vassile Reputație: 1 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2014 E o fata deosebita as revenii la ea stimati coleegi. Este fata din poza e reala , am sunat-0 ieri locatie in spatele unui hotel elia dak nu ma insel pe stefan cel mare , locatie ok , fata f ok , chiar arata f bine e cea din poza , oral cu prezervativ atat nu mi-a placut , dar domnisoara mi-a zis motivu , intre timp se implica mie unnu mi-a placut , nu e cu fite nu grabeste si e f comunicativa, f curata si intretinuta. Gustat-ti cu placere
Hamerhead Reputație: 248 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2014 Uita-l ma si p'asta
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 16, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 16, 2014 https://nimfomane.com/forum/topic/24457-bianca-0736792144-rond-alba-iulia/ 1
apocalipsus Reputație: 341 Postat Mai 17, 2014 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 17, 2014 E o fata deosebita as revenii la ea stimati coleegi. Este fata din poza e reala , am sunat-0 ieri locatie in spatele unui hotel elia dak nu ma insel pe stefan cel mare , locatie ok , fata f ok , chiar arata f bine e cea din poza , oral cu prezervativ atat nu mi-a placut , dar domnisoara mi-a zis motivu , intre timp se implica mie unnu mi-a placut , nu e cu fite nu grabeste si e f comunicativa, f curata si intretinuta. Gustat-ti cu placereMirosi a peshtishor...
bianca.bya Reputație: 36 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 Mirosi a peshtishor... de unde trageti voi concluziile astea??e greu cu voi ,nu se poate!!!DACA NU CUNOSTI NU VORBIII PROSTIIII TE ROG MULT ......CERCETEAZA SI PORMA POATE ITI MIROASE SI A DELFINI...SIRENE SI ETC!!!
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Cine-i ""PORMA" asta?!
Hamerhead Reputație: 248 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Cine-i ""PORMA" asta?!E frate cu "VORBIII si PROSTIIII" 2
skylined Reputație: 153 Postat Mai 18, 2014 Telefon: . Oras:Bucuresti Telefon: . Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Si var cu SAORMA!
apocalipsus Reputație: 341 Postat Mai 18, 2014 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 18, 2014 de unde trageti voi concluziile astea??e greu cu voi ,nu se poate!!!DACA NU CUNOSTI NU VORBIII PROSTIIII TE ROG MULT ......CERCETEAZA SI PORMA POATE ITI MIROASE SI A DELFINI...SIRENE SI ETC!!!1) Vorbiii=?2)Prostiii=?3)Porma=? e cumva un slang?(limbaj sofisticat de-al tau de strada?)4)Nu imi amintesc sa te fi inclus in discutie...
ⓞâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2014 baEtiii , nu f-tii raii , poate desprea ea este vorba Dupa ce o vizitati...porma sa vorbitiii , da ? 1
bianca.bya Reputație: 36 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 si daca am scris asa ce se intampla?va rog mult nu va mai purtati asa NIMENI NU ESTE PERFECT!!! si sincer prea putin ma mai intereseaxa parerea voastra...la voi fiecare are cate un defect, bv felicitari sunteti PERFECTI!!!
ⓞâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2014 bianca, nu te supara pe baEtiii astia ) ei nu stie sa scriee vezi ca PERFECTI se scrie cu 3 de i , de aceea se iau astia de tine
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 18, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2014 Bianca , lasa-i nu-i baga in seama ca e rai si invidios baeti astea . Defapt nu ne intereseaza cum scri , acesta nu este un defect se numeste altfel dar nu-mi vine in minte acum . Nu suntem aici sa-ti cautam defectele , suntem sa-ti descoperim calitatile . Ia nu mai insira "n" numere de telefon pe AT si serveste-ne niste servicii de pomina pe un singur numar , fi putin mai calda si pasionala si intreaba-ti clientii cum si ce-si doresc si fa-i sa le tremure genunchii la plecare(nu de frica) sa vezi daca o sa mai intereseze pe cineva ca ai "defecte" Ziceam si eu nu trebuie sa ma iei in seama . Motane poti inchide aici, Bianca are topic deschis deja . Multumesc https://nimfomane.com/forum/topic/24457-bianca-0736792144-rond-alba-iulia/ 2 2
bianca.bya Reputație: 36 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 da BIC.C ms mult pentru interventie,si vreau sa adaug ceva.Nu cred,ca a plecat cineva de frica de la mine...nu are de ce,nu mananc pe nimeni si nu sunt asa dura si proasta cum crede lumea!Va pup sa aveti o zi minunata!
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 19, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 19, 2014 Cu mici exceptii incepem sa vorbim despre altceva . Deja ti-am tastat primele 3 cifre de la numarul de telefon . Fa-ma sa-l tastez pe tot . 2 2
babardierul Reputație: -322 Postat Mai 27, 2014 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Mai 27, 2014 Fiecare ora petrecuta pe acest forum rezulta o scadere a IQ-ului cu 1% .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum