Sari la conținut

Cati bani cheltuiti?

Postări Recomandate

Postat

habar nu ai ce frumos e sa vezi o pustoaica chitaind cind iti zice mai intii ca nu ti se scola pula si apoi cind o inveti cum sa te atinga si o simte tare ,cum se bucura si topaie

se vede ca esti inca tinar si in putere.

nu-i adevarat, si curvele batrine sint fantastice. dupa ce te-ai incalzit bine cu o ciutanica ,sa mergi imediat la un milf. e ca in dusurile scotiene.

Uite mai Chris, o parte din filozofia lui Obi.

• Oras:bangkok
Postat

dar de amelica nu mai stie nimeni nimic, imi fac griji din pricina ei, de cind nu s-o fi futut oare caprioara noastra?

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

tre sa si ai chef sa te joci cu ele.. sa le distrezi.. eu il inteleg pe obiectiv.. poate baiatu skypexvr nu e asa...:)

Postat

dar de amelica nu mai stie nimeni nimic, imi fac griji din pricina ei, de cind nu s-o fi futut oare caprioara noastra?

Amelica e bine si verde. Nu stiu daca e verde de ciuda , asa cum spune vorba in popor, sau are tenta asta de la culoarea banilor platiti pe user , dar una peste alta asculta muzica si se amuza rau la gif-uri. :D 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

habar nu ai ce frumos e sa vezi o pustoaica chitaind cind iti zice mai intii ca nu ti se scola pula si apoi cind o inveti cum sa te atinga si o simte tare ,cum se bucura si topaie

se vede ca esti inca tinar si in putere.

Aha, iti place cand le vezi fara experienta... Si jucause :)
  • Like 1
Postat

nu intrebam ca ma interesa sau sa fac misto de ea dar am gasit o poza care m-a dus cu gindul la ea.

Postat

Aha, iti place cand le vezi fara experienta... Si jucause :)

pai ce poate fi mai frumos ,cind te trezesti fata in fata cu o fata dulcica si realizezi ca de fapt este personajul care are cele mai proste recenzii si nimeni nu e multumit de ea? 

incerci sa te pui la mintea ei si sa o faci sa topaie ,sa chitaie , suporti si manele pe taraftv, ma rog  e un fel de sadomasochism.dar fetitele naive se metamorfozeaza mai repede decit iti imaginezi.

ia sa le vezi tu la vara pe toate 3 andreele ce profesionalitate vor avea in ele, acum 6 luni erau niste bebelushe, acum un an aveau numai recenzii naspa si uite unde au ajuns.

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

nu-i adevarat, si curvele batrine sint fantastice. dupa ce te-ai incalzit bine cu o ciutanica ,sa mergi imediat la un milf. e ca in dusurile scotiene.

ma refeream mai mult la alea care si-o iau in cap si prind aere dupa ceva timp de cand presteaza,nu la femeile in varsta,MILF-ele  :doggystyle

• Like 1
Postat

ma refeream mai mult la alea care si-o iau in cap si prind aere dupa ceva timp de cand presteaza,nu la femeile in varsta,MILF-ele  :doggystyle

Eeeee.... sa te fereasca dumnezeu de curvele cu aere . Nu le mai ajunge nimeni cu prajina la nas. Paradoxul e ca pe cat de repede le creste nasul pe atat de repede urmeaza caderea.

• Like 1
Postat

Eeeee.... sa te fereasca dumnezeu de curvele cu aere . Nu le mai ajunge nimeni cu prajina la nas. Paradoxul e ca pe cat de repede le creste nasul pe atat de repede urmeaza caderea.

pai bine bre ,mata ce vrei, sa ramina asa toata viata?

post-58400-0-23340300-1400098384_thumb.png

• Oras:Cetatea Tomis
Postat

. deci nici anul asta nu imi schimb masina , are deja 14 ani, si 300000de km. sa-mi traiasca si sa mai mearga.

l

Lasa ca are baterie noua!

=))

• Like 2
Postat

Lasa ca are baterie noua!

=))

datorita tie gang , ca altfel imi bagam pula in ea si zacea pe trotuar si acum. sa traiesti boierule.

• Like 1
Postat

Ete na!

Parca ti-as fi cumparat eu bateria!

Stai linistit, ca nu a fost decat un fleac!

Te astept la vara sa dai berea, mai bine!

Postat

negresit , poate o mai punem de un party pe plaja , mi-e dor de soare. cu noul val de fete si cu tineretul sperante.

Postat

negresit , poate o mai punem de un party pe plaja , mi-e dor de soare. cu noul val de fete si cu tineretul sperante.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...