Sari la conținut

Fredostarr isi ia la revedere si are ceva de transmis

Postări Recomandate

• Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu

Baieti si fete eu imi anunt retragerea devinitiva din aceasta comunitate 

-Comediantule am cules niste informatii despre tine si nu pari un baiat rau

-Ventrino daca citesti acest post esti un biat extraordinar, ai tot respectul meu si poate ne vedem la o bere in Sb daca ajungi candva ,placerea este de partea mea

-De Ce esti baiat f citit ,dar din pacate ai darul sa iti faci dusmani , pacat :no2 

-Xoxo nu pari prost ,dar ai caterinca de mahala in rest esti super ok 

-Pisicuts tu esti iara super de treaba ,dar din pacate nu esti consecvent ,dar totusi ai simtul umorului

-Deana te iubesc si scuze daca te-am jignit probabil era de la alceva ,dar pacat de tine si de ocupatia ta

-Randunica esti cea mai tare ,daca ajungi in Sb iti ofer tot ce vrei tu !

-Gabriel si Picon cu voi am mai avut contre , dar pareti baieti de treaba si nicidecum cum am crezut la inceput ,daca v-am jignit imi cer scuze

-DR ai grija de Deana , pari baiat intelept

In rest va urez la toti cat mai multe femei si bani , va saluta Fredo si sa ne auzim cu bine , la revedere !

Ventrino te astept la Sibiu

Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

altul care se rebranduieste .. ...asta cu retragerea e "frectie cu spirt la un picior de lemn" ... fredo poate pe viitor incerci sa fi mai "oltean" ca de taranisme ardelenesti ne-ai saturat   =))

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Oameni buni, omul a postat decent, si-a cerut scuze, a recunoscut ca a mai gresit ... eu zic sa lasam "rautacismele".  Fredo, daca revii pe forum, adopta atitudinea din ultima postare si te vei bucura de simpatia si stima noastra.

Bafta!

• Like 6
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Oameni buni, omul a postat decent, si-a cerut scuze, a recunoscut ca a mai gresit ... eu zic sa lasam "rautacismele".  Fredo, daca revii pe forum, adopta atitudinea din ultima postare si te vei bucura de simpatia si stima noastra.

Bafta!

:)))

Link spre comentariu
  • Oras:Hermannstadt
  • Oras:Hermannstadt

Ma cac pe toti oltenii si pe toate pule care put a rahat ,melteni ,damboviteni ,mi se face scarba,este sub demnitatea mea sa am de aface cu asa nulitati eu am plecat de aci la revedere !

Link spre comentariu

• Oras:b
  • Oras:b

Ma cac pe toti oltenii si pe toate pule care put a rahat ,melteni ,damboviteni ,mi se face scarba,este sub demnitatea mea sa am de aface cu asa nulitati eu am plecat de aci la revedere !

in sfarsit, a vorbit pe limba lui.

tromboanele alea cu civilizatia vestica ma amuza de fiecare data, probabil ca ei sunt spalati pe creier acolo la ei sa le creada pe bune.

ca de obicei, banatu-i fruncea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...