ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 23, 2014 se poate tre' sa ia REALU"...de 12 ani astept o finala cu ei
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 23, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 23, 2014 Realul le da cu terenul in cap celor de la Athletico!@obiectivCa sa te supăr parca imi aduc de un meci Rapid - Feyenoord. Vasilache parca a executa un penalty si ati ramas tristi. Felicitări Astra, pentru primul trofeu.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 24, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 24, 2014 Realul le da cu terenul in cap celor de la Athletico!@obiectivCa sa te supăr parca imi aduc de un meci Rapid - Feyenoord.Vasilache parca a executa un penalty si ati ramas tristi.Felicitări Astra, pentru primul trofeu.s-a jucat fara spectatori, stiu. nu stiu pe unde scotea camasa rapiduletul daca erau 50000 in tribune. astra asta nu e un fel de dinamo rebranduit?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 24, 2014 Nici pe departe. Astra nu prezinta nici o urma de Dinamo, nici in conducere si nici la profilul jucatorilor. Mai degraba are mai multe urme de Rapid prin vene.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 24, 2014 Asa cum am promis , revin cu povestirea meciului din Moldova. Undeva prin 1992-1993 , nu mai retin cu exactitate data ( au fost prea multe vizite la moldoveni si multe meciuri vizionate ) am ajuns in Moldova. Era printre primele vizite in Moldova. Oamenii erau foarte calzi la vremea aceea cu romanii ( si acum ar fi la fel de calzi, dar sint retinuti pentru ca i-am cam parasit de la celebrul " Pod de flori " ) Cei la care mergeam se straduiau din tot sufletul sa imi arate frumusetile Moldovei . Nu e vorba de frumusetile dupa care ma uitam si singur, ci de cele cu care se mandreste orice locuitor de acolo. Si dai si bate tara in lung si-n lat si viziteaza tot felul de obiective si degusta tot felul de minunatii culinare si licori bahice . Si prin peregrinarile noastre am ajuns in Balti. Si ne tot invartim pe-acolo sa rezolvam treburile pentru care venisem si cum ne-am descurcat foarte usor ( jos palaria pentru moldoveni la treaba asta ) am ramas cu mult timp liber. Si pentru ca vazusem un afis cu meciul dintre Olimpia Balti vs. Nistru Otaci curiozitatea m-a impins sa fac propunerea sa mergem toti la meci. Am pus in practica dorinta mea si am vazut un stadion cochet la vremea aia, cu public cald dar fara patima. Probabil ca viata grea la care sint fortati de autoritati, nu ingaduie unui popor, in care sportul de masa este cultivat chiar si acum, sa poata sa-si elibereze patimile. Ca tot am mentionat de sport de masa, am sa fac o paranteza si am sa spun ca, moldovenii sint un popor in care sportul de masa neorganizat este cultura. Toata lumea face sport in orice forma. Din pacate lipsa banilor nu ajuta aparitia unor forme organizate. Si cand zic asta , fac comparatie cu noi si stim ca la treaba asta, sintem codasi. Deci sa revin la meci. Un meci intre doua echipe de locurile 5-6 ( asta e mijlocul clasamentului ) care nu a excelat la nimic, insa e de admirat ardoarea cu care se lupta pentru rezultat. Realizari tehnice foarte putine, iar calitatea jucatorilor era slaba. La vremea aia erau cativa " straini " daca putem sa spunem asta, pentru ca erau toti din spatiul ex-sovietic, insa nu din tarile cu fotbal dezvoltat. Un plus era ca toti vorbeau in rusa si se intelegeau pe teren usor, ceea ce creea cursivitate jocului ( un pic cam individualist totusi ) . Cam asta ar fi de mentionat despre partida. De ce am povestit de meciul asta ? Pentru ca partea cea frumoasa abea acum incepe. . Dupa ce meciul s-a terminat, am mers in oras si am mancat si ....dai cu chef. Ajungem pe la ora 1 la hotel si inainte de culcare dau drumul la televizor. Si ce sa vad ? Tocmai era partida pe care o vazusem era in reluare. Nimic deosebit aici pana cand am auzit comentariul de la meci. Asa am rassss ! O sa voare de comentariu pe care n-as putea sa il redau foarte exact si in totalitate, dar loviturile de colt erau numite palitura din ungher. O lovitura de la 11 m era numita palitura de osanda. Un fault se numea o palitura la turloaie. Un sut in bara i-a smuls comentatorului un strigat : Ooooo...shtanga ! Un gol a fost evocat de genul. Jucatorul a lapait mingea de la 16 metri care s-a scurs in setca. Doua trei driblinguri ale unui jucator sunau in gura comentatorului de genul " jucatorul netezeste mingea " Pur si simplu am ras de ma dureau si falcile cam vreo 80 de minute, caci atat prinsesem din transmisiune. Nu pot sa spun ca nu eram obisnuit cu felul de a vorbi al lor la vremea aia ( e vorba de un fel de roamana veche amestecata cu niste cuvinte rusesti romanizate ) si cu toate acestea comentariul forbalistic m-a dat pe spate. 5
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 25, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 25, 2014 si a castigat REALU' cu mult bulan chin si lacrimi.
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 25, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 25, 2014 Realul le da cu terenul in cap celor de la Athletico!@obiectivCa sa te supăr parca imi aduc de un meci Rapid - Feyenoord. Vasilache parca a executa un penalty si ati ramas tristi. Felicitări Astra, pentru primul trofeu.Nu chiar le-a dat cu terenul in cap, insa cine vede doar scorul asta crede. Sincer, insa Atlethico nu merita sa câștige. Au dat un gol de cacat, au jucat foarte dur (niste faulturi in prima repriza din spate care puteau sa fie si de rosu), apoi s-au închis bine de tot Da! Realul nu a fost intr-o pasa foarte buna, insa valoarea a iesit la suprafața. Bale, a dat un gol de 87 milioane £ (cat a costat), pana atunci a fost zero ( cu toate ca putea sa marce de 3 ori). Insa eroul este, Ramos!Hala Madrid! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 25, 2014 Nu chiar le-a dat cu terenul in cap, insa cine vede doar scorul asta crede.Sincer, insa Atlethico nu merita sa câștige. Au dat un gol de cacat, au jucat foarte dur (niste faulturi in prima repriza din spate care puteau sa fie si de rosu), apoi s-au închis bine de totDa! Realul nu a fost intr-o pasa foarte buna, insa valoarea a iesit la suprafața.Bale, a dat un gol de 87 milioane £ (cat a costat), pana atunci a fost zero ( cu toate ca putea sa marce de 3 ori).Insa eroul este, Ramos!Hala Madrid! Si cand te gandesti ca acum doua luni se zvonea ca il forteaza sa plece..... si a urmat o dubla cu Bayern si golul de acum. Cat face asta in bani ?
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 25, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 25, 2014 fara numar mai ales dupa golu de aseara
hardtocure Reputație: 20 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2014 Eroul a fost Di Maria:) Ramos de cand a fost descaltat de gheata parca juca ca o cizma, ca e bun in jocul aerian e altceva:)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 De acord, cu mentiunea ca statistica o sa retina doar scorul si marcatorii.
hardtocure Reputație: 20 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2014 Corect. Dar noi o sa spunem adevarul la nepoti
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 Asta daca te-ai grabit sa faci copii. Caci daca ai nepoti de la 60 de ani in sus , uiti multe si le zapacesti total .
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 Eroul a fost Di Maria:) Ramos de cand a fost descaltat de gheata parca juca ca o cizma, ca e bun in jocul aerian e altceva:)doar m am referit la faptul ca a dat gol sa poata intra in prelungiri...ca joc da di maria mi s a parut si mie cel mai bun...si cica vroiau sa l dea acum ceva timp...tre sa pastrezi asemenea jucatori
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 in primul rand imi place noul tau avatar! cumva te defineste! in al doilea rand, imi place spectacolul uman! cum pula mea sa nu-ti placa de liverpool cand au cea mai frumoasa galerie poate din lume!!! in anglia imi place manchester united, dar daca am sa ma duc la un meci in albion, imi doresc sa fie pe enfield!!! asculti oamenii astia, aproape 100.000 si ti se zburleste parul pe tine!!! uluitor!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 27, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 27, 2014 Campionii sunt cei e care ii avem langa noi. Sincer, am avut ocazia de mic copil sa vad meciuri afara, finale, cupe si super cupe.Niciodata insa nu am simtit ce am simtit cu steaua, cu momentele traite in ghencea. Acolo si atunci a fost suflet. Cu Barcelona, real, etc. , etc., este spectacol, feerie dar pe bani super multi. Atunci am trait finala, acum, nu are rost 3 2
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 ms frumos pt compliment...da asa e au galeria aia care canta frumos la meciuri da tot cu UNITED tin in anglia cel mai tare meci a lor,liverpool, finala cu AC Milan cand au intors scoru' de la 3-0...jos palaria... 3
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 Campionii sunt cei e care ii avem langa noi. Sincer, am avut ocazia de mic copil sa vad meciuri afara, finale, cupe si super cupe.Niciodata insa nu am simtit ce am simtit cu steaua, cu momntele traite in ghencea. Acolo si atunci a fost suflet. Cu Barcelona, real, etc. , etc., este spectacol, feerie dar pe bani super multi. Atunci am trait finala, acum, nu are rost pai e normal sa simti ceva diferit, special cand tii cu echipa respectiva...cum a fost pt mine meciu' de sambata cu real...sa le mai vezi si live...pfff 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 ptr mine, cel mai tare meci, ever, si intoarcere de scor, a fost fara dubiu finala ligii campionilor din 1999: manchester united vs bayern munich. frate, pierzi un meci ca ala, in modul ala, iti vine sa te lasi de fotbal definitiv. atat de coplesitoare este infrangerea!!! http://www.youtube.com/watch?v=P-XsRJU-LGo 1
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 nu l-am vazut p'asta...stiu de meci...am zis de ala cu AC Milan pt ca l-am vazut..la TV
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 27, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 27, 2014 campionii sunt cei care au bun simt, nu cei care se bat cu caramida in piept. Bun inseamna mult mai mult decat fatarnicie si minciuna!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 alex, sincer, eu unul nu inteleg ce vrei sa spui. daca este o aluzie ceva, zi frate asa, dar limbajul asta incalcit al tau e greu de descifrat. dar daca tu spui ca genul de campion, care este steven gerrard de exemplu, da dovada de fatarnicie, caramizi in piept, lipsa de bun simt si minciuna, inseamna ca tu nu vorbesti despre...... L..I..V.......E..R..P............L..I..V........E..R..P............L..I..V........E..R..P, LIVERPOOL F..C..!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum