Sari la conținut

Sorina just for you in Constanta, 0735014751

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ehe dragilor m-am vazut cu domnisoara ieri la amiaza pasional totul...eu infocat m-am infipt in silicoane si altceva parca nu imi mai trebuia!

Sorina ....mica de statura dupa ce a descaltat tocurile ...dar mare la fapte dupa ce ma terminat in 30 min cu doua numere.

Primul a fost un vis... ce mai cutremur devastator!!! Finalizare orala in 69 a fost cea mai mare infruptare din pasarica ei minunata! Al doilea la 5 min dupa primul..dupa cateva miscari orale Sorina a reusit sa ma ridice in picioare si sa o penetrez pe la spate ...desi gandurile mele erau de a combina cat mai multe pozitii cand am pus mana iar pe sanii am finalizat instant! Ups ! Sorina sper sa ma revansez in vara si sa dureze mai mult...mi-ai cam ramas in gand :)

Notele sunt si ele ca asa cere forumul

10 oral

9.5 normal...pt ca nu am reusit sa iau mai multe pozitii ...din cauza mea

10 locatia

11 GFE tine-o tot asa Sorina!

Te pupa Printul :))

Apropo dupa 18 mai revine in constanta prin iunie si o avem aici toata vara! Doritorulor de soare si bere le doresc ciocane negre si tari!

• Like 9
Postat

Nu mi-a facut nimic...ar fi vrut sa-mi faca, un numar asa repede si-mi da si el mai putin....Serios?!?!?! 

@Skypex nu am intels ce ai vrut sa spui, cine are voce de "parasut"?

Nu a inteles ca l-ai sunat pe tipu' ala!  :laugh2

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

ar fi vrut sa-mi faca, un numar asa repede si-mi da si el mai putin.

Pai in cazul asta... Vin si eu la tine termin in 2 minute si platesc 20 ron ! :D

• Oras:Bucuresti
Postat

ahahahahahahahahaha  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Doamneee, mooor de ras.... :laugh2

Postat

Am inteles dupa ce a explicat Coolandhotman....nu ma pot opri din ras  :laugh2

Ce ma suparasem, chiar imi ziceam de ce am incheiat o zi buna in felul acesta?!? Si ia uite ce m-am inveselit cu voi...sunt cam vesela de cand sunt pe la voi, imi cam place :D

Ma gandesc cat se poate de serios sa imi achizitionez un apartament aici, in Constanta...m-ati vrut?!?! Spalati-va pe "cap" :atm cu mine ca nu ma mai dau dusa  :laugh2 In loc sa ma gandesc sa ma duc acasa ca urla Bucurestiul dupa mine, eu ma gandesc cum sa-mi aduc motanul cu mine :D

• Like 5
  • Administrator
Reputație: 114381
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Numai "premiere" aici in Constanta:sex anal, threesome cu motanul...azi am facut si finalizare nazala...din greseala  :laugh2  urmeaza vara, vine Obi acasa, Doamneee, ce mai urmeaza sa fac aici?!?! Cat de "depravata" (ma) vreti sa ajung? :D

Voi vreti sa ma lase iubitul?  :boob

Postat

Am inteles dupa ce a explicat Coolandhotman....nu ma pot opri din ras  :laugh2

Ce ma suparasem, chiar imi ziceam de ce am incheiat o zi buna in felul acesta?!? Si ia uite ce m-am inveselit cu voi...sunt cam vesela de cand sunt pe la voi, imi cam place :D

Ma gandesc cat se poate de serios sa imi achizitionez un apartament aici, in Constanta...m-ati vrut?!?! Spalati-va pe "cap" :atm cu mine ca nu ma mai dau dusa  :laugh2 In loc sa ma gandesc sa ma duc acasa ca urla Bucurestiul dupa mine, eu ma gandesc cum sa-mi aduc motanul cu mine :D

Constanta... hmmm... nu te cred in stare! :laugh2

Postat

"Ochi albastri", ce zici mai bem impreuna o sticla de vin vineri seara?!?! Habar nu am cine esti pe forum :P dar stiu ca citesti p-aici...

