Sari la conținut

We Are The Champions!

Postări Recomandate

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ahahaha...titlul de campion in Romania la ora actuala este cam egal cu titlul de Utilizatorul Lunii de pe nimfomane :))))))

PS-“Sunt fericit și mă simt bine, scopul vieții l-am găsit, întâlnindu-te pe tine!”

:)))))))

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114594
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Ahahaha...titlul de campion in Romania la ora actuala este cam egal cu titlul de Utilizatorul Lunii de pe nimfomane :))))))

PS-“Sunt fericit și mă simt bine, scopul vieții l-am găsit, întâlnindu-te pe tine!”

:)))))))

pre_1399612805__smooth_stairfall.gif

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: 8171
Postat

:))))))

In Ghencea mereu ati venit turbati si-ntotdeauna ati plecat dresati ! Campinonii! Campioni ! Route 26 ! 

Postat

Nume complet SC Fotbal Club Steaua București SA Abreviat FCSB™ Poreclă Roș-albaștrii
Militarii[1] Nume precedent(e) ASA București
CSCA
CCA
CSA Data fondării 7 iunie 1947 Culori          Stadion Stadionul Steaua
(28.365 locuri) Campionat Liga I Finanțator http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Flag_of_Romania.svg/22px-Flag_of_Romania.svg.png George Becali[2] Președinte http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Flag_of_Romania.svg/22px-Flag_of_Romania.svg.png Helmuth Duckadam[3] Antrenor http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Flag_of_Romania.svg/22px-Flag_of_Romania.svg.png Laurențiu Reghecampf[

Palmares Național Campionatul României (25)
Cupa României (21)
Supercupa României (6) Internațional Cupa Campionilor Europeni (1)
Supercupa Europei (1)

post-19551-0-44135200-1399668057_thumb.png

Reputație: 5207
  • Oras:RO
Postat

cea mai tare se stie.. dar campionatu e slab.. nu mai e ca inainte ..sa vedem ce face in CL :D

Postat

Cam asta face Steaua pe plan European.

Internațional

Cupa Intercontinentală:

• Finaliști (1): 1986

Competiție S M V E Î GM GA G Cupa Intercontinentală 1 1 0 0 1 0 1 – 1 Liga Campionilor / Cupa Campionilor Europeni 22 115 42 30 43 165 162 + 3 Cupa Cupelor UEFA 11 40 14 12 14 51 54 – 3 UEFA Europa League / Cupa UEFA 14 86 32 28 26 113 95 + 18 Supercupa Europei 1 1 1 0 0 1 0 + 1 Total 49 243 89 70 84 330 312 + 18

• Like 1
Postat

da dar in trecut... cea mai buna performanta dupa 90 a fost in 2006 semifinala UEFA...rata ca fraierii... aveam finala in mana ... sa speram ca mai avem asa succesc si in viitor :D

Postat

Performantele sint foarte bune la banii care se investesc in fotbalul de la noi. Sa nu uitam totusi ca Steaua nu a avut nici un jucator care sa incaseze peste 10.000 de euro salariu, pana anul acesta competitional.

Uite un link cu toate participarile Stelei pe plan european : 

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.statisticifotbal.ro%2Fclub_steaua.htm&ei=kEJtU-DRD6W07QbhwoHYAg&usg=AFQjCNHsqitEaNTXBZivfGPzifX-JomZ5Q

S-a facut cumva de ras in ultimii 10 ani ? 

Postat

nu poti sa zici ca s-a facut de ras... dar da dovada momentan ca e mai buna in EL decat in CL...ar fii ceva ca anu care viene sa treaca de grupe in CL  :) sau macar in EL sa cada... daca se califica in CL...oricum STEAUA e STEAUA tinem cu ea pana la capat :D

Postat

nu poti sa zici ca s-a facut de ras... dar da dovada momentan ca e mai buna in EL decat in CL...ar fii ceva ca anu care viene sa treaca de grupe in CL  :) sau macar in EL sa cada... daca se califica in CL...oricum STEAUA e STEAUA tinem cu ea pana la capat :D

Cand o sa faca si o alta echipa romaneasca  macar jumatate din ce a facut Steaua pe plan european in ultimii zece ani ( deci nu vorbesc de castigare de trofee.... sint modest :D ) atunci am sa ma inclin in fata ei. Insa pana atunci toate echipele care au ajuns prin UCL au ajuns pe carca Stelei. La tururi preliminare nu prea s-a bagat nimeni :) .

P.S.  Daca nu primea Steaua golul ala din minutul 65.... acum il elogiam cu totii pe Laurentiu...asa tindem sa uitam ca Ajax si Chelsea tot din UCL veneau. 

Postat

da asta asa e ...pe carca STELEI...ca doar STEAUA a adus coeficient pentru Romania :) sa vedem sezonu care vine ce va fii :D de calificat eu zic ca se califica in CL

Postat

da asta asa e ...pe carca STELEI...ca doar STEAUA a adus coeficient pentru Romania :) sa vedem sezonu care vine ce va fii :D de calificat eu zic ca se califica in CL

Eh... sa vedem cine pleaca si cine vine. Si stirile si barfele sint confuze. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...