Sari la conținut

Sorina just for you in Constanta, 0735014751

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cand mai ajungi in cta?

La sfarsitul lunii. :)  Am de gand sa vin de cel putin 2 ori pe luna in Constanta, in aceasta vara. ;)

• Oras:B
Postat

Sorina va asteapta cu un nou look

Daca prostia ar provoca suferinte fizice, tu ai face un scandal monstru! Nu te mai baga labagiule intre doua femei ca iti iei muie. Oricum esti un muist de doi lei gigele, ti-ai ales bine numele!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ferentari
  • Oras:Ferentari
Postat

Daca prostia ar provoca suferinte fizice, tu ai face un scandal monstru! Nu te mai baga labagiule intre doua femei ca iti iei muie. Oricum esti un muist de doi lei gigele, ti-ai ales bine numele!

Fetita ta cand suge pula in WC la club,ia muie sau face sex oral?Eu sunt muitst sau ea e muista?Vezi ce tii pe langa tine cand vorbesti despre muie paranoicule.Nu uita sa-ti iei medicamentele ,poate pana crapi te faci bine.

Postat

Fetita ta cand suge pula in WC la club,ia muie sau face sex oral?Eu sunt muitst sau ea e muista?Vezi ce tii pe langa tine cand vorbesti despre muie paranoicule.Nu uita sa-ti iei medicamentele ,poate pana crapi te faci bine.

Faptul ca vorbesti de copil, denota nemernicia care zace in tine. In aceste conditii, tu esti cel care trebuie sa iei medicamente muistule!

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Nope, nu sunt in Constanta, tocmai ce am venit de acolo, prin august voi ajunge din nou. ;)

• Oras:constanta
Postat

Si de ce nu ai anuntat ca vii in constanta?

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Si de ce nu ai anuntat ca vii in constanta?

Tre sa iti dea tie raport?

Postat

Te.a intrebat pe tine cineva ceva?

• Membru Premium
Postat

Nu, dar ma bag in seama cu japca ca asa se poarta pe aici :)

• Oras:p-aci
Postat

Se mai numeste si sindromul coloratului, adica esti privit de sus, griule. Asta se poarta, de fapt, aici. :)

Postat

Se mai numeste si sindromul coloratului, adica esti privit de sus, griule. Asta se poarta, de fapt, aici. :)

Fratele meu geaman, sindromul coloratului se vindeca repede prin postari aiurea, dar sindromul Asperger de care suferi tu se vindeca mai greu. Pe langa medicamente ai nevoie si de un mediu potrivit de educatie si terapie, pe care acest forum pe unde bantui tu ca un teleleu nu are cum sa ti-l ofere. Hai dracului, vino acasa langa a mea cumnata care isi sacrifica tineretea pentru tine! :no2

Postat

Fratele meu geaman, sindromul coloratului se vindeca repede prin postari aiurea, dar sindromul Asperger de care suferi tu se vindeca mai greu. Pe langa medicamente ai nevoie si de un mediu potrivit de educatie si terapie, pe care acest forum pe unde bantui tu ca un teleleu nu are cum sa ti-l ofere. Hai dracului, vino acasa langa a mea cumnata care isi sacrifica tineretea pentru tine! :no2

Fratele meu suferind si frustrat cu curu maro, pana pui tu pozele cu tine in furculita goala, eu zic sa ma cauti la pula. Stii ce zic? =))

Postat

Fratele meu suferind si frustrat cu curu maro, pana pui tu pozele cu tine in furculita goala, eu zic sa ma cauti la pula. Stii ce zic? =))

Fratele meu geaman, mai mult sau mai putin prostut, hai sa numai poluam topicul Sorinei. Vino aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/19603-socializarechat/page-316?do=findComment&comment=1343644

Postat

Fratele meu geaman, mai mult sau mai putin prostut, hai sa numai poluam topicul Sorinei. Vino aici:

Babuin cu curu maro, sa nu uitam, nu esti in masura sa ceri schimbarea pozitiei. Te fut cum vreau eu, cand vreau eu.

Baga asta la nucsoara.

Postat

Nucsoara? Vorbesti de creier? Pai atunci ce sa mai vorbim despre tine, mutantule - produs al unui spermatozoid modificat genetic - al carui creier este cat un bob de linte? Hai sictir, imberbule!

Postat

Babuin cu curu maro, sa nu uitam, nu esti in masura sa ceri schimbarea pozitiei. Te fut cum vreau eu, cand vreau eu.Baga asta la nucsoara.

Tu nu poti decât sa te futi singur in gura sandilaule. Mai schimba,repertoriul boule!

Postat

Tu de toti =)) literalmente.

din 28 august 2015 pana acum a trecut mult timp. Ce ai muie, iar te-a dat nevasta afara din casa sau te-au futut noii tai "prieteni" de ocazie pana ai luat-o pe arătură? Eu merg pe a doua varianta, la cat de bou esti, ai sa mori in coltul străzii cu seringa in vena!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...