Postat

"Ochi albastri", ce zici mai bem impreuna o sticla de vin vineri seara?!?! Habar nu am cine esti pe forum :P dar stiu ca citesti p-aici...

Iti multumesc ca mi-ai confirmat, te astept  :atm

Reputație: 3230
Postat

Ahaaa deci asa o ardeeeeem ? Pai data viitoare imi pun si eu lentile de contact pt tine imi fac ochii si negri si rosii ce culoare vrei tu ...numai sa ma inviti la un vin !

Postat

Buna ziua tuturor , in seara trecuta am cunoscut-o si eu pe Sorina . 

Am sunat in jurul orei 21 ,se cam gandeam daca sa ma primeasca spunandu-i ca am 20 ani , si pana la urma mi-a spus sa vin .

Ajuns in jurul orei 21:20 in apropierea Hotelului Zodiac , de acolo indrumandu-ma domnisoara pana la locatie , e foarte usor de gasit . 

Am ajuns in apartament , facem cunostina si parca eram cei mai buni prieteni dupa cum s-a desfasurat conversatia . Domnisoara m-a servit cu un pahar de cola , + am discutat in jur de 10-15 minute diferite teme si am fumat cate o tigare, apoi am intrebat-o inca 1 data despre tarife si servicii , pana la urma am luat 1 ora ( 150 ron ) 2 finalizari . 

Cer voie sa ma duc la dus , primesc un prosop mare, curat . Dupa ce fac dus , merg in camera , si acolo ma astepta domnisoara dezbracata , intr-o pozitie foarte excitanta pentru mine, am inceput cu sarutari din partea mea , FK la greu , m-am jucat cu sanii ei frumos , si apoi ma intoarce , pentru ca eram eu peste ea , imi da jos chilotii , si incepe un oral neprotejat foarte fain :) , cu incercari de deep , chiar daca nu i-au reusit mie mi-a placut oralul , apoi cer sa facem pozitia 69 , aici am avut parte de o priveliste foarte faina , am gustat din pasarica ei dulce , apoi mi se pune caciulita si trecem la normal , cu ea deasupra ( asta fiind pozitia mea preferata ) , finalizand dupa 2-3minute in aceasta pozitie . 

In pauza dintre numere am socializat ceva timp , ma simteam ca sunt cu o prietena foarte buna de-a mea , aveam amandoi o usurinta dea vorbi unul cu celalalt ,am fumat cate o tigare , m-a servit din nou un pahar de cola . 

Dupa 10 minute de vorbit ne-am hotarat sa mergem la treaba , si sa incepem numarul 2 , am inceput din nou cu FK la greu , pupaturi peste tot , m-am jucat cu sanii ei frumosi , incepe iar cu un oral neprotejat  , apoi trecem la normal , un misionar la inceput , geme frumos , mi-e mi-a placut , apoi din lateral  , caprita ( unde am pompat ceva , ne-am excitat amandoi , pana am obosit .. ) , si apoi am trecut la oral , pentru ca eram destul de obosit si nu mai puteam .. dar din pacate nici prin oral nu am putut sa finalizez si am stabilit s-o lasam pe alta data ca am chiar nu mai puteam .. .mai merg sa fac un dush rapid , apoi merge si ea la dush , iar apoi stam la o tigare impreuna , unde am discutat din nou pe diferite teme , chiar mi-a placut sa vorbesc k tine Sorina , esti o fata foarte inteligenta . 

