea, cum vrea si cat vrea, are libertate. Aici, nu doar lipsa de perspective si saracia le-a adus pe acest drum. Pe altele, e drept, da.- nu am zis niciodata ca poti dezvolta o tara prin prostitutie si droguri, vad ca iar incepi cu treaba asta.- acum 25 de ani de ani nu exista o clasa de mijloc. Eram cam toti o "clasa de mijloc".- modelele sunt date de media nostra de rahat, unde toate nulitatile au devenit vedete. Si mai sunt multe, multe de spus. Oly, am mancat la Suleyman bre! Aza, ai dreptate cu schimbarea noastra, dar vorbesti cam din carti. Sau esti prea idealist. Cu chestia referitoare la tiparnita de bani, cam asta am zis si eu. 3 9
Laudanum Reputație: 555 Postat August 19, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 19, 2014 As fi vrut parerea inginerului aici... LE: poate macar advanced ne poate spune ce crede? @picon: unde plm ai umblat cand aveam nevoie de tine? era alex pe val...ma rog nu chiar val, mai degraba baltoaca
zwat Reputație: 279 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Sa te intreb ceva nea Picoane: unde crezi matale ca se vor indrepta tinerele femei, cele vreo 200 de mii de fete intre 18-22, cele din ultimii 3-4 ani, cele fara BAC, ori fara alta calificare suficienta, care sa le asigure macar minimul necesar. Cat crezi ca vor rezista cu cele 8 milioane lunar castigate in servicii, si asta pentru 10-12 ore de munca pe zi?.. ca daca ar fi avut 15-20 de mil salariu la 8 ore de munca, sunt sigur ca foarte multe dintre ele ar fi contrazis teoria dementa a celor doi ''inteligenti'' cu facultati multiple, lipsa, la nivelul capului. Ce este trist, este trist faptul ca acum 20-25 de ani exista o clasa de mijloc destul de numeroasa si influenta in societate, acum sunt toti resemnati la pensie, si ce vine din urma te intreb, ca sa inlocuiasca acea clasa de mijloc, ca din ceea ce vad in prezent doar fetele vesele care isi inchiriaza doar 'corpul'( pai cam au dreptate fetele, ca altfel si-ar fi inchiriat si mintea pe bani multi, asta in cazul ca ar fi avut-o), cei care le ''impresariaza'', marinari ghiolbani dar cu bani, cat si alti 'afaceristi'/hoti analfabeti cu 3 clase imbogatiti din furatul banilor/bunurilor publice, astea sunt modelele in societatea prezenta. Moral, nu poti indobitoci o natie, ba poti de fapt, ca deja se intampla lucrul acesta...prezentand obsesiv doar aceste modele, cum ca barbatzii toti trebuie sa fie ''afaceristi/folbalisti'' iar fetele netrebuind sa faca nimic, ci doar sa prinda in plasa/pizda pe unul dintre idiotzi, scotandu-se apoi pe viatza. Cea mai importanta componenta in dezvoltarea unei natii, este EDUCATIA, si nu poti educa o natie DOAR cu avocati, juristi, economisti, IT-isti, marinari(ofiteri/ingineri) mai nou, scosi pe banda rulanta... pacat ca nu intereseaza pe prea multa lume lucrul acesta, neinteresand, se ajunge in situatia prezenta, din care eu nu prea vad o iesire in prezentul secol. N-am chef de scandal...o seara/dimineata buna. eu nu vad care e problema cu cei fara bac. tara are nevoie si de salahori, vanzatoare si de ce nu, curve. iar acestea din urma nu vor dispare niciodata, practica cea mai veche meserie din lume si vor continua sa o faca atata timp cat exista o discrepanta majora intre strategiile sexuale ale barbatilor si femeilor. asa-zisa clasa de mijloc din comunism erau intelectuali si aveau fix zero influenta, fie ea educationala, financiara, sociala sau politica. analfabetii batrani sunt facuti pe vremea lui ceasca 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2014 Postat August 19, 2014 Cel mai deranjat mi se pare faptul ca foarte multi fac o facultate in ziua de azi, isi iau si ei diploma fara sa invete nimic si dupa se plang ca nu-si gasesc de munca. Inca se merge pe mentalitatea "ca trebuie sa ai o hartie la mana" si putini constientizeaza ca o hartie nu te ajuta cu nimic daca esti prost. Si prea putini se orienteaza catre scolile profesionale, unde inveti o meserie si chiar poti sa-ti gasesti un loc de munca, mai bine sau mai prost platit, depinde de caz.
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 ma pis pe vships ca el a scris cel mai mult si ma oftic ca nu pot sa citesc, omu meu care-mi citeste e plecat ma duc sa-mi fac o omleta din 4 oo cu branza de capra, rosii si castraveti 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2014 Postat August 19, 2014 Pai bine ma xoxo, nu ai angajat si rezerva? Ma dezamagesti ...
sorina4u Reputație: 79 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 adevarul e, ca si ierisi azi am dorit sa ma joc putin cu pruncii astia, nu mai am un scop din a face multe postari Prunci, prunci dar tu stii ce brebenei mari au?!?! O tara in care zeci de mii de femei traiesc din prostitutie are o grava problema care necesita aruncarea la cos a vechilor mentalitati si dogme economice si inventarea unor solutii noi si radicale dar unii prefera sa nu auda de asa ceva. Totul pleaca de la educatie, de acolo se incepe!!! Cel mai deranjat mi se pare faptul ca foarte multi fac o facultate in ziua de azi, isi iau si ei diploma fara sa invete nimic si dupa se plang ca nu-si gasesc de munca. Inca se merge pe mentalitatea "ca trebuie sa ai o hartie la mana" si putini constientizeaza ca o hartie nu te ajuta cu nimic daca esti prost. Si prea putini se orienteaza catre scolile profesionale, unde inveti o meserie si chiar poti sa-ti gasesti un loc de munca, mai bine sau mai prost platit, depinde de caz. Normal...toti vor sa fie sefi de directori ca au terminat o facultate
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 19, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 19, 2014 Bă, la fotbal, curve si politică toti suntem buni.Chrisule, daca esti bun la bursa, ai castigat macar un milion? Sau esti bun doar la teorie? Ca practica ii cam omoara pe toti, cam 90% dintre specialistii din țara asta. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum