de ce? Reputație: 234 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2014 stati asa ca scrie "dece?" sa vedem ce ii mai bese mintea stiai ca o sa scriu de si despre tine!Ma urmaresti,traficantule!
bronx Reputație: 41 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 12, 2014 eu sunt Ferentari? )
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2014 eu sunt Ferentari? ) te-ai autosesizat!
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 12, 2014 ai tras ceva, sugaciule ? ca te vad cam obosit
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2014 Ma plagiezi!Nu ma vezi,vezi doar ce scriu!
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 12, 2014 Ma plagiezi!Nu ma vezi,vezi doar ce scriu!
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2014 Doamne ajuta!
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2014 n-ai niciun talent Stiu!
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Mai 12, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Mai 12, 2014 De fapt de mă-ta, stii si tu ce crize face daca te prinde la alte curve... confirm cele spuse de Jabra. hodoroaga face urat rau cand te duci la alte curve. se simte marginalizata
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2014 Alooooo....hai...va rog....fara mame!
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 NUMAI VA JIGNITI MAMELE! faceti cum face don cioran...bagati-va pulele unul in gura celuilalt,jigniti-va la modul porc mistret,dar fara mame!cioran face apel la calm!
heissenberg Reputație: 407 Postat Mai 13, 2014 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Mai 13, 2014 Doctore, nu te baga unde nu te pricepi. Si de acasa daca intri, tot ti se poate intercepta usor traficul fara SSL, de vecinii de bloc daca sunt mai dezghetati la minte, de tot personalul RDS / UPC / Vodafone / Orange, etc. Un rahat d'ala de certificat e ~ 10 dolari pe an, nici macar o muie decenta nu dai la banii astia. Pisoiu evident ca nu intelege treaba dar sper sa o studieze, in rest, bagatorii in seama care va dati cu opinia unde nu va pricepeti ... mai bine taceti, ca e si in interesul vostru sa nu va vada TOATA lumea activitatea pe nimfomane.com. Vorbim de 10$ in PM, 10! Clar acum sau o dati in offtopic pana se duce dracu si threadul asta, ca toate de la DG? Nici macar 10$ ca poti sa-l semnezi singur. Daca te doare problema poti incerca Tor browser.
Jabra Reputație: 12 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Cocosel, ce vroiam eu sa-ti zic, ca RDS, ORANGE, ETC pot sa urmareasca indiferent de SSL. Daca ai fi fost la scoala, ai fi invatat despre OSI Layers. Ai fi stiut ce vreau sa zic. Acum, pe de alta parte, asa cum ti-am scris mai sus, domnule Einstein de Chitila, e ca informatiile valide, nume, adresa, card, pin, etc, sunt cryptate prin SSL, si platile se fac printr-un procesor din US< cu o infrastructura probabil de milioane de euro. Plus ca daca erai asa educat precum pretinzi, ai fi stiut ca SSL-ul a fost vulnerabil pana de curand, vezi bug Heart Bleed. Pe de alta parte, ca tot zici ce inseamna 10 dolari in ziua de azi.. Inseamna mult, tinand cont ca ar trebui investiti ptr. tine. Spor la recenzii. Bye bye Pussy, se vede ca esti praf in criptografie, nu-i jena. Heartbleed e un bug intr-o librarie open-source, SSL e un protocol. Poti sa ai certificare SSL fara sa ai si Open-SSL instalat pe server. Daca le confunzi atunci iti recomand sa te limitezi la CIM, COF, COB si alte acronime dragi tie, lasa pisoiul sa rumege ideea ca poate e mai destept decat media si nu se zgarceste la 10$ ca tine.
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 13, 2014 Pana nu vad SSL instalat eu nu mai recenzez deloc, adica vreau sa ma revansez fata de comunitatea care a contribuit cu informatii valoroase, dar cand un pisoi ignorant si o pisicuta prostuta nu iau absolut nici o masura privind protectia anonimitatii, tolerand in acelasi timp trolli de cea mai joasa speta ... eu imi bag ceva in postari si nu ma mai simt dator cu nimic. Las prostimea sa posteze in continuare, riscand ca traficul lor sa fie citit de vecinii de scara. PS: am doar eu senzatia sau s-a dus dracului de tot forumul asta? Deja trolli fac legea? Penibil si incredibil cat de rapid s-a degradat. hahahahha iesi ba in pula mea ca vad vecinii ce scrii si rad de tine 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 13, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 13, 2014 hahahahha iesi ba in pula mea ca vad vecinii ce scrii si rad de tine Million cu Million face mai multe milioane
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 13, 2014 Pana nu vad SSL instalat eu nu mai recenzez deloc, adica vreau sa ma revansez fata de comunitatea care a contribuit cu informatii valoroase, dar cand un pisoi ignorant si o pisicuta prostuta nu iau absolut nici o masura privind protectia anonimitatii, tolerand in acelasi timp trolli de cea mai joasa speta ... eu imi bag ceva in postari si nu ma mai simt dator cu nimic. Las prostimea sa posteze in continuare, riscand ca traficul lor sa fie citit de vecinii de scara. PS: am doar eu senzatia sau s-a dus dracului de tot forumul asta? Deja trolli fac legea? Penibil si incredibil cat de rapid s-a degradat. Si asta mi-a placut:) De parca ai vreo 400 de recenzii pana acum, sau de parca ar interesa pe pisicuts daca scrii recenzie sau injuri pe cineva. Din contra, daca faci recenzie ai toate sansele sa nu primesti niciun reply. In schimb daca injuri pe cineva ai toate sansele sa primesti 20 de pagini de reply-uri.Deci, ce alege pisic? 2
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Mai 13, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Mai 13, 2014 Deja doua confirmari, eu zic s-o trecem la de evitat. inca nu s-a inventat categoria pentru ea. poate deschide pisi aka. bronx aka. moderator1 categoria REMAT
bronx Reputație: 41 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 13, 2014 Pussy, se vede ca esti praf in criptografie, nu-i jena. Heartbleed e un bug intr-o librarie open-source, SSL e un protocol. Poti sa ai certificare SSL fara sa ai si Open-SSL instalat pe server. Daca le confunzi atunci iti recomand sa te limitezi la CIM, COF, COB si alte acronime dragi tie, lasa pisoiul sa rumege ideea ca poate e mai destept decat media si nu se zgarceste la 10$ ca tine.1. Ti-am stricat postarea, nu ca ar fi interesat pe cineva, dar na.. 2. ti-am mai spus, tu nu prea intelegi conceptul aplicatiilor. Orice web server, apache, nginx, etc, ptr. SSL, vor folosi o librarie OpenSSL. In cazul apache, de ex. este mod_ssl care este practic interfata dintre apache si openssl. E destul de trist ca vbesti despre criptografie, faci pe savantul, dar nu intelegi chestii elementare )) Plus ca stiu ca ti-ar placea sa scrii despre CIM, COF, COB, etc si tie, dar nu ai bani de vizite ) Cu alte cuvinte esti caraghios, mai ales ca iti place sa te dai in spectacol pe cunostinte asimilate din auzite in timp ce dai de mancare la gaini. )) Later edit : TI-am raspuns in postul tau ) deh, puterea... Si te-am si banat ) pierzi timpul pe forum in loc sa te inscrii la vreo profesionala ceva. 4
Postări Recomandate