Note : 

Oral : 9 ( are o tehnica destul de buna , mi-a placut ) 

GFE : 10 + ( este foarte activa, si raspunde la orice gest) 

Normal : 9,5 ( se misca frumos  , participa  :* )

Aspect : 9,5 ( are un corp foarte frumos , sanii mi-au placut mult ) 

Igiena : 10  ( nu am simtit nici un miros) 

O recomand tuturor , este  o persoana deosebita , toate cele bune Sorina si sper sa ne mai vedem cand o sa mai revii pe la noi !! 

Pupici pana data viitoare :* :*

• Like 11
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sper ca revine ca am o bere promisa de la ea :))

Postat

Cu siguranta VOI REVENI .... curand, foarte curand :P

Imi pare rau ca am plecat asa pe nepregatite, am plecat vineri dupa masa. Nu mi s-a intamplat nimic, doar ca subit, mi s-a facut dor de casa. :P

Vreau sa va spun ca m-am simtit EXTRAORDINAR in Constanta, alaturi de voi. Nu am cuvinte. Mi-e lene acum sa fac statistici si calcule (dar le am notate toate pe agenda :P) insa m-ati dat pe spate, la propriu, din toate punctele de vedere.

Sper sa ramaneti neschimbati ;)

Va multumesc tuturor pentru vizite, pentru timpul petrecut impreuna, pentru atentii, pentru tot, sunteti minunati!!!

See you soon  :boob

P.S. Ochi albastri, avem o sticla de vin pending... :hug1

• Like 4
Postat

Jurnal de calatorie ;)

Dintr-un total de aproximativ de 80 barbati ce m-au vizitat, pe toata durata vizitei mele in Constanta,:

• DOAR 2 (doi da, nu este nicio greseala, stiu ca suna incredibil :D ) nu au fost complet epilati in zonele intime. Insa, ATENTIE, erau tunsi.
  • Doar 6 au fost fumatori, restul  fiind nefumatori. De tutun  :laugh2
  • Doar intr-un singur caz a fost depasit timpul alocat intalnirii, asta intamplandu-se la dorinta si cerinta MEA, nicidecum ale domnului care una-doua statea cu ochii lui frumosi si albastri pe ceas. In prezenta ta, un minut are 120sec :D
  • O singura data mi s-a intamplat sa nu fie respectata programarea fara sa fiu anuntata in prealabil. Nici nu a mai sunat ulterior. Mai bine :P
  • Doar de doua ori, am fost vizitata incercandu-se o negociere a pretului. Fara "succesuri"  :no2
  • La voi am facut cea mai multa spaga  :blushing2  ever. Asa ceva nu am pomenit. Sunteti darnici cand va simtiti bine....ca si mine de altfel :P
  • La voi nu prea imi suna telefonul noaptea, la voi imi era respectat programul...
  • La voi am descoperit ciorba de pui a la grec (eu NU mancam ciorbe), Lacrima lui Ovidiu rosu (care-mi da un apetit sexual peste limite  :laugh2 )....
  • La voi m-am dezvirginat in fund  :blushing2 , la voi m-am iubit cu o super gagica....

La voi am sa revin cu o imensa placere si daruire ori de cate ori am sa am ocazia, va promit  :hug1

P.S. Nu am glumit ca-mi iau apartament in Constanta. Watch me! Love u guys  :hug1

Va multumesc!  :hug1 

• Like 6
Postat

Mi-e dor de voi....vreau inapoi la voi, nicaieri nu-i ca la malul marii...m-am convins de asta ;)

Nici nu aveti idee cat va apreciez, mai ales acum, in momentele astea. Acum am inteles si mai bine ce fel de oameni am intalnit in Constanta. ;)

Va iubeeeesc  :hug1

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Si eu te iubeste...mucho mucho :)) chiar daca nu ne-am cunoscut :)

Postat

Ai cunoscut crema Constantei.. :)

Sa nu crezi ca aici nu sunt si "uscaturi".. ca orice padure mai sunt si "uscaturi"

Postat

Era constienta ca sint si uscaturi. Procentul de baieti corecti si deosebiti a impresionat-o .

Eu nu i-am intalnit ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...