Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

...

post-136568-0-97538000-1434487713_thumb.jpg

post-136568-0-23586100-1434487714_thumb.jpg

post-136568-0-40600400-1434487714_thumb.jpg

Postat

@john de ce esti tu rau doar vezi ca in anuntul de pe cta.ro tariful este de 100 si hai sa fi de acord cu mine,  este un record pentru stimata doamna ca si-a pastrat numarul de telefon asta poate insemna ca doreste sa-si fidelizeze clientii :D

nu sunt rau...iti garantez...ca doar vorbesc in cunostinta de cauza despre doamna~!!! am cunoscut-o acum 3-4-5 ani... candva...nu-mi amintesc exact vara anului, dar ea avea locatia langa ciresica in tomis nord, iar acum doi ani am conversat destul de mult pe o platforma de socializare virtuala cu ea. mie nu mi-a placut cum a gestionat ea o recenzie negativa a unui coleg. omul se plangea de raportul pret/calitate atunci...iar adevarata ei motivatie, de a-si fideliza clientii, a cam iesit la iveala: doamna nu prea a fost o doamna~!!! 

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

nu sunt rau...iti garantez...ca doar vorbesc in cunostinta de cauza despre doamna~!!! am cunoscut-o acum 3-4-5 ani... candva...nu-mi amintesc exact vara anului, dar ea avea locatia langa ciresica in tomis nord, iar acum doi ani am conversat destul de mult pe o platforma de socializare virtuala cu ea. mie nu mi-a placut cum a gestionat ea o recenzie negativa a unui coleg. omul se plangea de raportul pret/calitate atunci...iar adevarata ei motivatie, de a-si fideliza clientii, a cam iesit la iveala: doamna nu prea a fost o doamna~!!! 

te rog mult , poti sa vb cu mine putin ? 0721512009 Razvan , am si whatsapp pe nr , sunt din Ploiesti , Razvan Tatu fb ... vad ca ai multe informatii despre persoana si m ai putea ajuta  .. merci frumos anticipat !!!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

te rog mult , poti sa vb cu mine putin ? 0721512009 Razvan , am si whatsapp pe nr , sunt din Ploiesti , Razvan Tatu fb ... vad ca ai multe informatii despre persoana si m ai putea ajuta  .. merci frumos anticipat !!!

:pope  :pope  :pope

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

:))))))

Mada...

:))))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...