johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Homeless, esti un scarbos (batran) care ar fute si in intestinul subtire...orice, numai sa futi! aaaaahhhhh, ce te-as fute pe tine in intestinul subtire macar o data!!! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Chrisssssssss vino inapoi! Cu tine cearta e mult mai frumoasa .... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Bai ce scarbosenie ai postat acolo John! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 pai ce? nu ai mai vazut-o??? eu am mai postat-o acu' vreun an tot intr-o certa!!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Valeu! Mi-e greata!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Bai ce scarbosenie ai postat acolo John! De ce, e scarbosenie ?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 20, 2014 aaaaahhhhh, ce te-as fute pe tine in intestinul subtire macar o data!!! http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/09/people-are-idiots-hose.gif
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 20, 2014 pai ce? nu ai mai vazut-o??? eu am mai postat-o acu' vreun an tot intr-o certa!!! peste un an o sa fie la fel...peste cinci la fel...viata buna si acordeoane! Vezi sa o pastrezi bine in foldere,sa nu se piarda!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 prostanacule, vezi ca nu merge gif'ul tau !!! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 prostanacule, vezi ca nu merge gif'ul !!! Asta voiam sa scriu si eu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Chris, hai tata sa ne certam, vezi doar ca lui De ce nici gif-urile nu ii merg .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 (.)...viata buna si acordeoane! (.) ce, pleci asa repede? doar ce ne obisnuisem cu mirosul de rahat si tu vrei sa o intinzi, sau ma rog, sa te intinzi. ai rabdare pana gasesc si eu hartia igienica si pe urma dispari. zi-mi si mie ce mai face intestinul subtire al iubitei noastre???
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 20, 2014 ce, pleci asa repede? doar ce ne obisnuisem cu mirosul de rahat si tu vrei sa o intinzi, sau ma rog, sa te intinzi. ai rabdare pana gasesc si eu hartia igienica si pe urma dispari. zi-mi si mie ce mai face intestinul subtire al iubitei noastre??? Pe la simpozioane!tot nefututa!barbat`su cauta fete cu muci! )) 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 ia saracule, sa ai si tu macar un punct!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Pe la simpozioane!tot nefututa!barbat`su cauta fete cu muci! )) ia zi, ca nu prea ai fost atent si chiar vreau sa fii on-topic, tu esti asa de talentat ca iubita noastra ca sa scoti si tu sperma pe nari atunci cand unghiul pulii este tocmai perfect??? nu de alta, dar pana acum baietii au strans 5 bastoane ca premiu, dar daca tu poti, tie eu iti dau 10 bulioane si o incarcatura stata de vreo 3-4 zile!!! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Deci special pentru " Ec ed ? " din partea noastra si in special al lui John 15 milioaneeeee plus cat face lucrarea. Si o incarcatura de 3-4 zileeeeeee ! ADEVARAT! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 20, 2014 ia zi, ca nu prea ai fost atent si chiar vreau sa fii on-topic, tu esti asa de talentat ca iubita noastra ca sa scoti si tu sperma pe nari atunci cand unghiul pulii este tocmai perfect??? nu de alta, dar pana acum baietii au strans 5 bastoane ca premiu, dar daca tu poti, tie eu iti dau 10 bulioane si o incarcatura stata de vreo 3-4 zile!!! Pai daca iubita noastra stie deja care-i treaba cu nasu` si cu mucu`,de ce o trimiti in continuare,la simpozioane,nefututa?nu mai vrea saraca femeie sa intervina in murdariile tale sexuale?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Deci special pentru " Ec ed ? " din partea noastra si in special al lui John 15 milioaneeeee plus cat face lucrarea. Si o incarcatura de 3-4 zileeeeeee ! ADEVARAT! pai cam asa e, ca sunt stat de sambata de la aia mica, asa ca maine, cand as putea sa-i fac plata si "cadoul", cam atatea zile ar fi! zi rujatule, te bagi la un ban castigat cinstit??? singura treaba e, asa cum au facut regulile baietii pe acest topic, trebuie sa-ti fac si o poza cu instrumentul in gura si malahia iesita pe nari. dar stai linistit ca am sa-ti blurez muiandrul. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Mai lasa si tu incarcatura vreo zi doua , pana mai strangem si alti bani. Sa fie o suma frumoasa, sa merite sa vina la Constanta. P.S. Ai vazut Sorina ce multumita a fost daca am pus toti umarul la treaba. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 20, 2014 pai cam asa e, ca sunt stat de sambata de la aia mica, asa ca maine, cand as putea sa-i fac plata si "cadoul", cam atatea zile ar fi! zi rujatule, te bagi la un ban castigat cinstit??? Nu multumesc!iau attfel de ban,nu asta al tau murdar,care distruge vieti `tinere`!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Nu multumesc!iau attfel de ban,nu asta al tau murdar,care distruge vieti `tinere`! Lasa, ca nu mai esti chiar asa de tanar
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Nu multumesc!iau attfel de ban,nu asta al tau murdar,care distruge vieti `tinere`! esti fraier la faza asta! e cea mai profitabila si sigura treaba ptr tine! nu stiu ce ti se pare atat de murdar la putina sperma data pe narile tale cand tu oricum banii ii vei cheltuii pe aurolac! ca doar ala nu distruge vieti tinere, nu?!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 esti fraier la faza asta esti fraier la faza asta! e cea mai profitabila si sigura treaba ptr tine! nu stiu ce ti se pare atat de murdar la putina sperma data pe narile tale cand tu oricum banii ii vei cheltuii pe aurolac! ca doar ala nu distruge vieti tinere!!! Gresit. Cu banii castigati din treaba asta o sa o invite pe Amelia in oras. Si cum Amelia e buna la biliard e bine sa castige cat mai mult acum
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 gabi, acum dai in altele!!! adica ce vrei sa spui, ca amelia mai "face" inca un fraier? eu zic ca mai bine ca il mangleste amelia de banii aia castigati de el cu truda, transpiratie si mai ales senzatii de voma, decat sa ii arunce pe rahaturile alea care-i perturba putinele celule ramase in creierasul lui. rujatule, nu-l asculta pe gabi! tu vino incoa' ca treaba e buna sa stii. sa vezi ce respiratie curata ai sa ai dupa! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum