chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Gata eu am zis ce aveam de zis! Pa! Adios muchachos!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Foarte distractiv pisicuts ce sa zic! Ai adunat aici o colectie de oameni fini si educati! Dar probabil ca cei care se duc la curve nu prea sunt niste rafinati, nu-i asa? E scuzabil! Aia educatii au alte preocupari, au amanta sau au uitat sa futa
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 De ce te cheama sorin daca nu esti roman? Hai frate asta e o intrebare de...deja mi-ati facut nervi voi 2 v-ati balacarit pe topicul asta ca sa IMI BAG TOATA PULA nu poate omu sa se distreze ca imediat vine romanul cu pula si si-o scutura unde nimereste nu puteati sa va abtineti, sunteti voi oameni maturi dar puteati sa vi-o scuturati pe PRIVAT ca doi muschetari nu aici in vazul tuturor, si ca sa iti raspund la intrebare... ma cheama sorin + un nume de sfant + numele de familie nu este de natie romaneasca, si da vorbesc la modul cel mai serios sunt mandru ca nu sunt pur roman, de ce? din mai multe motive dar o sa iti dau un exemplu care l-am intalnit mereu de ex la vapor: NU ai sa vezi roman care pleaca de la vapor fara sa ia ceva mic de acolo fie el ceva tot ia ca sa se simta bine, voiajul trecut l-am prins pe unu care si-a umplut geata de cala cu bidoane de plastic 6 la numar ca omul sa isi puna muraturile acasa, ca sa vezi ( cand acasa alea costau 3-4 lei dar el prefera sa le fure ca de e roman si trebuie sa plece cu ceva furat )...de aceea romanul gasesti din ce in ce loc de munca mai greu ( si aici ma refer tot la navigatie ) el isi baga pula in orice si in oricine fie el comandat sau intendent sau owner.. cand alta natie lasa capul jos si executa, cand noi suntem cei mai frumosi si cei mai muncitori...daca as sta sa continui i-as incinge serverul lui pisic. Sanatate 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 uimitor!!! plecam de la o gluma cu iesitul mucilor/spermei pe nas, cu certa convingere ca este o gluma destul de amuzanta, si ajungem aici! de acord cu expresia lui sorin, sa-mi bag si eu toata pula daca am sa inteleg vreodata mecanismul asta care produce acest gen de discutii!!! oameni in toata varsta, cu responsabilitati, cu presiuni si stres zi cu zi, cu floci albi pe coaie, se balacaresc in toata splendoarea aici ptr ce? va intreb eu pe voi ca's mai prost de fel: pentru ce???!!! 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Voua va cer scuze, n-aveti nici o vina dar eu am un principiu: "sunt domn pana ma calca cineva pe coada!" Aviz amatorilor!
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 20, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 20, 2014 pentru ce???!!!Intreaba-l pe amicu de ce?,el stie Chris,ai prea multa cofeina pe sistem azi.
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 20, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 20, 2014 Voua va cer scuze, n-aveti nici o vina dar eu am un principiu: "sunt domn pana ma calca cineva pe coada!" Aviz amatorilor!Acelasi principiu il are si doamna Sorina,voi doi aveti cozi lungi de va calca atat de multi pe ele Just kidding 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Intreaba-l pe amicu de ce?,el stie Chris,ai prea multa cofeina pe sistem azi.Nu pot sa beau cafea pentru ca imi da dorinta de a omori oameni
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Voua va cer scuze, n-aveti nici o vina dar eu am un principiu: "sunt domn pana ma calca cineva pe coada!" Aviz amatorilor! Stima si respect din partea mea domnu Cristian ! 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Acelasi principiu il are si doamna Sorina,voi doi aveti cozi lungi de va calca atat de multi pe ele Just kidding Da, suntem niste sensibili, intr-o viata anterioara eu am fost duce si ea contesa
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Hai frate asta e o intrebare de...deja mi-ati facut nervi voi 2 v-ati balacarit pe topicul asta ca sa IMI BAG TOATA PULA nu poate omu sa se distreze ca imediat vine romanul cu pula si si-o scutura unde nimereste nu puteati sa va abtineti, sunteti voi oameni maturi dar puteati sa vi-o scuturati pe PRIVAT ca doi muschetari nu aici in vazul tuturor, si ca sa iti raspund la intrebare... ma cheama sorin + un nume de sfant + numele de familie nu este de natie romaneasca, si da vorbesc la modul cel mai serios sunt mandru ca nu sunt pur roman, de ce? din mai multe motive dar o sa iti dau un exemplu care l-am intalnit mereu de ex la vapor: NU ai sa vezi roman care pleaca de la vapor fara sa ia ceva mic de acolo fie el ceva tot ia ca sa se simta bine, voiajul trecut l-am prins pe unu care si-a umplut geata de cala cu bidoane de plastic 6 la numar ca omul sa isi puna muraturile acasa, ca sa vezi ( cand acasa alea costau 3-4 lei dar el prefera sa le fure ca de e roman si trebuie sa plece cu ceva furat )...de aceea romanul gasesti din ce in ce loc de munca mai greu ( si aici ma refer tot la navigatie ) el isi baga pula in orice si in oricine fie el comandat sau intendent sau owner.. cand alta natie lasa capul jos si executa, cand noi suntem cei mai frumosi si cei mai muncitori...daca as sta sa continui i-as incinge serverul lui pisic. SanatateAi mare dreptate! Eu sunt dintre aia care n-a luat un capat de ata in viata lui, probabil mi se trage de la partea de sange neromanesc, am si eu din ala...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 20, 2014 Voua va cer scuze, n-aveti nici o vina dar eu am un principiu: "sunt domn pana ma calca cineva pe coada!" Aviz amatorilor!Avizul se adreseaza si profesionistilor? 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Avizul se adreseaza si profesionistilor? Prietene tocmai ce am incheiat o discutie mai aprinsa, vrei sa o reaprinzi ? Pui paie pe foc ? Daca da te rog sa te abtii
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Asa ii place lui Florinel sa puna paie pe foc dar mie mi-e simpatic!
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 20, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 20, 2014 Nu pot sa beau cafea pentru ca imi da dorinta de a omori oameni Bre,banuiesc ca ai omis sa depui juramantul lui Hipocrate 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 20, 2014 Sorine, m-am mutat la oras. Eu pun benzina pe foc... Stai linistit. E fara plumb! 4
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Bre,banuiesc ca ai omis sa depui juramantul lui Hipocrate Ma feresc de cafea, e mai simplu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Sorine, m-am mutat la oras. Eu pun benzina pe foc... Stai linistit. E fara plumb!
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Sorine, m-am mutat la oras. Eu pun benzina pe foc... Stai linistit. E fara plumb! Da .. pai.. ce pot sa spun I-am dat 1 pct lui gagiu a fost buna 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 bai, voi ati terminat toate topicele de pe "regulament si anunturi administrative" si ati navalit cu totii aici unde totul decurgea in pace si liniste monumentala? nu mai putem purta o simpla conversatie despre sperma data pe nari ca va faceti voi toti aparitia cu surle si trambite. ia, toata lumea la cashile lor, fie la tara sau la oras, si la vizitatul fetelor cu sau fara coada lunga! fara paie, fara gasolina, ca e mai verde asa si mai ecologistic! dracia naibii, ne mai trebuia dece in conversatia asta si era ca in bancul cu bula: "asta ne mai lipsea ca in rest le aveam pe toate"! p.s. spuneti-mi si mie care-i numele nou de utilizator rebranduit al lui dece va rog! vreau sa-l intreb ce mai face iubita nostra si nu stiu cui sa ma adresez si chiar nu vreau sa fac vreo boacana!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 John, intotdeauna ti-am admirat spiritul echilibrat, fara gluma! In privinta lui "de ce?", el s-a rebranduit ca si "? ec ed"http://nimfomane.com/forum/user/120339-ec-ed/ 1
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 20, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 20, 2014 Nu pot sa-ti dau link ca-s pe tel,Dar il gasesti la DG cu ? ec ed; spor PS-a postat Chris cu linku 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 funny! n-a gasit si el un semn al intrebarii ca ala de la spanioli, intors?! si'asa el saracu' e intors cu curu la mai toate! asta sigur a iesit in lume cu curu' in fatza!!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Cum s-ar zice are acelasi user dar acum e pe dos! De ce nu ma mir?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 20, 2014 Cine are informatii despre De Ce este rugat sa sune la politie sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie. Tipul este periculos! Despre ce este vorba? Printr-un PM i-am transmis lui de ce ca-i scot fumurile din cap! El a luat-o ca o amenintare si a facut plangere la Sectia 14. Acum el este cel urmarit. De ce? A fugit cu pixul! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum