Azareth Reputație: 450 Postat Mai 4, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 4, 2014 Va parasi site-ul si va deveni si mai restrictiva cu cei care vor dori sa o viziteze, solutia este unica si inevitabila, si atata timp cat se incurajeaza scandalul gratuit si nefondat, iar unii isi simt hormonii frustrati aplicarea ei nu va intarzaia sa apara. Multumim pe aceasta cale tuturor factorilor implicati si cred cu tarie ca desi ei asa si-au imaginat, nu si-au atins scopul )) 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 4, 2014 Pisicuts, acorda-mi odata banarea pe care ti-o solicit de luni intregi. Nu ma mai regasesc catusi de putin pe forumul tau, iar o retragere nu imi aduce ce imi doresc. Fa un ultim efort si baneaza-ma. 3
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 4, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 4, 2014 Pentru cei de pe margine e usor sa comentam intr-o astfel de situatie; pentru cine e tinta atacurilor (Anca in cazul de fata), e mai greu sa digeri insultele care ti se-aduc. Cu toate astea, personal ma indoiesc ca e o conspiratie impotriva lui Sexything. Avand in vedere "istoricul" activitatii lui picpoc pe forum, inclin sa cred mai degraba ca-i doar trolleala. Anca a avut ghinionul ca postul sau de dincolo i-a cazut lui picpoc sub ochi si acesta s-a gandit ca-i rost de scandal. Dupa ce se vor plictisi toti si o sa inceapa sa lancezeasca si acest thread, o sa se gaseasca alt subiect. Evident ca asta-i doar opinia mea, poate ca ma insel, orice e posibil. 1
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 4, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 4, 2014 Este o opinie buna, insa situatia asta e de ceva vreme, nu-mi imaginez cum ii cade fetei ... zau asa, dar voua ce va pasa )
bos de bos Reputație: 274 Postat Mai 4, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Mai 4, 2014 Sexy, desi stiu ca nu-ti sta in caracter, nu i-ai adresat formula magica motanului ca sa te baneze.Eu is aproape campion la numarul de banari, nu le mai tin sirul. Stii doar ca motanul este de neclintit cand il rogi frumos, el nu stie cum sa zgarie la cuvinte frumoase.Sau fa un spam pe PM ceva, sunt ogroaza de modalitati prin care motanul sa isi foloseasca bagheta pe cuvantul Banned. A banat el si moderatori, si useriii mega activi, dar toti au trebuit sa foloseasca cuvintele magice, desigur ca au mai fost si cativa care i-au picat cu tronc de la banalitati: ex nelu, max etc. Dar sunt membrii care ii sunt lui drag si au putut sa le fie satisfacuta cererea doar prin acele cuvinte magice, sau orice alte modalitati care presupun banarea.Cu frumosul nu am vazut pe nimeni, sau poate sunt eu mai uituc. Stima si succes anca! 3
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Nu am timp sa scriu acum, asa ca ma rezum doar la cateva cuvinte...Sexy... te superi degeaba."Viata" ta pe net chiar nu poate avea loc fara ca cineva mereu sa te protejeze si sa-ti ia apararea?Se pare ca multi au facut-o, dar nu si Afriq de data asta...Din cate am vazut, stii sa vorbesti si cum sa menajezi unele situatii...Asta daca o faceai singura si sper ca asa a fost.Si daca da, ce te impiedica sa o faci in continuare? Daca mai aveti macar un pic de respect, va rog sa nu mai denigrati o fata, care a fost mult timp in topul acestui site...
