Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
Postat

Exista masajul perfect?

Cautare la google cu Radics Elena 0040721609296, ai convingerea ca pozele mele si video-urile sunt reale, ma vezi la usa cand iti deschid.

Ofer servicii de masaj complet cu happy-end si servicii complete de companie intima (servicii totale protejate).

Suna-ma cu incredere la orice ora, azi sunt la dispozitia ta pana noaptea tarziu  masaje.gif

Te rog programare timp inainte. Multumesc    :*

Postat

Poate ar trebui sa renunti la Google translate, a iesit ceva de ras...

Altfel, poate ar fi ok o actualizare a tarifelor aici, nu mai corespund cu cele din primul post. Multumim.

Buna ziua @quatar, multumesc pentru interes, Google translate il folosesc si pentru mine. Astept sa ma suni, pentru actualizarea tarifelor nu o fac aici in scris. Servicii timp si preturi le detaliez la telefon 0721609296. O zi frumoasa  :*

Postat

Rog programare timp inainte, ofer servicii complete de masaj  :masaje  si companie intima. Poze reale si profil de incredere, gasesti mai multe informatii actualizate. Am video-uri ma vezi cum fac masajul, te rog dai cautare la google cu nr meu 0721609296 

https://www.youtube.com/watch?v=-d0m111Nqzg

Multumesc pentru interes.

Radics Elena.

Postat

Buna @makaveli123, multumesc pentru interes, chiar azi mi-am facut alte poze noi  :ellao

Dai cautare la google cu nr meu 0721609296, si daca te intereseaza astept sa ma suni 

post-261367-0-13049700-1535061983_thumb.jpg

post-261367-0-44924200-1535061997_thumb.jpg

• Like 2
Postat

O programare când se poate face,am incercat sa sun pe numărul afișat și nu răspunde nimeni?

Postat

Elena,faci cumva și masaj prostatic? Mulțumesc

Buna @vasile555, multumesc pentru interes,  :*    fac masaj prostatic, da.

Postat

O programare când se poate face,am incercat sa sun pe numărul afișat și nu răspunde nimeni?

Buna @crim80, multumesc pentru interes si scuze ca nu ti-am raspuns, cu siguranta am fost ocupata, te rog sms text sau mai insista. Multumesc   :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna @crim80, multumesc pentru interes si scuze ca nu ti-am raspuns, cu siguranta am fost ocupata, te rog sms text sau mai insista. Multumesc :*

Vii la hotel ?
Postat

Vii la hotel ?

Buna @evil12, ce mai faci?  :bye

Te rog sa ma scuzi, eu nu am timp sa ma deplasez... Astept sa ma suni, te pup pup pup  :*

Postat

Buna @cristianz9, multumesc pentru interes,  :*   astept sa ma suni.

Postat

Buna iubitule, ofera-ti o pauza placuta de relaxare prin tehnici variate ale masajului,

masaje.gif

reflexoterapie talpi si maini sa-ti calmez dureri de spate cervical, continuat cu un nuru masaj, ador pozitia 69, poti sa gusti din piersicuta mea, fantezii si masaj erotic cu finalizare cum vrei tu.

Servicii, timp si preturi le detaliez la telefon, daca nu raspund scuza-ma, te rog sms. Multumesc..   :*

boobies4.jpg     dus2.gif dus impreuna, nuru masaj, oral deepthroat protejat, vaginal cu prezervativ orice pozitie anal stramt si adanc, prelungit dar protejat...

Sa stii ca pielea ta devine foarte sensibila la atingerea uleioasa cu mainile mele, descopera senzatia!

Locatie linistita langa statia metrou Piata Unirii 2, discretie absoluta, sunete jazz chillout, gasesti prosoape albe toate curate, papuci unica folosinta,

te simti confortabil, ai parte de respect si esti binevenit.

Cautare la google cu nr meu, ai convingerea ca pozele mele sunt reale si profilul meu e de incredere, 0721609296

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Buna, ce alte servicii mai oferi pe lângă masaj și câteva preturi? mulțumesc

Postat

Exista masajul perfect?

Buna iubitule, ofera-ti azi o pauza placuta de relaxare prin tehnici variate ale masajului,

masaje.gif

reflexoterapie talpi si maini sa-ti calmez dureri de spate cervical,

continuat cu un nuru masaj, ador pozitia 69, fantezii si masaj erotic cu finalizare cum vrei tu,

azi sunt la dispozitia ta pana noaptea tarziu.

