picpoc Reputație: 791 Postat Mai 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 16, 2014 George ,faptul ca ai cazut pe mana Sorinei...raport pret/ calitate ,te-a mancat in CUR.... nu mai conteaza. Dar am cateva nelamuriri: 1In locatie ai doua fete pe Sera si Adela..Faceti cumva videochat impreuna???? 2Cu duba ce faci? le cari pe fete.... 3George , am vazut pesti cu porche, mercedes, bmw ,etc dar cu...... DUBA nu am vazut. 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Mai 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2014 1
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 Pisicule, care ar fi varianta sa scapam de aceasta creatura agramata si frustrata?Vreo idee? 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2014 Neeeee ... face trafic!
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 17, 2014 care ar fi varianta sa scapam de aceasta creatura agramata si frustrata? S-a mai zis, nu stiu in ce masura omul chiar e agramat; vorba unui coleg forumist (cu scuzele de rigoare, nu mai retin exact cine) - sa te prefaci analfabet e la moda, pare-se... Dar, ca variante de raspuns la intrebare... eu stiu? Sa lasam topicul sa lancezeasca asa, sa stranga vreo 3-4 raspunsuri in dorul lelii intr-o saptamana...?De scapat probabil nu scapam, da' poate se enerveaza si macar face fain...
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 George ,faptul ca ai cazut pe mana Sorinei...raport pret/ calitate ,te-a mancat in CUR.... nu mai conteaza. Dar am cateva nelamuriri: 1In locatie ai doua fete pe Sera si Adela..Faceti cumva videochat impreuna???? 2Cu duba ce faci? le cari pe fete.... 3George , am vazut pesti cu porche, mercedes, bmw ,etc dar cu...... DUBA nu am vazut. Pretenash cum o arde George69 e ultimul tip de Moda de la PARIS CURVALES DUBALES ori inceraca sa se obisnuiaca cu Duba in caz ca dau Mascatii peste este.
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 17, 2014 Neeeee ... face trafic!picon(iahnie de fasole) ca cand scrii tu am un mic orgasm.Continua am sa devin euforic 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2014 Buna ziua picpoc! Ce mai faci? Esti bine? Orgasme multiple iti doresc ca cand citesti, geniu pustiu!Un sfarsit de saptamana magic!
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 17, 2014 Buna ziua picpoc! Ce mai faci? Esti bine? Orgasme multiple iti doresc ca cand citesti, geniu pustiu!Un sfarsit de saptamana magic!Ms ,dar am o dilemaIahnia de fasole cu ce s-o gatesc... cu carnati sau coasta afumata 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2014 Cu ciolan afumat. Nu uita sa pui tarhon. 2 9
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 17, 2014 bre picoane , nu se merita sa-l bagi in seama. Nici macar nu stie ce se pune in iahnie. Dupa el ar pune otrava, ca asta este!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2014 Il invat bre Advanced, ce sa fac? Vrei sa greseasca reteta?
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 17, 2014 Il invat bre Advanced, ce sa fac? Vrei sa greseasca reteta?Daca o mananca el lasa-l sa o greseasca bre, poate scapam de el!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2014 Esti sadic.
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 17, 2014 Esti sadic.Nu coane, da' fiecare ... cioara pe limba ei piere!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 30, 2014 taci fa ca te iau in pula
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 1, 2014 S-a trezit din laba........ Iesi ba in pula mea de guvid fraier 1 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 1, 2014 1 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 1, 2014 Guvid, fraier, coclit vad ca iesti dusmanos si razbunator.... Ce zici daca imi iau o cartela noua si dau o 'anonima' la 112 precum ca; la adresa unde iesti TU",pescar' (Octavian Goga) Sunt doua fete sechestrate....... Asta, ca sa-ti mai scot smecheria din cap....Ce zici GUVID mic???? Stai draq in banca ta.....!!!!! 1 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 Guvid, fraier, coclit vad ca iesti dusmanos si razbunator.... Ce zici daca imi iau o cartela noua si dau o 'anonima' la 112 precum ca; la adresa unde iesti TU",pescar' (Octavian Goga) Sunt doua fete sechestrate.......Asta, ca a-ti mai scot smecheria din cap....Ce zici GUVID mic???? Stai draq in banca ta.....!!!!! fa, ma-ta e constienta da tine ?? ai tu bani sa-ti iei cartela ?
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2014 fa, ma-ta e constienta da tine ??Da ma-ta este constienta ca, a fatat un ratat!!!!!! Las-o mai usor cu mama /familia,..... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2014 Si daca tot zici ca sunt peste, in cazul in care nu sunt sa-ti cresca cancer in gat si sa faci Sida.Poti sa dai ce vrei, ma doare in pula. TE CRED..... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2014 Lumea zice ca esti o curva notorie care si-a deschis cuib.Nu,nu ,gresit .... iesti prost!!! LOSTRITA,m-am dus sa ma angajez la cuib.... Luara-i foc, cu duba de peste.... Si vezi ca blestemele de curva te- ajunge.... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2014 De care iesti???........pardon iti place!!!!! 1
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2014 Guvid sa-ti fac un desen ca sa intelegi....Ca iesti un mic si prost nu este iesit din basm dar...... EU sunt devina ca,piscutz te-a gasit cu conturii.multiple ........giorge69=OldGeorge=masterblaster=dogfathe=panameaaa=tineototasha = bitchmaniac= lenesul=lulu123 = sex beta . !!!!! Eu sunt devina ca curvele((Sorina Deana.... )te-au dat pe "teava" lui pisicutz, ca scrii recenzii false!!!!!!!!! Eu sunt devina ca trimitii PM. fetelor sa lucreze pt tine.!!!!!!!! Intrebare; CE VINA AM EU?????????????????? Guvid mic si PROST FIR INTINS... BAFTA, 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum