Sari la conținut

Este forumul in pericol de disparitie?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daca ar avea sanii mari Randunica as fura toti banii de la forum si as fugi in lume cu ea, nu inainte de a-l bate pe futacios_man si pe florinel sau restul de lichele care au fost.

post-40993-0-52229700-1400094489_thumb.jpg

Si pe noi cui ne lasi motane?  :slap2

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

pisi, daca-i dai o ceafa de porc si niste cartofi prajiti, o iei in lume cu tine =))

• Administrator
Reputație: 114462
  • Oras:La butoane
Postat

pisi, daca-i dai o ceafa de porc si niste cartofi prajiti, o iei in lume cu tine =))

:laugh2

pre_1400095067__lrrb0ss.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucharest
Postat

Comediantul a fost cu Randunica ?(vai de mama lui , ca nu o sa mai abe cu ce incurand)si macar a umblat la comoara lui Randunica ?

Mai analfabetule, nu am umblat la comoara pasaricii ( martor era chiar iubitul ei de atunci ) si nici nu m-am dat pe mana ei, nici masaj si nici PR.

In rest, tot prost esti. Ti-ai platit caminul pe luna asta?

Postat

Mai analfabetule, nu am umblat la comoara pasaricii ( martor era chiar iubitul ei de atunci ) si nici nu m-am dat pe mana ei, nici masaj si nici PR.

In rest, tot prost esti. Ti-ai platit caminul pe luna asta?

Timpul trece tot mai repede din pacate pt tine ! bucurate cat mai poti , pana nu vine analfabetul 

• Administrator
Reputație: 114462
Postat

am corectat acum

Da, imi aduc aminte ca Florinel nu o prea are la inima pe Randunica :laugh2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:caelum et infernus
Postat

Tu nu sti in ce pericol esti copile (esti inconstient),hai pa ca cu tine o ard altfel si nu pe forum

Smardoi..everywhere!

• Like 1
Postat

Tu nu sti in ce pericol esti copile (esti inconstient),hai pa ca cu tine o ard altfel si nu pe forum

:slap2  Mai Fred , nici maca acum nu ai reusit sa treci mai departe ?  Lasa dracu` smardoiala asta si intelege ca Sit Down Comedy e pus pe caterinca. ( a nu se intelege ca e un fricos )

• Like 1
Postat

:slap2  Mai Fred , nici maca acum nu ai reusit sa treci mai departe ?  Lasa dracu` smardoiala asta si intelege ca Sit Down Comedy e pus pe caterinca. ( a nu se intelege ca e un fricos )

E nebun, Frate!!! @_@

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

a mancat pe dreaq ... bine macar ca ploua ca altfel iar facea setea ...:)

• Oras:Bucuresti
Postat

Luati-va si de acest comediant verde!Si el este smardoi!in privat! :)

Postat

@recestarr,poti fi si altfel,pe forumul asta!e virtual,lasa bataile,deschid in viitor sala de MMA si te invit atunci la deschidere!bem o bere,plm! :)

Postat

stie pisicuts bataie... a mai luat :))))))

• Like 6
Postat

Luati-va si de acest comediant verde!Si el este smardoi!in privat! :)

Eu te-am invitat in afara virtualului....

@recestarr,poti fi si altfel,pe forumul asta!e virtual,lasa bataile,deschid in viitor sala de MMA si te invit atunci la deschidere!bem o bere,plm! :)

Deschizi sala de MMA? Hahaha, bai saracule, ai dat fuga la politie sa ''depui plangere'' la prima frunza cazuta. Imi dai seama ce luptator esti tu.

Se ''pupa'' berea cu tratamentele voastre?

Postat

Eu te-am invitat in afara virtualului....

Deschizi sala de MMA? Hahaha, bai saracule, ai dat fuga la politie sa ''depui plangere'' la prima frunza cazuta. Imi dai seama ce luptator esti tu.

Se ''pupa'' berea cu tratamentele voastre?

eu nu sunt luptator!eu o sa fiu bossu'! :)

Postat

hahahahahahahahahahahaha n ai ba stofa de baws :)))))

Postat

Ba,romanii sunt destul de agresivi,frustrati,obsedati...se pricep cat de cat la bataie...MMA-ul este destul de cunoscul in momentul de fata,bani multi...cu o mica investitie,"transformi" bestiile intr-un profit,de ambele parti! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...