Servicii, timp si preturi le detaliez la telefon, suna-ma cu incredere la orice ora.

boobies4.jpg     dus2.gif dus impreuna, nuru masaj, oral deepthroat protejat, vaginal cu prezervativ orice pozitie anal stramt si adanc, prelungit dar protejat...

Sa stii ca pielea ta devine foarte sensibila la atingerea uleioasa cu corpul meu, descopera senzatia!

Locatie linistita langa statia metrou Piata Unirii 2, discretie absoluta, sunete jazz chillout,

gasesti prosoape albe toate curate, papuci unica folosinta,    :masaje

imi pasa de om, sunt atenta la detalii ai parte de respect si te simti bine primit.

Cautare la google cu Radics Elena 0040721609296

Rog programare timp inainte. Multumesc.      :*

• Oras:home
  • Oras:home
Postat

Am si eu o nedumerire: ca sa fie la Testate, topicul asta nu trebuia sa contina si o recenzie, macar?

• Mersi 1
Postat

Am si eu o nedumerire: ca sa fie la Testate, topicul asta nu trebuia sa contina si o recenzie, macar?

Buna @melcian, in legatura cu topicul prezent, care e problema ta?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat eu azi pt o programare. Am intrebat de masaj si mi a spus rapid ce masaje face. Cand am intrebat de preturi su alte servicii a zis ca se grabeste si sa caut in alta parte.

Da, de revenit. NOT

• Like 1
Postat

Am sunat eu azi pt o programare. Am intrebat de masaj si mi a spus rapid ce masaje face. Cand am intrebat de preturi su alte servicii a zis ca se grabeste si sa caut in alta parte.

Da, de revenit. NOT

Buna @dpxman, multumesc pentru interes  :*   Cand m-ai sunat, recunosc ca incercam sa detaliez felul cum se desfasoara serviciile, te rog da-mi voie sa-ti spun pe ce iau banul...

Daca ma grabesti la telefon sa-ti spun direct pretul, imi imaginez ca si la fata locului bagi graba, asa ca... Ramane la alegerea ta   :138x

Postat

Masaj placut de relaxare inainte de culcare.

Buna iubitule, vino la un supermasaj de relaxare, reflexoterapie talpi si maini sa-ti calmez dureri de spate cervical, continuat cu un nuru masaj, fantezii si masaj erotic cu finalizare cum vrei tu, atitudine pro client, sunt flexibila.

Azi sunt la dispozitia ta pana noaptea tarziu.

Locatie decenta si spatioasa langa Piata Unirii si Piata Sfanta Vineri, curatenie impecabila cum rar gasesti, prosoape albe toate curate, accesorii unica folosinta, liniste si discretie, aer conditionat, sunete jazz chillout, ai parte de respect si te simti bine primit.

Servicii, timp si preturi le detaliez la telefon, suna-ma cu incredere la orice ora. Daca nu raspund, ma scuzati, mai insistati, rog text sms.

:boob         :dus2                   :masaje              

Dus impreuna, nuru masaj, poz 69 poti sa gusti din piersicuta mea iti fac oral deepthroat protejat, contact intim vaginal cu prezervativ orice pozitie anal stramt si adanc, prelungit dar protejat...

Sa stii ca pielea ta devine foarte sensibila la atingerea uleioasa cu corpul meu, erotic nuru masaj, descopera senzatia! 

• Like 3
Postat

Preturi?

Buna @aladin77,

Dai te rog cautare la google cu Radics Elena 0721609296 si vezi informatii despre mine, daca pozele mele sunt reale si daca profilul meu e de incredere confirmate de recenzii cate vrei. Cu cautare la google cu nr meu gasesti si video-uri printre care si video pe youtube canal (ma vezi cum prestez serviciul de masaj)   :masaje    si apoi te decizi sa ma suni si afli restul serviciilor, preturile si disponibilitatea mea.

Economisesti timp, stress si bani, la mine vii la sigur.

Un video justificativ valoreaza cat 1 ora de vorbe, negocieri, sa te mai gandesti.... 

Multumesc pentru interes.  :*

Postat

Multumesc domnilor care v-ati bucurat de compania mea si de efectele sedintei de masaj   :masaje   o zi frumoasa si multe impliniri  

:*  Va pup si va mai astept     :138x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...