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Pisicuts, acorda-mi odata banarea pe care ti-o solicit de luni intregi. Nu ma mai regasesc catusi de putin pe forumul tau, iar o retragere nu imi aduce ce imi doresc. Fa un ultim efort si baneaza-ma.Ce scoala ai in TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te prinde omul cu salamul in gura si tot nu RECUNOSTIDupa cele spuse de tine mai sus, pe un alt forum,............. crezi ca pisicutz te mai are la inima????? 2
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Nu am timp sa scriu acum, asa ca ma rezum doar la cateva cuvinte...Sexy... te superi degeaba."Viata" ta pe net chiar nu poate avea loc fara ca cineva mereu sa te protejeze si sa-ti ia apararea?Se pare ca multi au facut-o, dar nu si Afriq de data asta...Din cate am vazut, stii sa vorbesti si cum sa menajezi unele situatii...Asta daca o faceai singura si sper ca asa a fost.Si daca da, ce te impiedica sa o faci in continuare? Daca mai aveti macar un pic de respect, va rog sa nu mai denigrati o fata, care a fost mult timp in topul acestui site... Amada ,ea a fost in top .cat a fost Afriq si cativa din gasca........care ii luau apararea nemotivat. Nu vezi,acum se da lovita...........adica victima a sistemului. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Pentru cei de pe margine e usor sa comentam intr-o astfel de situatie; pentru cine e tinta atacurilor (Anca in cazul de fata), e mai greu sa digeri insultele care ti se-aduc. Cu toate astea, personal ma indoiesc ca e o conspiratie impotriva lui Sexything. Avand in vedere "istoricul" activitatii lui picpoc pe forum, inclin sa cred mai degraba ca-i doar trolleala. Anca a avut ghinionul ca postul sau de dincolo i-a cazut lui picpoc sub ochi si acesta s-a gandit ca-i rost de scandal. Dupa ce se vor plictisi toti si o sa inceapa sa lancezeasca si acest thread, o sa se gaseasca alt subiect. Evident ca asta-i doar opinia mea, poate ca ma insel, orice e posibil. Nu e trolleala, pur si simplu Picpoc a urmarit tot ceea ce putea sa il incrimineze pe Afriq si profitand de simpatia dintre Afriq si Anca, a ajuns la ceea ce ne-a postat de dincolo. Nu e conspiratie ci pur si simplu s-a folosit de Anca , doar ca sa dea mai bine in Afriq. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Sexy, desi stiu ca nu-ti sta in caracter, nu i-ai adresat formula magica motanului ca sa te baneze.Eu is aproape campion la numarul de banari, nu le mai tin sirul. Stii doar ca motanul este de neclintit cand il rogi frumos, el nu stie cum sa zgarie la cuvinte frumoase.Sau fa un spam pe PM ceva, sunt ogroaza de modalitati prin care motanul sa isi foloseasca bagheta pe cuvantul Banned. A banat el si moderatori, si useriii mega activi, dar toti au trebuit sa foloseasca cuvintele magice, desigur ca au mai fost si cativa care i-au picat cu tronc de la banalitati: ex nelu, max etc. Chiar crezi ca isi doreste banarea!!!!Sa fim seriosi....joaca teatru doar ,doar il imbuneaza pe pisicutz si mai uita de postarea EI. Sa-ti mai spun ca: toti userii de valoare sunt aiciDincolo nu este decat copy/paste. 2
Lipie Reputație: 36 Postat Mai 4, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 4, 2014 Dincolo nu este decat copy/paste.Asta ar insemna ca aceeasi useri de "valoare" sunt si dincolo... Cine eeee nr. 1? Cine e? Cine e? ps: pisicuts invarte una pt mine
Old George Reputație: 452 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Adevarul e adevar chiar si din gura lui picpoc.Lipie intr-adevar sunt si dincolo, unii scriu doar acolo, dar uita-te cati useri intra acolo.E ca si cum un editorial scris de CTP, apare pe gandul si pe gazeta de perete a unei facultati.Unde are relevanta mai mare? Totusi 120 de postari si doar 8 puncte(like-uri) inseamna ca ce spui tu e irelevant pentru cei ce citesc.Mai multe puncte are v-ships. 2
-Marius- Reputație: 1430 Postat Mai 4, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Mai 4, 2014 Super...i-ati dat lu' asta un jet in ochi ( ) de importanta - se mai bese sub apa trei luni
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Mai 4, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 4, 2014 2
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Vezi ca te bazezi pe niste clasici care nu prea au treaba cu fenomenul. V_Ships posteaza peste tot ca nu merge la fetele care presteaza sex pe bani ci numai la masaje. Deci nu o cunoaste si nu poate stii daca e impresariata sau nu aceasta fata.Nu merge V_Ships la fetite.dar stie sa citeasca pe aici, pe dincolo ...... ma intelegi ce vreau sa spun!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Nu merge V_Ships la fetite.dar stie sa citeasca pe aici, pe dincolo ...... ma intelegi ce vreau sa spun!!! Inteleg eu foarte bine, numai ca nefacand parte din fenomen este destul de greu sa-l intelegi. E cam ca la fotbal, daca nu ai jucat vreodata, degeaba injuri cand rateaza ala de la 2m cu poarta goala, ca nu stii adevarul. 5
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 4, 2014 Doar nu ai crezut ca ma retrag pentru ineptiile tale. Nu esti atat de bun sa provoci asta. Te las sa mai incerci, mr. Troll.Multumesc Amada 4
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Anca, daca-mi permiti. Ori te retragi, ori nu. Prin faptul ca te retragi si te reintorci nu faci decat sa legitimizezi postarile lui Picpoc. Eu te stiu bataioasa.... asa ca stai aici si combate orice idee spune el. 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 4, 2014 Nu am nici un motiv sa ma retarg. Ii dadusem o ora satisfactie trolului. Sa se bucure 1 ora de succes 4
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 4, 2014 Este pentru prima oara cand fac asta pe acest forum. La inceput era simpatic in prostia lui, mai aveam despre ca sa radem, dar vad ca intrece masura.Sper doar sa nu fie atat ce cretin incat sa nu inceteze cu tampeniile.Nu de alta dar imi aduc aminmte de un banc cu un sofer de taxi: La o intersectie semaforul rosu, soferul de taxi trece in cea mai mare viteza.Pasagerul ii intreaba: -Ma, ce ai , de ce ai trecut pe rosu ?-Pentru ca sunt jmecher si nebun.Urmatoara intersectie, taximetristul trece din nou pe rosu.Aceeasi intrebare din parta pasagerului.-Ma , de ce ai trecut si acum pe rosu?-Pentru ca sunt jmecher si nebun.La a treia intersectie, semaforul este verde.Taximetristul opreste, se uita in stanga, se uita in dreapta si apoi trece.Pasagerul nedumerit il intreaba:- Mai , esti culmea, acum aveai semaforul verde, puteai trece fara probleme si totusi ai oprit, de ce?Taximetristul sta putin pe ganduri si raspunde: - Era verde, l-am vazut, dar daca venea un jmeker sau un nebun pe rosu ? Asa ca , PicPicPoc, ai grija cand te opresti ca nu cumva sa gasesti altul mai jmecher si mai nebun decat tine. 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Nu am nici un motiv sa ma retarg. Ii dadusem o ora satisfactie trolului. Sa se bucure 1 ora de succes Anca, orice minut in care iti lasi un adversar sa creada ca a invins, nu face decat sa ii concentreze toate fortele spre tine.
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Ba baieti, Apropos de multe chestii, dar in mod special de ce a fost si ce-a ajuns acest forum, hai sa va reamintesc cum aratau niste note (in cazul de fata acordate protagonistei in discutie) in vremurile glorioase ale forumului: Note:Locatie: 5 - pensiunea usturoi,naspa rau.(camera,baia)Fata corp: 7 e prea inalta pentru gustul meu, are o fata mai lungitaOral: 7,5 s-a straduit si a facut tot cum am vrut dar totusi ceva lipseaNormal: 7 se oboseste deasupra,pe spate sta ca o papusa gonflabila.Anal: nu am incercat, mi-a murit soldatelul.Gfe: 7 ai ce vorbi cu ea, saruta, incearca sati faca pe placIgiena: 6 anus (cur) nespalat, mirosea gura Foarte tare, nu-i asa? Nici o legatura cu gaşca de lăbari entuziaşti care notează cu 10 pe linie orice maimuţă pe care (cică) au vizitat-o...Pentru conformitate, drepturile de autor pentru citatul de mai sus aparţin user-ului @apuci, care nu a fost suspectat niciodată că ar fi mâncător de cacat... 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 4, 2014 Impresionant, vasile. De ce nu iei recenziile de anul acesta? Sau de anul trecut? Ai luat prima recenzie, cu primul domn, stimsbilul apuci.
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 4, 2014 Bai lumee, chiar esti cu capul??? ...ce are sula cu prefectura?...ce fenomene paranormale si alte gauri negre/maro ar trebui sa inteleg/patrund??? Faptul ca am de unde si pot sa aleg, ce vreau, cand vreau, una/unele/multe femei mai de doamne-ajuta decat sa aleg dintre cele avand kilometrajul peste cap, ma face necunoscator al fenomenului gaurilor negre/maro??? Dupa ce veti incerca si voi cel putin 5 femei din cele 3 mari rase umane, pe mai toate continentele lumii, atunci sa va dati si voi cu parerea despre competentele mele privind femonenul paranormal de a te fute pe bani sub atenta supraveghere a unui garide. Faptul ca nu mai vreau de vreo 10 ani sa mai hranesc garizi, ma face neinitiat in fenomen sau cum ? Faptul ca 3/4 dintre violetii acestui forum au fost facuti la apelul de seara, dandu-si intre ei puncte de reputatie pe vechiul sistem, autopromovandu-se pe sistemul de gashca, nu dovedeste faptul ca ei chiar au fost la toate fetele respective ori ca toti atarnatorii care pupa fetele in fund si chiar facundu-le recenzii false in scopul de a beneficia si ei de o amarata de reducere ii face mai competenti decat mine??? Faptul ca 3/4 dintre futarezii de pe acest site habar n-au si nu simt cand o femeie are un orgasm real, ori ca nu-s in stare sa deosebeasca orgasmul vaginal de cel clitoridian ii face mai competenti decat mine? Nu comentez despre Ancuta aici, ce-am avut sa-i transmit, am facut-o pe topicul ei. 2 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 4, 2014 Multumesc v-ships.Nu sunt la curent cu gasca de care spuneti, nu am idee cine sunt aceia si sincer nici nu este problema mea. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum