g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Am ales sa scriu aici datorita titlului, prostituata care m-a tradat, prin extensie poate fi numita si ea o "curva neimtita". Apropo, cine este aceasta fata "sexything" (lucru sexy). Stie cineva cum pot face rost de numarul ei de telefon, as vrea sa aud si alta fata ce este oarecum intr-o situatie similara cu cea a fostei mele iubite. Pentru numarul de telefon al fetei trebuie sa bagi 8 euro pentru doua luni stapanului de site.
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Nu va inteleg, tu de ce ma injuri, sunt un om ranit si trist, nu am nevoie de alte sudalme. Eu v-am intrebat ce se intampla joi seara, deoarece am aflat ca atunci se intalnesc clientii cu prostituatele. Pot participa si eu la aceste intalniri?
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Pentru numarul de telefon al fetei trebuie sa bagi 8 euro pentru doua luni stapanului de site. trist, foarte trist, totul se rezuma la bani, nimic nou sub soare.
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Fata acea nu cumva are o sora ? )))) Are o sora, de unde stii, imi dai si mie numarul tau? Este doar o presupunere sau esti unul din oamenii de afaceri care participa la aceste misterioase intalniri...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Si mai zicea cineva , ca merge prost netul pe avion 1
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 @vere: varuleee, daca incerci sa pari prost...ca sa vezi...ti-a iesit.Daca incerci sa pari frustrat...ca sa vezi...ti-a iesit.Daca vrei sa pari ranit...ca sa vezi...ti-a intrat. 2
Angel Reputație: 244 Postat Mai 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 4, 2014 Are o sora, de unde stii, imi dai si mie numarul tau? Este doar o presupunere sau esti unul din oamenii de afaceri care participa la aceste misterioase intalniri...Ok..fata o suge oamenilor de afaceri de joi.. Tu ce mai vrei atunci? Uhm? Cu ce te mai poate ajuta cineva? Iti dau eu un sfat...lasa fata sa faca ce Stie ea mai bine si tu cauta-ti alta a carei ocupatie NU ESTE suptul pulii contra cost! Logic sau nu?
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 @vere: varuleee, daca incerci sa pari prost...ca sa vezi...ti-a iesit.Daca incerci sa pari frustrat...ca sa vezi...ti-a iesit.Daca vrei sa pari ranit...ca sa vezi...ti-a intrat. Nu vreau sa par nici prost, nici frustrat si nici idiot. Am crezut ca voi obtine ajutorul dorit, nu doar mistouri. Cu timpul probabil ca o sa ma obisnuiesc cu felul vostru golanesc de a fi. Pana una alta cine ma poate ajuta cu mai multe informatii despre aceasta sexy, subiect al topicului de fata? De ce este numita o "curva nesimtita", cu ce a gresit fata? Din ce am citit eu, ea si-a spus parerea despre acest forum pe un altul, ce este in neregula aici? Nici nu cred ca ati vrea sa stiti ce a facut iubita mea la aceste intalniri la care a participat...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 VeRe...e din 4.Hmm, De Ce! 3
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 4, 2014 Nu vreau sa par nici prost, nici frustrat si nici idiot. Nu vrei sa pari dar insisti sa ne demonstrezi ca esti !
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Ok..fata o suge oamenilor de afaceri de joi.. Tu ce mai vrei atunci? Uhm? Cu ce te mai poate ajuta cineva? Iti dau eu un sfat...lasa fata sa faca ce Stie ea mai bine si tu cauta-ti alta a carei ocupatie NU ESTE suptul pulii contra cost! Logic sau nu? Nu ai inteles, eu nu am nimic cu ea, stiam ce face, eu am ajutat-o mereu, nu i-am interzis sa se prostitueze, insa ea m-a tradat.Mai multe detalii va voi oferi atunci cand voi fi cat de cat lamurit ce se intampla la intalnirile dintre clienti si prostituate.
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Merci Euflo!Sa-l trec la loc de cinste langa dobitocul celalalt. 1
Angel Reputație: 244 Postat Mai 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 4, 2014 Nici nu cred ca ati vrea sa stiti ce a facut iubita mea la aceste intalniri la care a participat...Pe 10 lei ca o sa ne spui.. A..luat-o in gura? P.S tradat de o curva??? Blasfemie!!! Nu I-ai imprumutat bani nu?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Nu ma pot abtine, "fratilor", incercam sa lasam topicul asta sa coboare in nestire? Daca e vorba de pesti sau specimene, fac urat, dar acum, serios, va rog sa va abtineti...Si ca sa nu spuneti ca cunt ipocrita, Sorina = Randunica, deci?Pls! Vere, du-te in pula mea de la stap-on cu vrajeli de kk! Cauta alt topic de idioti! 1
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Nu vrei sa pari dar insisti sa ne demonstrezi ca esti ! Nu ai inteles mesajul meu. De unde stiai ca are o sora? Esti unul din domii ce participa la aceste "ritualuri"?
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 4, 2014 Amada, seara deabia a inceput, eu zic sa iti faci provizii PS- parca aveai treaba )))) 1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 eu am futut-o acum joi pe prietena ta care te-a tradat, a zis fute-ma ca aluia nici macar nu i se scoala am futut-o de fata cu toti oamenii de afaceri care participa la intalnirile de genul 1
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Nu I-ai imprumutat bani nu? Ba da, mi-a cerut de foarte multe ori bani, spunandu-mi ca este pentru o investitie pe care o face impreuna cu partenerii ei de afaceri. Am intrat la banuieli deorece se intaneau mereu joi seara si statea pana tarziu. Vere, du-te in pula mea de la stap-on cu vrajeli de kk! Cauta alt topic de idioti! Tu probabil esti beata sau doar proasta. Oricare varianta ai alege e nasol.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 Mai multe detalii va voi oferi atunci cand voi fi cat de cat lamurit ce se intampla la intalnirile dintre clienti si prostituate.Nu am fost acolo....,dar ce sa se intample? Joaca sticluta! Adica beau suc, tarie (shhh, sa nu-i spuneti lui Amada ) si dau cu sticla care cum sa se pupe!
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 investea in mine baga-mi=-as pula in cresterea ei!
Angel Reputație: 244 Postat Mai 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 4, 2014 si dau cu sticla care cum sa se pupe!.....pe genitale!!!!
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 eu am futut-o acum joi pe prietena ta care te-a tradat, a zis fute-ma ca aluia nici macar nu i se scoala am futut-o de fata cu toti oamenii de afaceri care participa la intalnirile de genul Merci, vezi ca se poate sa vorbesti cat de cat civilizat. Deci asa, nesimtita, m-a si facut de ras, o sa vada ea pentru toate cate mi-a facut, e cineva acolo sus care are grija ca fiecare sa primeasca ce merita.
deeana Reputație: -404 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 speram sa mai fi observat cineva... acronimul lui Whiskey Dick Mountain = WDM = Wavelenth-division multiplexing so... hello there! 1 5
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 investea in mine baga-mi=-as pula in cresterea ei!Tu esti foarte prost crescut, ai peste 18 ani?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 ok, se pare ca a venit pregatit...Distractie placuta, nu spun nici de data asta "I told you so...!"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum