Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Salut.

O mai stiti voi pe blonda aia care a "facut cariera" (dupa unii) cu oralul? dar statea ca scandura?... se pare ca (si-)a revenit (cu cei cunoscuti) si acum meniul este: ON CIM SW NP AP si anilingus.... adica total. Tariful "standard" e de 225 de lei.... fara limita de timp, fara locatie.

FB ei: https://www.facebook.com/daiana.sabrina.351?fref=hovercard

Incercati sa povestiti cu ea... si se vor deschide toate caile de acces.

Eu, pentru ca am boala pe ea (la cati bani am bagat in curul ei, la figurat) am incercat acum si la propriu. Se vede ca e la inceput.... dar ca, cu putin ajutor, o sa-si faca rodajul.

Asa ca, dati-i o "mana" de ajutor :D.

Spor la analizat!

• Like 6
Postat

nu ai idee daca "bronzata" care apare cu ea in poze si cu care e "in a relationship" :slap2  ( Deny Brunetyca ) presteaza cumva?

Nu, si nici nu o sa presteze, daca totusi ai incredere in charmul tau, poti sa o cauti la una din saormariile de prin Piata Mihai Viteazu, ca lucreaza pe acolo... ;).

este cuplata cu un baiat de etnie... cel putin asa scria tipul pe FB lui: https://www.facebook.com/dan.moise.549 ... un mic BEWARE.

inofensiv etnicul....

• Oras:cluj-napoca
Postat

sandule multe sti frate,ai fi bun de detectiv particular.

:)

• Oras:dej
  • Oras:dej
Postat

numarul de telefon il are careva? desi am vizitat-o si eu, nu as vrea sa aiba fb-ul meu personal...

Reputație: 607
Postat

Am vazut-o saptamanile trecute plimband creanga pe centru impreuna cu prietena ei creola. Oralul era bun, altceva n-am incercat niciodata la ea, m-am gandit sa o abordez ca niste vechi prieteni ce suntem dar nu eram in forma de povesti. Eu cu ocazia singurei intalniri avute si apoi observand-o prin oras, ca m-am mai intalnit intamplator cu ea, am avut impresia ca fura curent dar fura mai mult decat media

Jinks out

• Like 2
Postat

...am avut impresia ca fura curent dar fura mai mult decat media

ori e pe etno (si nu canalul) ori de la foame ....

Postat

ori e pe etno (si nu canalul) ori de la foame ....

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

salut! am vazut-o si eu saptamana trecuta pe strada, parca fundul ei e mai mare un pic :laugh2 , nu arata rau, e mai sexoasa asa, a lasat ochii in pamant cand a trecut pe langa mine.

• Oras:Cluj
Postat

Merci de pont! O contactez eu pe dameza si va spun ce iese sau ce probleme apar. Acu nu stiu cum e fara limita de timp dpmdv pt ca o vad cam manelista, dupa poze si s-ar putea sa nu o suport. Om trai si om vedea.

Nu vad ce va speriati atata de FB.

Va faceti un cont "de serviciu" puneti niste poze luate de la un om din alta tara care sa arate a roman, dati add la tot felul de pitipoance dornice de admiratie si gata. Cat sa stai de vorba cu tot felul de dame e numai bun!

• Like 4
Postat

Vad ca n-o pot baga la prieteni, atunci poate as vedea-o si pe "bronzata".

La shaormeria respectiva am avut unele mici placeri platite cu una dintre fetele mai inchise (toate sunt inchise acolo, pt. scurt timp a fost o blonda superba si pt. timp ceva mai lung, cateva luni o blonda si ea destul acceptabila). Asa ca is tare curios despre care este vorba, o fi cea adusa in vorba aici? Aveti linkul ei direct pe FB?

Postat

La dracu, trebuie sa-mi bag neaparat pula in tipa asta.
Chiar nu stie nimeni cum sa dau de ea?

Postat

Am vazut-o intr-o seara pe Memo, dar era cu doi tipi. Apoi n-am intrebat-o ca daca to merge in Genis nu ar fi dispusa sa-mi suga pula la buda?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...