Sari la conținut

Ce parere ati avea daca....?

Postări Recomandate

Postat

Buna dragii mei :)

Tinand cont de faptul ca in ultima vreme am ajuns prin Iasi pe perioade scurte de timp, m-am tot gandit sa va cer parerea in a-mi face un id de messenger (doar ptr Iasi) pentru a comunica si, de ce nu, pentru a cunoaste si alte persoane din Iasi pe langa cele pe care le cunosc deja. Astept cu interes parerile voastre.  Pupicei :* :* :*

• Like 14
  • Minus 11
Reputație: 1187
  • Oras:n/a
Postat

Dragă dream.girl, ar fi o plăcere pentru noi. Oricum, din cauza restricţiilor legate de vârstă, ne vom putea cunoaşte doar dacă ai dori să participi la ședinţele de luni.

Midas

• Oras:IASI
Postat

Placerea e de partea noastra..as avea ocazia sa`mi indeplinesc o mica fantezie?! hmm. Suna bine.

Postat

Placerea e de partea noastra..as avea ocazia sa`mi indeplinesc o mica fantezie?! hmm. Suna bine.

• Oras:Iasi
Postat

Intrunire, sedinta..ce cuvinte mai folositi si voi. Parca am pune tara la cale. :laugh2 E doar o iesire..o intalnire ..bem ceva..povestim..

Dream te asteptam cu placere daca ajungi pe aici, chiar daca nu poti participa lunea, tot putem sa ne vedem la un pahar de vorba ca intre fete  :girly .

• Like 2
Reputație: 1187
Postat

Auch :) O diferenta intre 1 si 4 ani e altceva :) dar la ceea ce spui tu :( din pacate nu va fi posibil. 

Sper sa pot participa la o intrunire :)

... și care ar fi acea diferență acceptabilă ? ...

Mulțumesc anticipat pentru răspuns !

Postat

... și care ar fi acea diferență acceptabilă ? ...

Mulțumesc anticipat pentru răspuns !

"Diferenta acceptabila" o stabilesc dupa propriile criterii pe care nu le voi enumera aici. Indiciu: :P  Dupa cum se stie pun foarte mult accent pe comunicare si pe modul de exprimare/gandire. De asemenea, primul contact vizual cantareste destul de mult. Cu totii avem dreptul de a decide/alege daca mergem sau nu mai departe. Nimic nu e obligatoriu :) Trebuie sa recunosc ca am refuzat unele intalniri si din cauza recenziilor postate de unii membri care au intrat in contact cu mine pentru a stabili o eventuala intalnire. Nu de putine ori am avut marea supriza sa intalnesc o persoana a carei varsta o stiam de 30+ si la intalnirea face to face sa constat ca e o diferenta destul de mare fata de ce stiam eu. Pacat, pentru ca a fost o pierdere de timp (nu am mers mai departe).  Sunt cazuri si cazuri, oameni si oameni...  Pana la urma, pe unde am fost am incercat sa cunosc oameni de calitate, la modul ca bunul simt, discretia, seriozitatea si nu numai au fost pe primul loc (de ambele parti) si acelasi lucru intentionez sa il fac si in continuare. Cert este ca daca mi se ridica un semn de intrebare, nu fac rabat de la propriile principii. Merg pe premiza ca e mai bine sa previi decat sa tratezi. Sper sa nu fi fost inteleasa gresit insa as prefera ca varsta de 30 de ani sa fie cea "acceptabila"  :P

Va pup si keep in touch. :*

• Like 17
  • Minus 11
  • Oras:pe ici, pe colo
Postat

Saru'mana...exista cumva si o limita superioara de varsta?  :habarnam  Intreb si io, asa... in perspectiva   :P  :kiss3 

• Like 1
Postat

Buna dream.girl69 ma bucur  in sfarsit ca reusesti sa ajungi si in iasi . Abia astept sa ajungi in Iasi sa ma intalnesc cu tine  :)

Postat

Se pare ca nu voi ajunge prea curand :(  Va pupacesc .

Aceste cuvinte ne doare !! :laugh2 :hug1

• Like 1

• Membru Premium
Postat

Galerie foto:"Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place"

post-252750-0-01784900-1569872274_thumb.jpg

post-252750-0-32404500-1569872287_thumb.jpg

post-252750-0-80540900-1569872298_thumb.jpg

post-252750-0-49564800-1569872310_thumb.jpg

post-252750-0-83406500-1569872322_thumb.jpg

post-252750-0-18688900-1569872334_thumb.jpg

post-252750-0-94284900-1569872344_thumb.jpg

post-252750-0-43775800-1569872355_thumb.jpg

post-252750-0-03469800-1569874211_thumb.jpg

• Like 8

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...