beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 13, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 13, 2014 @Hamerhead,te-ai suparat ca nu o doresc pe Alexandra la TOP?Doar pt atat?ia sa mai vedem.....
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Urare pentru toti cei care au denaturat acest topic! Dixit! 8
Angel Reputație: 244 Postat Mai 13, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 13, 2014 Urare pentru toti cei care au denaturat acest topic! Dixit! Cred ca toata lumea a inteles ce era de inteles...nu avea sens sa continuam cu subiectul! 2
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 13, 2014 On Topic : Mertane, unde-i Ika?
Angel Reputație: 244 Postat Mai 13, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 13, 2014 On Topic : Mertane, unde-i Ika? On topic : Intereseaza pe cineva?
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 13, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 13, 2014 De la mine nu a plecat aceasta tevaturaeu am vazut abia azi si am cerut o chintesenta ,insa asa ati inteles sa va comportati ca si colegi...imi pare rau,nici eu n-am inteles nimic,mai bine ma uitam la Udrea cu NANA
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 13, 2014 Postat Mai 13, 2014 @beverly shit ,Hamerhead e suparat ca si alti useri de pe acest forum(inclusiv eu) pe afirmatiile tale despre persoanele cu dizabilitati(handicapati in limbajul tau de om al grotei)
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Cel mai urat este sa te cobori la nivelul imbecilului...insa cateodata asa ne aratam adevarata fata. Un idiot a jignit un om bolnav. Alt idiot vine si injura idiotul care a injurat primul. Care este diferenta dintre idiotul care a injurat primul si idiotul care a injurat al doilea?!?! NICIUNA!!! Spor la bagat si scos puli... @Fredo: esti prea prost pentru secolul asta, tu intelegi in ....gura. Daca nu ai buletinul in mana, stii cum te cheama?!?! Asta a fost ca sa ma amestec si eu cu turma, cateodata si eu sunt idioata si ma cobor la nivelul idiotilor. Dar diferenta dintre mine si altii este ca mie mi se falfaie...pe mine ma lasa rece, in schimb ei se dau cu capul de toti peretii...de frustrare
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Mai 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 13, 2014 Cel mai urat este sa te cobori la nivelul imbecilului...insa cateodata asa ne aratam adevarata fata. Un idiot a jignit un om bolnav. Alt idiot vine si injura idiotul care a injurat primul. Care este diferenta dintre idiotul care a injurat primul si idiotul care a injurat al doilea?!?! NICIUNA!!! Spor la bagat si scos puli... @Fredo: esti prea prost pentru secolul asta, tu intelegi in ....gura. Daca nu ai buletinul in mana, stii cum te cheama?!?! Asta a fost ca sa ma amestec si eu cu turma, cateodata si eu sunt idioata si ma cobor la nivelul idiotilor. Dar diferenta dintre mine si altii este ca mie mi se falfaie...pe mine ma lasa rece, in schimb ei se dau cu capul de toti peretii...de frustrare
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 13, 2014 @Fredo: esti prea prost pentru secolul asta, tu intelegi in ....gura. Daca nu ai buletinul in mana, stii cum te cheama?!?!Ca deobicei lumea asteapta un raspuns serios , iar tu vi cu jigniri si citatul asta, prea prost pentru secolul asta l-am auzit zis de tine la sute de persoane ,macar schimbal odata si vino cu ceva nou
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Mai 13, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Mai 13, 2014 1-0 pentru Jabra.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 13, 2014 On topic : Intereseaza pe cineva? Intereseaza. S-a zis tot ce era de spus, chiar mai mult decat era nevoie (bevery, nu-i frumos, bre), lipseste doar pozitia oficiala a protagonistei noastre, care oricum hotarase sa se lase de meseria asta. Dar a iesit prin usa din dos, chiar a trantit-o si nu a lasat loc de buna ziua. Interesant e ca era o ''doamna' de nota 10. Prestatia nu o comentez, nu am fost, dar prestanta ei pe forum a fost sub orice critica. Personal am penalizat-o pe unde am prins-o.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 @pisicuts Parerea mea este ca acest topic ar trebui deja sa aiba lacatel! Prin primele postari s-au exprimat opinii si pareri vis-a-vis de ceea ce a vrut George sa ne comunice, dar intre timp acest topic s-a denaturat intr-un mod de-a dreptul penibil! Din respect pentru George te rog sa inchizi usa! 3
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Mai 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 13, 2014 ok, am sa inchid aici.Continuare e pe topicul Ykai - https://nimfomane.com/forum/topic/5413-ika-07533646260749664329/page-28 :wave 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum