picpoc Reputație: 791 Postat Mai 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 George ,faptul ca ai cazut pe mana Sorinei...raport pret/ calitate ,te-a mancat in CUR.... nu mai conteaza. Dar am cateva nelamuriri: 1In locatie ai doua fete pe Sera si Adela..Faceti cumva videochat impreuna???? 2Cu duba ce faci? le cari pe fete.... 3George , am vazut pesti cu porche, mercedes, bmw ,etc dar cu...... DUBA nu am vazut. 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Mai 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 16, 2014 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Pisicule, care ar fi varianta sa scapam de aceasta creatura agramata si frustrata?Vreo idee? 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2014 Neeeee ... face trafic! Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 17, 2014 care ar fi varianta sa scapam de aceasta creatura agramata si frustrata? S-a mai zis, nu stiu in ce masura omul chiar e agramat; vorba unui coleg forumist (cu scuzele de rigoare, nu mai retin exact cine) - sa te prefaci analfabet e la moda, pare-se... Dar, ca variante de raspuns la intrebare... eu stiu? Sa lasam topicul sa lancezeasca asa, sa stranga vreo 3-4 raspunsuri in dorul lelii intr-o saptamana...?De scapat probabil nu scapam, da' poate se enerveaza si macar face fain... Link spre comentariu
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 George ,faptul ca ai cazut pe mana Sorinei...raport pret/ calitate ,te-a mancat in CUR.... nu mai conteaza. Dar am cateva nelamuriri: 1In locatie ai doua fete pe Sera si Adela..Faceti cumva videochat impreuna???? 2Cu duba ce faci? le cari pe fete.... 3George , am vazut pesti cu porche, mercedes, bmw ,etc dar cu...... DUBA nu am vazut. Pretenash cum o arde George69 e ultimul tip de Moda de la PARIS CURVALES DUBALES ori inceraca sa se obisnuiaca cu Duba in caz ca dau Mascatii peste este. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Neeeee ... face trafic!picon(iahnie de fasole) ca cand scrii tu am un mic orgasm.Continua am sa devin euforic 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2014 Buna ziua picpoc! Ce mai faci? Esti bine? Orgasme multiple iti doresc ca cand citesti, geniu pustiu!Un sfarsit de saptamana magic! Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Buna ziua picpoc! Ce mai faci? Esti bine? Orgasme multiple iti doresc ca cand citesti, geniu pustiu!Un sfarsit de saptamana magic!Ms ,dar am o dilemaIahnia de fasole cu ce s-o gatesc... cu carnati sau coasta afumata 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2014 Cu ciolan afumat. Nu uita sa pui tarhon. 2 9 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2014 bre picoane , nu se merita sa-l bagi in seama. Nici macar nu stie ce se pune in iahnie. Dupa el ar pune otrava, ca asta este! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2014 Il invat bre Advanced, ce sa fac? Vrei sa greseasca reteta? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2014 Il invat bre Advanced, ce sa fac? Vrei sa greseasca reteta?Daca o mananca el lasa-l sa o greseasca bre, poate scapam de el! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2014 Esti sadic. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2014 Esti sadic.Nu coane, da' fiecare ... cioara pe limba ei piere! Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 30, 2014 taci fa ca te iau in pula Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 S-a trezit din laba........ Iesi ba in pula mea de guvid fraier 1 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 1 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Guvid, fraier, coclit vad ca iesti dusmanos si razbunator.... Ce zici daca imi iau o cartela noua si dau o 'anonima' la 112 precum ca; la adresa unde iesti TU",pescar' (Octavian Goga) Sunt doua fete sechestrate....... Asta, ca sa-ti mai scot smecheria din cap....Ce zici GUVID mic???? Stai draq in banca ta.....!!!!! 1 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Guvid, fraier, coclit vad ca iesti dusmanos si razbunator.... Ce zici daca imi iau o cartela noua si dau o 'anonima' la 112 precum ca; la adresa unde iesti TU",pescar' (Octavian Goga) Sunt doua fete sechestrate.......Asta, ca a-ti mai scot smecheria din cap....Ce zici GUVID mic???? Stai draq in banca ta.....!!!!! fa, ma-ta e constienta da tine ?? ai tu bani sa-ti iei cartela ? Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 fa, ma-ta e constienta da tine ??Da ma-ta este constienta ca, a fatat un ratat!!!!!! Las-o mai usor cu mama /familia,..... 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Si daca tot zici ca sunt peste, in cazul in care nu sunt sa-ti cresca cancer in gat si sa faci Sida.Poti sa dai ce vrei, ma doare in pula. TE CRED..... 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Lumea zice ca esti o curva notorie care si-a deschis cuib.Nu,nu ,gresit .... iesti prost!!! LOSTRITA,m-am dus sa ma angajez la cuib.... Luara-i foc, cu duba de peste.... Si vezi ca blestemele de curva te- ajunge.... 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 De care iesti???........pardon iti place!!!!! 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Guvid sa-ti fac un desen ca sa intelegi....Ca iesti un mic si prost nu este iesit din basm dar...... EU sunt devina ca,piscutz te-a gasit cu conturii.multiple ........giorge69=OldGeorge=masterblaster=dogfathe=panameaaa=tineototasha = bitchmaniac= lenesul=lulu123 = sex beta . !!!!! Eu sunt devina ca curvele((Sorina Deana.... )te-au dat pe "teava" lui pisicutz, ca scrii recenzii false!!!!!!!!! Eu sunt devina ca trimitii PM. fetelor sa lucreze pt tine.!!!!!!!! Intrebare; CE VINA AM EU?????????????????? Guvid mic si PROST FIR INTINS... BAFTA, 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum