tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ce este de intrebat ? De ce ai scris in recenzie ca: " se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client" ? Nu tu erai clientul ? Asta n-am inteles eu, poate explici mai bine.Sau poate nu inteleg eu A...sau nu intelegi cine-i VLAD ?) 1 3 Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ce este de intrebat ? De ce ai scris in recenzie ca: " se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client" ? Nu tu erai clientul ? Asta n-am inteles eu, poate explici mai bine.Sau poate nu inteleg eu A...sau nu intelegi cine-i VLAD ? )daca citesti cu atentie vei intelege,un mic sfat,pe viitor inainte de a incerca sa fi ironic ,,,,fi sigur ca nu devii penibil 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ))) Cum draq vine asta intr-o recenzie )))Doamne, Vlade, de ce ai murit ? Unde esti ? )) Plm, tie nu ti s-a intamplat niciodata, sa incurci conturile? 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 In primul rand "devii" se scrie cu un singur " i" , exact cum ai scris la " fi " , acolocum ai stiut ca se scrie cu un " i" ? In al doilea rand, am recitit si tot n-am inteles.Daca vrei sa-mi explici, ti-as fi recunoscator.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Plm, tie nu ti s-a intamplat niciodata, sa incurci conturile? ,!!!!!!!!!!!!!am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc)!!!!!!!!!!! intelege cine POATE.....!!! 1 Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 In primul rand "devii" se scrie cu un singur " i" , exact cum ai scris la " fi " , acolocum ai stiut ca se scrie cu un " i" ? In al doilea rand, am recitit si tot n-am inteles.Daca vrei sa-mi explici, ti-as fi recunoscator.Multumesc anticipat.acolo cum NU acolocum daca tot suferi de gramatica.... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Plm, tie nu ti s-a intamplat niciodata, sa incurci conturile? De vreo doua ori,da...dar am editat la timp ))) 1 3 Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 In primul rand "devii" se scrie cu un singur " i" , exact cum ai scris la " fi " , acolocum ai stiut ca se scrie cu un " i" ? In al doilea rand, am recitit si tot n-am inteles.Daca vrei sa-mi explici, ti-as fi recunoscator.Multumesc anticipat.EXISTA ACOLO O MARE VIRGULA....! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ,!!!!!!!!!!!!!am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc)!!!!!!!!!!! intelege cine POATE.....!!!Iesi in szloboz , tu, cu a ta tigare! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 http://www.donlinke.com/images/Vlad/vlad_tepes-125.jpg ...daca nu stiti care Vlad ... Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Iesi in szloboz , tu, si a ta tigare! tipic.....!!!!! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ,!!!!!!!!!!!!!am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc)!!!!!!!!!!! intelege cine POATE.....!!! Nu credca intelege cineva ))) De fapt, in loc sa o dregi cum ca te-ai exprimat gresit, demonstrezi tot mai mult ca ai coada:)) Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Iesi in szloboz , tu, cu a ta tigare! poate se sesizeaza totusi cineva cu privire la acest COMPLIMENT circumstantial de politete Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Nu stii ce-i ala SLOBOZ ? Este o substanta care se pune in apa la pesti, sa innoate mai bine. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Pai a fost politicos. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 poate se sesizeaza totusi cineva cu privire la acest COMPLIMENT circumstantial de politete Scuze stiuca, nu mai fac! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 In primul rand "devii" se scrie cu un singur " i" , exact cum ai scris la " fi " , acolocum ai stiut ca se scrie cu un " i" ? ??????? Sa devii se scrie cu 2 i. Sa fii, idem! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 7 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ))) Cum draq vine asta intr-o recenzie )))Doamne, Vlade, de ce ai murit ? Unde esti ? ))de mine sunt spuse vb alea Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 S-a incurcat oly, cu conturile lui! Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Vrajeala specifica este a fetei, vorbele tot ale ei ca s-a simtit bine, sunt prinse intre ghilimele, este foarte clar.Pana si titulara topicului a inteles... 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Daca erau ghilimele era clar ca cita din "clasica in viata". Dar a pus paranteze, ceea-ce face textul cam neclar. ,!!!!!!!!!!!!!am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc)!!!!!!!!!!! intelege cine POATE.....!!! De remarcat perfecta formulare "si etc" Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ??????? Sa devii se scrie cu 2 i. Sa fii, idem! )) Nu ai inteles )) Eu m-am intrebat, cum de a scris corect " devii" si " fii" a scris doar cu un "i" ..Asta-i postarea lui. daca citesti cu atentie vei intelege,un mic sfat,pe viitor inainte de a incerca sa fi ironic ,,,,fi sigur ca nu devii penibil "nteles domnisoara ? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Vrajeala specifica este a fetei, vorbele tot ale ei ca s-a simtit bine, sunt prinse intre ghilimele, este foarte clar.Pana si titulara topicului a inteles... Pai este de inteles ca a inteles mili ce a scris tot ea )) Unde vezi tu ghilimele, ca eu le-am cautat si n-am dat de ele:))) Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 pe viitor cand voi mai face o recenzie o sa scriu cu ghilimele sa fie pe intelesul tuturor INTELIGENTILOR,,,iar am uitat de ghilimele,P.S daca un om merge la o fata cu 50 finalizarea nu inseamna ca e agramat si ETC....!Daca erau ghilimele era clar ca cita din "clasica in viata". Dar a pus paranteze, ceea-ce face textul cam neclar. ,!!!!!!!!!!!!!am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc)!!!!!!!!!!! intelege cine POATE.....!!! De remarcat perfecta formulare "si etc" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum