Sari la conținut

MODERATOR 1 ESTE UN CRETIN

Postări Recomandate

• Oras:Malibu
Postat

Pe ce motiv l-ai banat mah pe Fredostarr sa ii sugi pula de mort , auzi ca amenintari si jigniri , ce pula mea inseamna ba pula la tine amenintari (pe pwla de comediant dc nu il banezi ?) pe pwula ala de Sorin din Craiova dc nu il banezi ? . Pisicut esti un fraier daca continui asa . Xoxo ai grija ca tu urmezi , mie mi-a dat ban permanent pt nimica , dar o sa vada ei cu cine vor raman .

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Postat

Pwla tu trebuia sa fi de mult banat , zi si aici cat e mita sa iti bagi pwla in toti ?(fara sa fii banat )

Postat

Ventrino de maine mai ai un prieten cu manele , ca sa se practica aici(dupa ce imi da disable pe contul asta) 

• Like 1
Postat

Ventrino de maine mai ai un prieten cu manele , ca sa se practica aici(dupa ce imi da disable pe contul asta) 

http://youtu.be/ksMfae_P8QI

Postat

Ce Pwla mea face moderator 1 de nu ma baneaza esti constipat ? sa stim sa il trimit pe comediant sa rezolve problema cu o pwla in rect

Postat

Atat topicul asta cat si cel denumit " aroganta " ar trebui inchise. Conducerea ar trebui sa tina minte ip-urile si sa le baneze in permanenta. Userii de factura aceasta nu aduc nimic bun. Nici macar traficul generat de ei nu e un trafic sanatos, ci niste elucubratii generate de minti bolnave.

Banati-i fratilor, ca nu e necesar sa fiti calcati in picioare de niste nulitati de oameni.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce Pwla mea face moderator 1 de nu ma baneaza esti constipat ? sa stim sa il trimit pe comediant sa rezolve problema cu o pwla in rect

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :iagree --cred ca eu urmez..sa fiu  BAN..din clipa in clipa :laugh2  :laugh2  :laugh2 dar sa fiu anuntat prin PM sa va spun cine sunt in realitate :laugh2  :laugh2

• Like 1

Postat

Dece nu se inchide topicul asta?

Se cam exagereaza si devine plictisitor.

Ar trebui banate ip-urile nu doar userul. Mai nasol cu ce cu dinamic.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...