bluefrog Reputație: 90 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Ehe dragilor m-am vazut cu domnisoara ieri la amiaza pasional totul...eu infocat m-am infipt in silicoane si altceva parca nu imi mai trebuia!Sorina ....mica de statura dupa ce a descaltat tocurile ...dar mare la fapte dupa ce ma terminat in 30 min cu doua numere.Primul a fost un vis... ce mai cutremur devastator!!! Finalizare orala in 69 a fost cea mai mare infruptare din pasarica ei minunata! Al doilea la 5 min dupa primul..dupa cateva miscari orale Sorina a reusit sa ma ridice in picioare si sa o penetrez pe la spate ...desi gandurile mele erau de a combina cat mai multe pozitii cand am pus mana iar pe sanii am finalizat instant! Ups ! Sorina sper sa ma revansez in vara si sa dureze mai mult...mi-ai cam ramas in gand Notele sunt si ele ca asa cere forumul10 oral9.5 normal...pt ca nu am reusit sa iau mai multe pozitii ...din cauza mea10 locatia 11 GFE tine-o tot asa Sorina!Te pupa Printul )Apropo dupa 18 mai revine in constanta prin iunie si o avem aici toata vara! Doritorulor de soare si bere le doresc ciocane negre si tari! 9
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 ce te nedumereste patrick?Nu a inteles ca l-ai sunat pe tipu' ala!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Nu mi-a facut nimic...ar fi vrut sa-mi faca, un numar asa repede si-mi da si el mai putin....Serios?!?!?! @Skypex nu am intels ce ai vrut sa spui, cine are voce de "parasut"? Nu a inteles ca l-ai sunat pe tipu' ala!
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 13, 2014 ar fi vrut sa-mi faca, un numar asa repede si-mi da si el mai putin. Pai in cazul asta... Vin si eu la tine termin in 2 minute si platesc 20 ron !
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Nu a inteles ca l-ai sunat pe tipu' ala! ahahahahahahahahaha Doamneee, mooor de ras....
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 cel de la numarul publicat l-am alintat putin
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Am inteles dupa ce a explicat Coolandhotman....nu ma pot opri din ras Ce ma suparasem, chiar imi ziceam de ce am incheiat o zi buna in felul acesta?!? Si ia uite ce m-am inveselit cu voi...sunt cam vesela de cand sunt pe la voi, imi cam place Ma gandesc cat se poate de serios sa imi achizitionez un apartament aici, in Constanta...m-ati vrut?!?! Spalati-va pe "cap" cu mine ca nu ma mai dau dusa In loc sa ma gandesc sa ma duc acasa ca urla Bucurestiul dupa mine, eu ma gandesc cum sa-mi aduc motanul cu mine 5
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Mai 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 13, 2014 Nu a inteles ca l-ai sunat pe tipu' ala! :laugh2
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Numai "premiere" aici in Constanta:sex anal, threesome cu motanul...azi am facut si finalizare nazala...din greseala urmeaza vara, vine Obi acasa, Doamneee, ce mai urmeaza sa fac aici?!?! Cat de "depravata" (ma) vreti sa ajung? Voi vreti sa ma lase iubitul?
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Am inteles dupa ce a explicat Coolandhotman....nu ma pot opri din ras Ce ma suparasem, chiar imi ziceam de ce am incheiat o zi buna in felul acesta?!? Si ia uite ce m-am inveselit cu voi...sunt cam vesela de cand sunt pe la voi, imi cam place Ma gandesc cat se poate de serios sa imi achizitionez un apartament aici, in Constanta...m-ati vrut?!?! Spalati-va pe "cap" cu mine ca nu ma mai dau dusa In loc sa ma gandesc sa ma duc acasa ca urla Bucurestiul dupa mine, eu ma gandesc cum sa-mi aduc motanul cu mine Constanta... hmmm... nu te cred in stare!
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2014 "Ochi albastri", ce zici mai bem impreuna o sticla de vin vineri seara?!?! Habar nu am cine esti pe forum dar stiu ca citesti p-aici...
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2014 "Ochi albastri", ce zici mai bem impreuna o sticla de vin vineri seara?!?! Habar nu am cine esti pe forum dar stiu ca citesti p-aici... Iti multumesc ca mi-ai confirmat, te astept
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 14, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 14, 2014 Ahaaa deci asa o ardeeeeem ? Pai data viitoare imi pun si eu lentile de contact pt tine imi fac ochii si negri si rosii ce culoare vrei tu ...numai sa ma inviti la un vin !
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2014 Cu tine am alte planuri, Sorin.
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 14, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 14, 2014 Doar vorbe...doar vorbe...
fanik1234 Reputație: 128 Postat Mai 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 15, 2014 Buna ziua tuturor , in seara trecuta am cunoscut-o si eu pe Sorina . Am sunat in jurul orei 21 ,se cam gandeam daca sa ma primeasca spunandu-i ca am 20 ani , si pana la urma mi-a spus sa vin .Ajuns in jurul orei 21:20 in apropierea Hotelului Zodiac , de acolo indrumandu-ma domnisoara pana la locatie , e foarte usor de gasit . Am ajuns in apartament , facem cunostina si parca eram cei mai buni prieteni dupa cum s-a desfasurat conversatia . Domnisoara m-a servit cu un pahar de cola , + am discutat in jur de 10-15 minute diferite teme si am fumat cate o tigare, apoi am intrebat-o inca 1 data despre tarife si servicii , pana la urma am luat 1 ora ( 150 ron ) 2 finalizari . Cer voie sa ma duc la dus , primesc un prosop mare, curat . Dupa ce fac dus , merg in camera , si acolo ma astepta domnisoara dezbracata , intr-o pozitie foarte excitanta pentru mine, am inceput cu sarutari din partea mea , FK la greu , m-am jucat cu sanii ei frumos , si apoi ma intoarce , pentru ca eram eu peste ea , imi da jos chilotii , si incepe un oral neprotejat foarte fain , cu incercari de deep , chiar daca nu i-au reusit mie mi-a placut oralul , apoi cer sa facem pozitia 69 , aici am avut parte de o priveliste foarte faina , am gustat din pasarica ei dulce , apoi mi se pune caciulita si trecem la normal , cu ea deasupra ( asta fiind pozitia mea preferata ) , finalizand dupa 2-3minute in aceasta pozitie . In pauza dintre numere am socializat ceva timp , ma simteam ca sunt cu o prietena foarte buna de-a mea , aveam amandoi o usurinta dea vorbi unul cu celalalt ,am fumat cate o tigare , m-a servit din nou un pahar de cola . Dupa 10 minute de vorbit ne-am hotarat sa mergem la treaba , si sa incepem numarul 2 , am inceput din nou cu FK la greu , pupaturi peste tot , m-am jucat cu sanii ei frumosi , incepe iar cu un oral neprotejat , apoi trecem la normal , un misionar la inceput , geme frumos , mi-e mi-a placut , apoi din lateral , caprita ( unde am pompat ceva , ne-am excitat amandoi , pana am obosit .. ) , si apoi am trecut la oral , pentru ca eram destul de obosit si nu mai puteam .. dar din pacate nici prin oral nu am putut sa finalizez si am stabilit s-o lasam pe alta data ca am chiar nu mai puteam .. .mai merg sa fac un dush rapid , apoi merge si ea la dush , iar apoi stam la o tigare impreuna , unde am discutat din nou pe diferite teme , chiar mi-a placut sa vorbesc k tine Sorina , esti o fata foarte inteligenta . Note : Oral : 9 ( are o tehnica destul de buna , mi-a placut ) GFE : 10 + ( este foarte activa, si raspunde la orice gest) Normal : 9,5 ( se misca frumos , participa )Aspect : 9,5 ( are un corp foarte frumos , sanii mi-au placut mult ) Igiena : 10 ( nu am simtit nici un miros) O recomand tuturor , este o persoana deosebita , toate cele bune Sorina si sper sa ne mai vedem cand o sa mai revii pe la noi !! Pupici pana data viitoare :* 11
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 16, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 16, 2014 Sper ca revine ca am o bere promisa de la ea )
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2014 Cu siguranta VOI REVENI .... curand, foarte curand Imi pare rau ca am plecat asa pe nepregatite, am plecat vineri dupa masa. Nu mi s-a intamplat nimic, doar ca subit, mi s-a facut dor de casa. Vreau sa va spun ca m-am simtit EXTRAORDINAR in Constanta, alaturi de voi. Nu am cuvinte. Mi-e lene acum sa fac statistici si calcule (dar le am notate toate pe agenda ) insa m-ati dat pe spate, la propriu, din toate punctele de vedere. Sper sa ramaneti neschimbati Va multumesc tuturor pentru vizite, pentru timpul petrecut impreuna, pentru atentii, pentru tot, sunteti minunati!!! See you soon P.S. Ochi albastri, avem o sticla de vin pending... 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2014 Jurnal de calatorie Dintr-un total de aproximativ de 80 barbati ce m-au vizitat, pe toata durata vizitei mele in Constanta,:DOAR 2 (doi da, nu este nicio greseala, stiu ca suna incredibil ) nu au fost complet epilati in zonele intime. Insa, ATENTIE, erau tunsi.Doar 6 au fost fumatori, restul fiind nefumatori. De tutun Doar intr-un singur caz a fost depasit timpul alocat intalnirii, asta intamplandu-se la dorinta si cerinta MEA, nicidecum ale domnului care una-doua statea cu ochii lui frumosi si albastri pe ceas. In prezenta ta, un minut are 120sec O singura data mi s-a intamplat sa nu fie respectata programarea fara sa fiu anuntata in prealabil. Nici nu a mai sunat ulterior. Mai bine Doar de doua ori, am fost vizitata incercandu-se o negociere a pretului. Fara "succesuri" La voi am facut cea mai multa spaga ever. Asa ceva nu am pomenit. Sunteti darnici cand va simtiti bine....ca si mine de altfel La voi nu prea imi suna telefonul noaptea, la voi imi era respectat programul...La voi am descoperit ciorba de pui a la grec (eu NU mancam ciorbe), Lacrima lui Ovidiu rosu (care-mi da un apetit sexual peste limite )....La voi m-am dezvirginat in fund , la voi m-am iubit cu o super gagica....La voi am sa revin cu o imensa placere si daruire ori de cate ori am sa am ocazia, va promit P.S. Nu am glumit ca-mi iau apartament in Constanta. Watch me! Love u guys Va multumesc! 6
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 29, 2014 Mi-e dor de voi....vreau inapoi la voi, nicaieri nu-i ca la malul marii...m-am convins de asta Nici nu aveti idee cat va apreciez, mai ales acum, in momentele astea. Acum am inteles si mai bine ce fel de oameni am intalnit in Constanta. Va iubeeeesc 4
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 29, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 29, 2014 Si eu te iubeste...mucho mucho ) chiar daca nu ne-am cunoscut
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 29, 2014 Talibane , Talibane. faci declaratii de dragoste la fete Sa vezi ca bataie iti dau....in toamna
costinsef Reputație: 291 Postat Mai 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 29, 2014 Ai cunoscut crema Constantei.. Sa nu crezi ca aici nu sunt si "uscaturi".. ca orice padure mai sunt si "uscaturi"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 29, 2014 Era constienta ca sint si uscaturi. Procentul de baieti corecti si deosebiti a impresionat-o . 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 29, 2014 Era constienta ca sint si uscaturi. Procentul de baieti corecti si deosebiti a impresionat-o . Eu nu i-am intalnit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum